Znaci ja ne mogu spavat, sve sto čitam je o ovoj koroni, j zatvaranju granica. Uzas... Sad me vec počinje biti strah
Evo mene sa pregleda.. Sve je super. Srčeko kuca ❤️
Mirnija sam.. Zadovoljnija..
Dobila za vađenje krvi svašta i urin.. I za 2 tjedna opet na kontrolu.
Evo slikice kak sam i obećala
https://ibb.co/Y31YdQw
Lijepe vijesti 😀 Baš o tebi razmišljam, jesi li išla endokrinologu?
Jesam...naravno.
. Ja pijem 75 i 100 eutiroxa naizmjence..
Hormone sam vadila tik prije nego sam ostala trudna.. Poslala me da ponovno sad izvadim TSH i ako je iznad 3 pijem svaki dan 100..
Dalje kontrola kod gin. Kod nje samo po potrebi. Eto
Jutro, danas pregled, nervoza na maksimalno. Koje ste jučer imale super preglede, čestitam, slikice su vam medene 🥰Nadam se da će i moj danas lijepo u slikati jer ove su mu bile koma, na ekranu se prekrasno vidi a na slici ništa.
Da
Jutroo, evo i ja u 9 imam pregled i bas sam nervozna. Boba vjerujem da ce sve biti uredu i da cemo uskoro staviti slikice nasih bebica 🤗🤗❤
Ajme koliko nas ima, bit ce krcato bebica 🥳
Mina cestitam za super pregled a ostalim curama sretno danas! Javite novosti 🤗
Znaci ja ne mogu spavat, sve sto čitam je o ovoj koroni, j zatvaranju granica. Uzas… Sad me vec počinje biti strah
Muz mi radi u ugostiteljstvu i to u centru grada u turistickom mjestu, pa mozes mislit kak mi je kad hoda po kuci sa toplomjerom 😅😅(kao provjerava haha)
Ali posao je pao pa sada moraju na godisnji polako, na onaj godIsinji koji smo planirali u 6tom mjesecu.. Te stvari me rastuzuju, i nerviraju, jer zivot staje. VRtic zatvoren, van drzave ne mozemo.. Kartat cemo i cekat 😅Jer proci ce to sve ako se drzimo "pravila" samo se treba strpiti..
Jednostavno treba tako biti, drugacije ne moze.
Ja danas isto imam pregled, ne mogu dočekati. Samo čekam da mi kaže da je sve oke.
Zadnji dana imam tak neki čudan osjećaj u donjem dijelu trbuha, na prvu ne mogu skužiti je li me bolucka trbuh ili moram na wc 😂
ja ne znam jel se kojoj od vas to dogodilo, al ja sam jučer imala jako tvrdu stolicu i tiskala sam dosta i na papiru imala malo smećkastog u tom jednom navratu...glupa sam, više to nikad neću raditi...sad je ok...
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji