Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mara1992
    13. Ožujak 2020. 09:02

Nove cure dobrodošle .
    Danchy stvarno mi je žao kad pročitam ovakve stvari. Ja sam ostala trudna doslovno odmah u prvoj trudnoći i sad u drugoj, i obe su zasad bez problema prošle. 
    Meni je sljedeći pregled 25.03 i jedva čekam.

url=https://lilypie.com]

Princess Mimi
    13. Ožujak 2020. 09:18

mara1992

Nove cure dobrodošle.
    Danchy stvarno mi je žao kad pročitam ovakve stvari. Ja sam ostala trudna doslovno odmah u prvoj trudnoći i sad u drugoj, i obe su zasad bez problema prošle.

I meni je 25.3. sljedeći pregled 🤗

mara1992
    13. Ožujak 2020. 09:24

Princess Mimi

mara1992

Nove cure dobrodošle.

Pratimo se 

url=https://lilypie.com]

Ninche9
    13. Ožujak 2020. 09:35

Napokon, Marta meni su sve lađe potonule sa ovim zatvaranjem granica, trebali smo za Uskrs i u 6.mj, najvise me muci sto mali nece vidjet familiju a stalno pita za dedu, bake, bratica.. Sad zatvaraju i vrtic, bas me sve to rastuzuje

Mina 29
    13. Ožujak 2020. 09:35

26.3.iduči pregled, 🤗🤗

Mina 29
    13. Ožujak 2020. 09:36

happy_m

Jutroo, evo i ja u 9 imam pregled i bas sam nervozna. Boba vjerujem da ce sve biti uredu i da cemo uskoro staviti slikice nasih bebica 🤗🤗❤

Javi kak je prošlo 🤗

• ela32
    13. Ožujak 2020. 09:46

Princess Mimi

mara1992

Nove cure dobrodošle.

I moj sljedeci pregled je 25.3 😊😊
    Bit ce puno pregleda!!

13. Ožujak 2020. 09:52

Mina 29

Lorimery

Mina 29

Evo mene sa pregleda.. Sve je super. Srčeko kuca ❤️
    Mirnija sam.. Zadovoljnija..
    Dobila za vađenje krvi svašta i urin.. I za 2 tjedna opet na kontrolu.
    Evo slikice kak sam i obećala
    https://ibb.co/Y31YdQw

Lijepe vijesti 😀 Baš o tebi razmišljam, jesi li išla endokrinologu?

Jesam…naravno.
    . Ja pijem 75 i 100 eutiroxa naizmjence..
    Hormone sam vadila tik prije nego sam ostala trudna.. Poslala me da ponovno sad izvadim TSH i ako je iznad 3 pijem svaki dan 100..
    Dalje kontrola kod gin. Kod nje samo po potrebi. Eto

Super!
    Moj tsh je terapijom spušten ispod dva, kontrola svaki mjesec.

happy_m
    13. Ožujak 2020. 09:54

Znaci sve je odlicnoo 😍 sva sam se raznjezila kad sam vidla kak mice rukicama i nogicama i bas je aktivna 🤗🤗 veliki smo 5 cm i za sad je porod 8.10. 
    Imam slikicu al ju neznam stavit 🙈🙈 pa pomognite...cak smo i video dobili znaci preeslatko nesto 😍
    Iduci pregled 27.3 😃

• Tea2807
    13. Ožujak 2020. 10:57

happy_m

Znaci sve je odlicnoo 😍 sva sam se raznjezila kad sam vidla kak mice rukicama i nogicama i bas je aktivna 🤗🤗 veliki smo 5 cm i za sad je porod 8.10.
    Imam slikicu al ju neznam stavit 🙈🙈 pa pomognite…cak smo i video dobili znaci preeslatko nesto 😍
    Iduci pregled 27.3 😃

Preko stranice ibb.co uploadati sliku pa link skopirati ovdje da se radujemo skupa 😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.