Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leia91
    12. Ožujak 2020. 08:55

Jutro cure :) evo ja idem od endokrinologa. Bila sam sad prvi put u vinogradskoj kod dr. Herman. TSH mi je 5 i rekla je da nema brige. Beba si uzme koliko joj treba a meni što ostane :) povećala mi je dozu na 75 i kontrola za 5 tjedana. Tako da sve koje imate malo povecan TSH nemojte se brinuti.
    A ja sad idem kod ginekologice žicat bolovanje. Valjda će mi ga ona dati :/

Skakavac
    12. Ožujak 2020. 09:20

kokica37

Mazete li se cime protiv strija?

Ja se mazem kremom Biobaza Mama i Geomar bademovim uljem iz dma

happy_m
    12. Ožujak 2020. 09:28

nada23

Sto se tiče obrta i porodiljnog/komplikacija, kako se izračunava naknada ako si ne isplaćujemo plaću, nego samo doprinose/obveze? Nisam se još pozabavila s tim, pa ako koja od vas zna?

Boba
    12. Ožujak 2020. 09:29

Jutro, čitam vas Al slabo pišem jer sve odgovore nađem u vašem pisanju. 
    Imam koja preskakanje srca? Javlja se u vrijeme kada bi trebala biti menstruacija i to samo u mirovanje. Prije trudnoće to nisam imala. Sutra idem na pregled i svakako ću mu reći Al da čujem i vaše mišljenje i iskustva. 

Da

Talija
    12. Ožujak 2020. 09:38

Boba, Meni bude nekad vidiljiv nepravilan rad srca, odnosno to neko preskakanje... ali jos prije trudnoce. Obavila sam sve preglede i bilo je dobro.. nitko nije nista negativno komentirao, postavio dijagnozu. Nisam nikad primjetila da mi to smeta ili ima neki utjecaj...

isabelagregorijan
    12. Ožujak 2020. 09:44

Jao cure kad čitam kako se žalite na mučnine, nelagode, žgaravice i ostalo, jako sam ljubomorna na vas! 
    sve bi dala da imam nekaj pa da se malo smirim, jer ja nemam ništa :( 

[/url

tamica0002
    12. Ožujak 2020. 09:48

Ja sam danas 8 tj i bas me probada u jajnicima, jel i vas tako znalo boljeti? Mislim nije nesto nepodnosljivo, ali ih bas osjetim...

Talija
    12. Ožujak 2020. 09:53

Da li ginekolog moze otvorit bolovanje neko klasicno, koje je 100% placeno ili odmah otvara komplikacije? Ne bi komplikacije jos, a moja doktorica ne da bolovanje.. na poslu su zatrazili da budem doma radi korona virusa...

Dinosaurus
    12. Ožujak 2020. 10:05

Talija

Da li ginekolog moze otvorit bolovanje neko klasicno, koje je 100% placeno ili odmah otvara komplikacije? Ne bi komplikacije jos, a moja doktorica ne da bolovanje.. na poslu su zatrazili da budem doma radi korona virusa…

Mislim da gin moze samo otvoriti komplikacije ili porodiljni poslije kad bude vrijeme. Sve ostalo otvara doktorica opce prakse. 

Boba
    12. Ožujak 2020. 10:16

Talija

Boba,Meni bude nekad vidiljiv nepravilan rad srca, odnosno to neko preskakanje… ali jos prije trudnoce. Obavila sam sve preglede i bilo je dobro.. nitko nije nista negativno komentirao, postavio dijagnozu. Nisam nikad primjetila da mi to smeta ili ima neki utjecaj…

Ja imam filing da mi to radi želudac, jer kad stojim, hodam nešto radim ništa ali čim se sjednem - legnem osjećam. Ponekad osjetim taj preskok u želucu a ponekad baš u predjelu srca. 

Da

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.