Evo i mene tu, ja sam tu već duže član ali neaktivan 😇 do sad! Uglavnom, radila sam danas ranije test, veliki plus je bio. 😊 prvi dan zadnje menge bio je 11.2., što bi značilo da sam sada u 5-om tjednu? (Ispravite me ako se varam 🙂). Čitajući prijašnja iskustva nekako smatram da je možda najbolje pričekati 6-i tjedan pa se naručiti na prvi pregled, il je to kasno? (Imam i miceka u stanu pa i zbog toga, iako je on samo kućni mačak ali opet)..prva trudnoća, neznalica sam, pišite.. ❤🙂
Danchy saljem ti pozitivne misli, nadam se da se uskoro opet tipkamo negdje na forumu, drago mi je da pokusavas prihvatiti situaciju optimistino koliko je moguce, ljubi svoje zlato i vjerujem da ce drugo doci vrlo brzo
Samo nekad u utorak prode i taj dio koji mora da se oporavis i fizicki i psihicki i uskoro na
Drago mu je sto su dosle nove cure i sto su pregledi prosli ok super!
Moram prijaviti mali trbuscic, kao da je dosao preko noci.. nesto sam bila napuhnuta ovih dana a jutros nataste vidim u ogledalu pa to nije onaj trbuh koji znam kad se standardno udebljam (a nesto je i od puno klopanja) nego ispod pupka onako malo bas trudnicko.. Na kraju dana izgleda jos veci
Evo i mene tu, ja sam tu već duže član ali neaktivan 😇 do sad! Uglavnom, radila sam danas ranije test, veliki plus je bio. 😊 prvi dan zadnje menge bio je 11.2., što bi značilo da sam sada u 5-om tjednu? (Ispravite me ako se varam 🙂). Čitajući prijašnja iskustva nekako smatram da je možda najbolje pričekati 6-i tjedan pa se naručiti na prvi pregled, il je to kasno? (Imam i miceka u stanu pa i zbog toga, iako je on samo kućni mačak ali opet)..prva trudnoća, neznalica sam, pišite.. ❤🙂
Dobrodošla
Vec sad mozes napraviti termin pa ce ti gin sam reci kad da dodes... Svakako napomeni da imas macku i sretno
😊😊😊😊
Drago mu je sto su dosle nove cure i sto su pregledi prosli oksuper!
Moram prijaviti mali trbuscic, kao da je dosao preko noci.. nesto sam bila napuhnuta ovih dana a jutros nataste vidim u ogledalu pa to nije onaj trbuh koji znam kad se standardno udebljam (a nesto je i od puno klopanja)nego ispod pupka onako malo bas trudnicko.. Na kraju dana izgleda jos veci
I ja se gledam u ogledalu već par dana i znam da sam se udebljala ali ipak mi se čini da je ovo drugačiji trbuščić. Ja sam trudna tek dva mjeseca ali pošto mi je ovo već 6. trudnoća nekako mislim da se to ipak nazire trudnički trbuščić (sve mi hlače smetaju na trbuhu, moram hitno u nabavku nečeg komotnijeg🤭)
Moram prijaviti mali trbuscic, kao da je dosao preko noci.. nesto sam bila napuhnuta ovih dana a jutros nataste vidim u ogledalu pa to nije onaj trbuh koji znam kad se standardno udebljam (a nesto je i od puno klopanja)nego ispod pupka onako malo bas trudnicko.. Na kraju dana izgleda jos veci
I ja se gledam u ogledalu već par dana i znam da sam se udebljala ali ipak mi se čini da je ovo drugačiji trbuščić. Ja sam trudna tek dva mjeseca ali pošto mi je ovo već 6. trudnoća nekako mislim da se to ipak nazire trudnički trbuščić (sve mi hlače smetaju na trbuhu, moram hitno u nabavku nečeg komotnijeg🤭)
Daa to je trudnicki
Daa to je trudnicki
Jedini oblik trbuščića na koji smo ponosne 🥰
Evo mene sa pregleda.. Sve je super. Srčeko kuca ❤️
Mirnija sam.. Zadovoljnija..
Dobila za vađenje krvi svašta i urin.. I za 2 tjedna opet na kontrolu.
Evo slikice kak sam i obećala
https://ibb.co/Y31YdQw
Lijepe vijesti 😀 Baš o tebi razmišljam, jesi li išla endokrinologu?
Ja i dalje ne znam jel trbuscic raste, muz kaze ista si, a ja sebi izgledam da se vidi trbuscic
Sortiraj odgovore
Najstariji