Stedite se sad sa hranom jer se vecina kg u trudnoci dobije zadnja 3mj. 😁 Ja sam se nadala da cu kad pocnem dojit odma smrsavit kad ono sipak... Izasla s manjom kilazom iz rodilista nego sta sam imala tipa misec dana nakon poroda.. Dojenje mi samo otvorilo apetit 😒
Test na secer u trudnoci je nesto najgore sta sam morala radit. Vadnje krvi 3x u 3h s tim da ne smis nista ni jest ni pit niti se kretat previse i daju ti samo zasecerenu vodu neku izmedu vadenja... Ajmee kako ne zelim to opeeet 😭😭
Ja se nekako tješim da će kile same otići nakon poroda i da je u tom slučaju bolje imati zalihe. 😂
Ali definitivno, najbitnije od svega je da su nam trudnoće uredne i da su bebice dobro. ❤️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Pa ako ti je rekla da nije kriticno onda nije, bome oni daju do znanja kad im ne pase nesto 😊 ili ako vide da su kile naglo krenule gore.. Zaustavit ce te ona ne brini se 😊
Zena je, zna kako su zene osjetljive na kg, a i koma smo s hormonima i emocijama 😂 racuna bolje da joj blaze pristupim hahah.
A da, ja san blize stotki sigurno 🐖 nadan se da necu puno kg dobit, potrudit cu se.. Samo nek tegobe popuste ali i da apetit ne poludi🤞
Ajde, ajde, bit cemo si podrška. Ionako smo ljetne trudnice pa cemo jesti lubenice, voce povrce. 😄🤗
Stedite se sad sa hranom jer se vecina kg u trudnoci dobije zadnja 3mj. 😁 Ja sam se nadala da cu kad pocnem dojit odma smrsavit kad ono sipak… Izasla s manjom kilazom iz rodilista nego sta sam imala tipa misec dana nakon poroda.. Dojenje mi samo otvorilo apetit 😒
Test na secer u trudnoci je nesto najgore sta sam morala radit. Vadnje krvi 3x u 3h s tim da ne smis nista ni jest ni pit niti se kretat previse i daju ti samo zasecerenu vodu neku izmedu vadenja… Ajmee kako ne zelim to opeeet 😭😭
A ja bas mislila da se dojenjem brze mršavi. 🤷♀️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Pa ako ti je rekla da nije kriticno onda nije, bome oni daju do znanja kad im ne pase nesto 😊 ili ako vide da su kile naglo krenule gore.. Zaustavit ce te ona ne brini se 😊
Zena je, zna kako su zene osjetljive na kg, a i koma smo s hormonima i emocijama 😂 racuna bolje da joj blaze pristupim hahah.
A da, ja san blize stotki sigurno 🐖 nadan se da necu puno kg dobit, potrudit cu se.. Samo nek tegobe popuste ali i da apetit ne poludi🤞
Ajde, ajde, bit cemo si podrška. Ionako smo ljetne trudnice pa cemo jesti lubenice, voce povrce. 😄🤗
Lubenicama se posebno veselim! 😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Naravno, bilo bi divno da smo sve idealne težine i proporcija. Ne izgleda na svakome isto tih xy kila 😄
Ja se stvarno nadam i trudim da ne dobijem puno jer bi lako mogla sa stotkom u rodilište. Zato se tjeram na kretanje, zdravu prehranu.😊
Nego, jeste pocele sto kupovati za bebice? Ja cekam da nam potvrde spol😅
Mi necemo Pitat za spol, ako Bog da, nakon pola puta do poroda, planirala sam lagano krenut s kupovinom.. Sve mi se nekako cini rano, a dani idu 😍 nemam od koga ista za posudit, pa cemo se bazirat na krevetic, stol za prematanje i kolica.. A ostalo u hodu.. Zelim da sve dodemo u to lipo razdoblje 😇🤗
A sto se tice korone, bas sam citala da su zabranjene posjete u bolnicama, a u nekima i pratnja na porodu 🙈🙄
Nadam se da ce proci sve to uskoro.
Hoćete li vi s pratnjom na porod? Muz i ja smo se dogovorili da definitivno ide samnom. On to zeli, a i mislim da ce mi biti velika podrška ako budem prirodno rađala.
Mozda necemo ni jesti preko ljeta od vrucine 😉
Hahaaa, da! 😂😂 Samo cemo vodu piti. 😂
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Mene kile uopće ne zamaraju. Gin mi je rekla dokle god se osjecam dobro i krvna slika je uredu nema problema.... Kolegica mi je u 3. Trudnoći dobila 50 kg i nitko joj nista nije rekao, jer se super osjećala
Sortiraj odgovore
Najstariji