Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Eyia
    12. Ožujak 2020. 21:25

Evo i mene tu, ja sam tu već duže član ali neaktivan 😇 do sad! Uglavnom, radila sam danas ranije test, veliki plus je bio. 😊 prvi dan zadnje menge bio je 11.2., što bi značilo da sam sada u 5-om tjednu? (Ispravite me ako se varam 🙂). Čitajući prijašnja iskustva nekako smatram da je možda najbolje pričekati 6-i tjedan pa se naručiti na prvi pregled, il je to kasno? (Imam i miceka u stanu pa i zbog toga, iako je on samo kućni mačak ali opet)..prva trudnoća, neznalica sam, pišite.. ❤🙂

Ninche9
    12. Ožujak 2020. 21:36

Danchy saljem ti pozitivne misli, nadam se da se uskoro opet tipkamo negdje na forumu, drago mi je da pokusavas prihvatiti situaciju optimistino koliko je moguce, ljubi svoje zlato i vjerujem da ce drugo doci vrlo brzo 
    Samo nekad u utorak prode i taj dio koji mora da se oporavis i fizicki i psihicki i uskoro na 

Ninche9
    12. Ožujak 2020. 21:41

Drago mu je sto su dosle nove cure i sto su pregledi prosli ok super! 
    Moram prijaviti mali trbuscic, kao da je dosao preko noci.. nesto sam bila napuhnuta ovih dana a jutros nataste vidim u ogledalu pa to nije onaj trbuh koji znam kad se standardno udebljam (a nesto je i od puno klopanja) nego ispod pupka onako malo bas trudnicko.. Na kraju dana izgleda jos veci

Napokon 2804
    12. Ožujak 2020. 22:11

Eyia

Evo i mene tu, ja sam tu već duže član ali neaktivan 😇 do sad! Uglavnom, radila sam danas ranije test, veliki plus je bio. 😊 prvi dan zadnje menge bio je 11.2., što bi značilo da sam sada u 5-om tjednu? (Ispravite me ako se varam 🙂). Čitajući prijašnja iskustva nekako smatram da je možda najbolje pričekati 6-i tjedan pa se naručiti na prvi pregled, il je to kasno? (Imam i miceka u stanu pa i zbog toga, iako je on samo kućni mačak ali opet)..prva trudnoća, neznalica sam, pišite.. ❤🙂

Dobrodošla 
    Vec sad mozes napraviti termin pa ce ti gin sam reci kad da dodes... Svakako napomeni da imas macku i sretno 
    😊😊😊😊

Eyia
    12. Ožujak 2020. 22:16

Budem ju onda sutra zvala, hvala! 😊

Ketty1309
    12. Ožujak 2020. 22:30

Ninche9

Drago mu je sto su dosle nove cure i sto su pregledi prosli oksuper!
    Moram prijaviti mali trbuscic, kao da je dosao preko noci.. nesto sam bila napuhnuta ovih dana a jutros nataste vidim u ogledalu pa to nije onaj trbuh koji znam kad se standardno udebljam (a nesto je i od puno klopanja)nego ispod pupka onako malo bas trudnicko.. Na kraju dana izgleda jos veci

I ja se gledam u ogledalu već par dana i znam da sam se udebljala ali ipak mi se čini da je ovo drugačiji trbuščić. Ja sam trudna tek dva mjeseca ali pošto mi je ovo već 6. trudnoća nekako mislim da se to ipak nazire trudnički trbuščić (sve mi hlače smetaju na trbuhu, moram hitno u nabavku nečeg komotnijeg🤭) 

Ninche9
    12. Ožujak 2020. 22:43

Ketty1309

Ninche9

Moram prijaviti mali trbuscic, kao da je dosao preko noci.. nesto sam bila napuhnuta ovih dana a jutros nataste vidim u ogledalu pa to nije onaj trbuh koji znam kad se standardno udebljam (a nesto je i od puno klopanja)nego ispod pupka onako malo bas trudnicko.. Na kraju dana izgleda jos veci

I ja se gledam u ogledalu već par dana i znam da sam se udebljala ali ipak mi se čini da je ovo drugačiji trbuščić. Ja sam trudna tek dva mjeseca ali pošto mi je ovo već 6. trudnoća nekako mislim da se to ipak nazire trudnički trbuščić (sve mi hlače smetaju na trbuhu, moram hitno u nabavku nečeg komotnijeg🤭)

Daa to je trudnicki 

Ketty1309
    12. Ožujak 2020. 22:46

Ninche9

Ketty1309

Ninche9

Daa to je trudnicki

Jedini oblik trbuščića na koji smo ponosne 🥰

12. Ožujak 2020. 23:14

Mina 29

Evo mene sa pregleda.. Sve je super. Srčeko kuca ❤️
    Mirnija sam.. Zadovoljnija..
    Dobila za vađenje krvi svašta i urin.. I za 2 tjedna opet na kontrolu.
    Evo slikice kak sam i obećala
    https://ibb.co/Y31YdQw

Lijepe vijesti 😀 Baš o tebi razmišljam, jesi li išla endokrinologu?

Napokon 2804
    12. Ožujak 2020. 23:32

Ja i dalje ne znam jel trbuscic raste, muz kaze ista si, a ja sebi izgledam da se vidi trbuscic 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.