Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    13. Ožujak 2020. 00:52

Znaci ja ne mogu spavat, sve sto čitam je o ovoj koroni, j zatvaranju granica. Uzas... Sad me vec počinje biti strah

Mina 29
    13. Ožujak 2020. 06:11

Lorimery

Mina 29

Evo mene sa pregleda.. Sve je super. Srčeko kuca ❤️
    Mirnija sam.. Zadovoljnija..
    Dobila za vađenje krvi svašta i urin.. I za 2 tjedna opet na kontrolu.
    Evo slikice kak sam i obećala
    https://ibb.co/Y31YdQw

Lijepe vijesti 😀 Baš o tebi razmišljam, jesi li išla endokrinologu?

Jesam...naravno. 
    . Ja pijem 75 i 100 eutiroxa naizmjence..
     Hormone sam vadila tik prije nego sam ostala trudna.. Poslala me da ponovno sad izvadim TSH i ako je iznad 3 pijem svaki dan 100..
    Dalje kontrola kod gin. Kod nje samo po potrebi. Eto 

Boba
    13. Ožujak 2020. 06:56

Jutro, danas pregled, nervoza na maksimalno. Koje ste jučer imale super preglede, čestitam, slikice su vam medene 🥰Nadam se da će i moj danas lijepo u slikati jer ove su mu bile koma, na ekranu se prekrasno vidi a na slici ništa. 

Da

happy_m
    13. Ožujak 2020. 07:18

Jutroo, evo i ja u 9 imam pregled i bas sam nervozna. Boba vjerujem da ce sve biti uredu i da cemo uskoro staviti slikice nasih bebica 🤗🤗❤

Marta14
    13. Ožujak 2020. 07:47

Ajme koliko nas ima, bit ce krcato bebica 🥳
    Mina cestitam za super pregled a ostalim curama sretno danas! Javite novosti 🤗

Mona1309
    13. Ožujak 2020. 07:55

Sretno cure na pregledima danas, veselimo se slikicama :) 

Marta14
    13. Ožujak 2020. 07:58

Napokon 2804

Znaci ja ne mogu spavat, sve sto čitam je o ovoj koroni, j zatvaranju granica. Uzas… Sad me vec počinje biti strah

Muz mi radi u ugostiteljstvu i to u centru grada u turistickom mjestu, pa mozes mislit kak mi je kad hoda po kuci sa toplomjerom 😅😅(kao provjerava haha)
    Ali posao je pao pa sada moraju na godisnji polako, na onaj godIsinji koji smo planirali u 6tom mjesecu.. Te stvari me rastuzuju, i nerviraju, jer zivot staje. VRtic zatvoren, van drzave ne mozemo.. Kartat cemo i cekat 😅Jer proci ce to sve ako se drzimo "pravila" samo se treba strpiti.. 
    Jednostavno treba tako biti, drugacije ne moze. 

• LoMa
    13. Ožujak 2020. 08:05

Ja danas isto imam pregled, ne mogu dočekati. Samo čekam da mi kaže da je sve oke.
    Zadnji dana imam tak neki čudan osjećaj u donjem dijelu trbuha, na prvu ne mogu skužiti je li me bolucka trbuh ili moram na wc 😂

isabelagregorijan
    13. Ožujak 2020. 08:12

ja ne znam jel se kojoj od vas to dogodilo, al ja sam jučer imala jako tvrdu stolicu i tiskala sam dosta i na papiru imala malo smećkastog u tom jednom navratu...glupa sam, više to nikad neću raditi...sad je ok...

[/url

isabelagregorijan
    13. Ožujak 2020. 08:13

e da, cure, sretno svima na pregledima ! 

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.