Da li ginekolog moze otvorit bolovanje neko klasicno, koje je 100% placeno ili odmah otvara komplikacije? Ne bi komplikacije jos, a moja doktorica ne da bolovanje.. na poslu su zatrazili da budem doma radi korona virusa…
Mislim da gin moze samo otvoriti komplikacije ili porodiljni poslije kad bude vrijeme. Sve ostalo otvara doktorica opce prakse.
Hvala na info!
Sto se tiče obrta i porodiljnog/komplikacija, kako se izračunava naknada ako si ne isplaćujemo plaću, nego samo doprinose/obveze? Nisam se još pozabavila s tim, pa ako koja od vas zna?
Mi si isplacujemo doprinose za placu u visini 3 500 kn tj to je osnovica. Tako da ako sam ja sve dobro shvatila imamo pravo na 100% osnovice i drzava nam placa doprinose to vrijeme.
Ok, super! 😊 Hvala ti.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Mazete li se cime protiv strija?
Da, ja sam uzela mlijeko za tijelo sa pantenolom, cisto da održava vlažnost koze…
Mene su neki tupi grcevi probudili, kad se skupim dobro je, kad se is pružim probada me
Gdje si točno osjetila grčeve ? Jeli sad bolje?
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Cure jel koja od vas vec radila 3D ili 4D ultrazvuk? Ja bi bas htijela, al ne znam jel rano jos!
Jao cure kad čitam kako se žalite na mučnine, nelagode, žgaravice i ostalo, jako sam ljubomorna na vas!
sve bi dala da imam nekaj pa da se malo smirim, jer ja nemam ništa :(
Nisam ni ja imala nista. Nista nista nista. Isto sam kukala i bojala sam se jer sam vec imala biokemijskh i spontani. Ne brini se. Mislim da je jedna zenica imala sve simptomr trudnoce skroz i kad je dosla na pregled srce bebe stalo tipa prije 2.5tj. A ona je simptome imala. Tak daaa nema pravila
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Cure jel koja od vas vec radila 3D ili 4D ultrazvuk? Ja bi bas htijela, al ne znam jel rano jos!
Ja sam. Rekli su iza 13 tj moze. Prije nema smisla
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Meni su za 4D rekli 23-28tjedana najbolje. Ja sam bila tako sa 22 kad sam anomaly scan radila.
Hannica, prvo dijete sam sa 18 tjedana osjetila.
4D je najbolje raditi oko 20-og tjedna, da se beba onda najbolje vidi 👶 ,a otkucaje srca to sam ja i prije imala kad bi se 'umirila' navcer ili kad lege,kad je tijelo opusteno ali inace imam puno otkucaja ,radila sam preglede i sve ok... tako da ja to i ne obadajem ,bitno da kuca 🙈🙉
Ja sam. Rekli su iza 13 tj moze. Prije nema smisla
Dali su ti vidjeli spol tada?
Evo i ja sam na bolovanju - komplikacijama. Otvorila mi je bez problema čak i preporučila jer će od nedjelje biti kaos zbog corone. Tako da čuvajte se cure. Rekla je da muž kad dođe s posla odmah na skidanje i tuširanje. Preporučila je čak da ni u dućan ne odlazim već da pošaljem nekog. U svakom slučaju bolje je spriječiti
Sortiraj odgovore
Najstariji