Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hannica0 👧
    12. Ožujak 2020. 11:47

Ne. Vidjela se spolna kvrzica koja se taman razvijala u klitoris ili pisu.  

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Ninche9
    12. Ožujak 2020. 11:47

Cure koje imate jastuk za dojenje.. 
    Kakvo punjenje imaju, spuzva ili one kuglice?
    Dajte neke preporuke

Dinosaurus
    12. Ožujak 2020. 12:13

Ninche9

Cure koje imate jastuk za dojenje..
    Kakvo punjenje imaju, spuzva ili one kuglice?
    Dajte neke preporuke

Ja imam neki iz bubamare i nije mi bio nesto dobar. Kupila sam iza toga na netu neki skupi i stvarno zam odusevljena s njim. Ima kuglice unutra, premekan je. Marka je bbhug me pa ako nekom ne smeta cijena moja topla preporuka je taj. 😊

isabelagregorijan
    12. Ožujak 2020. 13:10

Hannica0

isabelagregorijan

Jao cure kad čitam kako se žalite na mučnine, nelagode, žgaravice i ostalo, jako sam ljubomorna na vas!
    sve bi dala da imam nekaj pa da se malo smirim, jer ja nemam ništa :(

Nisam ni ja imala nista. Nista nista nista. Isto sam kukala i bojala sam se jer sam vec imala biokemijskh i spontani. Ne brini se. Mislim da je jedna zenica imala sve simptomr trudnoce skroz i kad je dosla na pregled srce bebe stalo tipa prije 2.5tj. A ona je simptome imala. Tak daaa nema pravila

jako me tješi to kad čujem da je moguće biti trudna bez simptoma! onda se nekako počnem nadati da je ipak sve ok!

[/url

Vita26
    12. Ožujak 2020. 13:22

Neznam jel sam na pravom mjestu🙈🙈🙈trudna sam 6w+1d po Ultrazvuku IWF trudnoca.

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Talija
    12. Ožujak 2020. 13:31

Dobrodosle sve nove cure 🥰

Vita26
    12. Ožujak 2020. 13:40

Znaci jesam na pravom mjestu😍😍
    Malo cu prvo da procitam i da vidim Di ste i kako ste🙈da upoznamo se malo 

Mona1309
    12. Ožujak 2020. 13:44

Pozdrav svim budućim mamama,

već vas dugo pratim, ali nikako skupiti vremena da se uključim u forum kako treba.

Trudna sam skoro 13 tjedana- prva trudnoća. Što se tiče simptoma i dalje me muče mučnine i nadam se da će uskoro proći, to mi je nekako najneugodniji dio za sada.

Htjela sam vas pitati, da li je neka od vas morala ići na provjeru hormona štitnjače u trudnoći i što očekivati ako test ne bude idealan? Prethodno nisam nikad imala problema, a ginekologinja mi je rekla da po posljednjem testu krvi vidi kako mi je ovaj dio inače ok za nekoga tko nije u drugom stanju, ali budući da sam u drugom stanju da bi ova vrijednost trebala biti niža (nije spominjala brojeve). Nisam neki stručnjak u ovom području pa da se raspitam. 

Hvala vam unaprijed na pomoći :)

Vita26
    12. Ožujak 2020. 14:20

Mona
    Ja ti prije postupak za IWF vadila te hormone i meni je tsh povišen za trudnocu,pijem ljekove i svaki mjesec dana kontrola,tako je za trudnice tsh mora biti izpod 2,5
    Nista strasno ali sve se da koregirati sa ljekovima.sretno

Hip_Hopsica
    12. Ožujak 2020. 14:32

Dobro došla Vita, naravno da si na dobrom mjestu.. čestitam na trudnoći 
    Jesi bila na prvom ultrazvuku? 

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.