Dobrodosle nove cure!☺
Napokon2804 kako si sad? Vidim da si pisala da te bolilo preko noci?
Ne znam sta bih ti rekla. Bas se koma osjecam, povremeno grcevi, za rucak pravila tortilje, doslovno odlozila viljusku i trk u wc, na kraju sam prala pod u kuhinji, hodniku i cijeli wc jer nisam stigla do wc-a... Tlak mi je 93/65, leda me bole... Isla bih na hitnu čisto da se uvjerim da je sve ok, al vjeruj mi bojim se jer u mom gradu ima potvrđenih slučajeva korone. A meni je imunitet koma i imam filing da me se pogleda da sam vec bolesna... Sljedeći pregled 18.3, i mislim da cu poludit do tad
Dobrodosle nove cure!☺
Napokon2804 kako si sad? Vidim da si pisala da te bolilo preko noci?
Ne znam sta bih ti rekla. Bas se koma osjecam, povremeno grcevi, za rucak pravila tortilje, doslovno odlozila viljusku i trk u wc, na kraju sam prala pod u kuhinji, hodniku i cijeli wc jer nisam stigla do wc-a… Tlak mi je 93/65, leda me bole… Isla bih na hitnu čisto da se uvjerim da je sve ok, al vjeruj mi bojim se jer u mom gradu ima potvrđenih slučajeva korone. A meni je imunitet koma i imam filing da me se pogleda da sam vec bolesna… Sljedeći pregled 18.3, i mislim da cu poludit do tad
Što se iscjedka tice sve normalno malo mliječnog iscjetka imam i sise me ne bole, samo su mi bradavice osjetljive
Hip_Hopsica
E to bu malo teze🙈🙈neznam ti staviti ovde u forumu slike😂😂😂
Od kad su ti krenule mučnine ?
Ja njih nemam,i lezim ,malo prosetam,jer taj izcjedak kod mene jos uvjik ima,pa malo ipak jos mirujem,stresno je ovo sve.
Znaci ti jos nikako nisi bila na pregledu?
Nada
Da znam i ja za to da ne idese na postupak ako je tsh vise od 2.ali meni je dopustio uz terapiju .jer kad pogledas kolilo zena tek u trudnoćama otkrije da ima problema sa stitnjacom,ja sam obavila i ultrazvuk i razgovor sa doktorom i oni su mi dozvolili da idem.samo redovne kontrole
Stranica ibb.co tu ucitas sliku, kopiras link i nama zaljepis ovdje link
Pozdrav, evo i nas s pregleda, danas je 9+2 tjedan, sve super, osim sto sam se pocela otvarati 🙄 i sad me to brine, ima tko iskustva s time u tako ranoj fazi? Svi ostali nalazi super, a beba mase kao velika
https://ibb.co/g3vWfVz
Pozdrav, evo i nas s pregleda, danas je 9+2 tjedan, sve super, osim sto sam se pocela otvarati 🙄 i sad me to brine, ima tko iskustva s time u tako ranoj fazi? Svi ostali nalazi super, a beba mase kao velika
https://ibb.co/g3vWfVz
😍😍😍😍😍😍 Samo mirovanje ni u ludilu nista teško dizati i raditi, i nikako se nemoj kupati i tuširati u vrucoj vodi, i nemoj si grijati trbuh (topli oblozi i slicno) to je ono što znam...
Jao cure kad čitam kako se žalite na mučnine, nelagode, žgaravice i ostalo, jako sam ljubomorna na vas!
sve bi dala da imam nekaj pa da se malo smirim, jer ja nemam ništa :(
Nisam ni ja imala nista. Nista nista nista. Isto sam kukala i bojala sam se jer sam vec imala biokemijskh i spontani. Ne brini se. Mislim da je jedna zenica imala sve simptomr trudnoce skroz i kad je dosla na pregled srce bebe stalo tipa prije 2.5tj. A ona je simptome imala. Tak daaa nema pravila
Ta sam,simptomi još uvijek prisutni ali srce ne kuca. Kiretaza je zakazana za utorak.
Neznam šta bi vam rekla,čuvajte bebice i možemo se samo nadati da ce sve biti uredu
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Jao cure kad čitam kako se žalite na mučnine, nelagode, žgaravice i ostalo, jako sam ljubomorna na vas!
Nisam ni ja imala nista. Nista nista nista. Isto sam kukala i bojala sam se jer sam vec imala biokemijskh i spontani. Ne brini se. Mislim da je jedna zenica imala sve simptomr trudnoce skroz i kad je dosla na pregled srce bebe stalo tipa prije 2.5tj. A ona je simptome imala. Tak daaa nema pravila
Ta sam,simptomi još uvijek prisutni ali srce ne kuca. Kiretaza je zakazana za utorak.
Neznam šta bi vam rekla,čuvajte bebice i možemo se samo nadati da ce sve biti uredu
Nažalost sam i ja prošle god imala missed ab. Svi simptomi bili prisutni sve do kiretaze, a srce nije kucalo već oko 3 tjedna. I sad sam u strahu uoči sljedećeg pregleda. Na to ne možemo utjecati već se samo prepustiti Božjoj volji.
Danchi, zao mi je da i ti prolaziš kroz to. 😔 Nadale smo se sve do kraja da je ipak greška... Samo neka kiretaza prođe dobro i onda ćeš se pomalo oporaviti. ❤️ Doći će dugina bebica uskoro 🙏
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Zar ti nije opet sutra pregled? Ako je, ja se i dalje nadam da ces nam sutra javiti da je sve ok 🙏
Netko je spomenio ananas, ne smije se jesti. Nece ti sad biti nista od toga ali nemoj ga opet konzumirati.
Ja sam u prvoj trudnoci bila takav streber sta se tih namirnica tice i poslije na lito pranja voca i povrca, a sad sam vec jela schwarzwalder sunku... Nisam joj mogla odolit takooo ju volim 😱🙄😁
Draga, drži se, uz tebe smo
❤️❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji