Ispast ce da se javljam samo kad se brinem, al sta cu kad jos nisam bila na prvom pregledu 😔 danas mi je 5 + 6, od jutra imam osjecaj kao da cu dobiti mengu. Znate onaj osjecaj u kostima, kao neka tupa bol? E tako mi je od jutra, i sad dok sjedim na poslu mi je sve jace i jace, i pritisak u zdjelici. Jel koja od vas takvo sto dozivila? Naravno da sam panicno isla na wc dva put da vidim da li ima krvi, uzas 😔
Ispast ce da se javljam samo kad se brinem, al sta cu kad jos nisam bila na prvom pregledu 😔 danas mi je 5 + 6, od jutra imam osjecaj kao da cu dobiti mengu. Znate onaj osjecaj u kostima, kao neka tupa bol? E tako mi je od jutra, i sad dok sjedim na poslu mi je sve jace i jace, i pritisak u zdjelici. Jel koja od vas takvo sto dozivila? Naravno da sam panicno isla na wc dva put da vidim da li ima krvi, uzas 😔
Ja sam u tim prvim tjednima svaki dan osjecala kao da cu dobiti, samo su mi bili jos izrazeniji grcevi nego inace. Cak sam i migrene imala koje uvijek imam prije menstruacije. Zato i jesam kad mi je kasnila nekoliko dana kupila uloske, a ne test.💁
Ja sam u tim prvim tjednima svaki dan osjecala kao da cu dobiti, samo su mi bili jos izrazeniji grcevi nego inace. Cak sam i migrene imala koje uvijek imam prije menstruacije. Zato i jesam kad mi je kasnila nekoliko dana kupila uloske, a ne test.💁Ispast ce da se javljam samo kad se brinem, al sta cu kad jos nisam bila na prvom pregledu 😔 danas mi je 5 + 6, od jutra imam osjecaj kao da cu dobiti mengu. Znate onaj osjecaj u kostima, kao neka tupa bol? E tako mi je od jutra, i sad dok sjedim na poslu mi je sve jace i jace, i pritisak u zdjelici. Jel koja od vas takvo sto dozivila? Naravno da sam panicno isla na wc dva put da vidim da li ima krvi, uzas 😔
Hvala ti, malo si me utjesila 💞 meni su grcevi bili prosli, zadnja 3, 4 dana se bas dobro osjecam, jedino su mi sise osjetljive uzasno, zato me je ovo prepalo. Jedva cekam da dodjem doma i da samo legnem i odmaram.
Meni je vec 2 dana dole pritisak, do tad sam imala grceve kao pred mengu. Sise me ne bole, samo su bradavice osjetljive i navečer me uhvate mucnine... Kupila sam si tlakomjer da si pratim tlak i eto... Kisa pljusti, ustala iz kreće samo jesti i na wc
Leia91 spomenula je svašta, zapamtila sam jako ispadanje kose i nešto s kožom.. . A bilo je po novinama i TVu o tom novom Eutyroxu… Rekla je apotekarka da sam od prije pila dala bi mi, ali da sad ne počinjem da ne šokiram sebe i bebu, dok ne vidim sa pravim stručnjakom.
Talija a ne znam šta da ti kažem ali meni je drago da me malo uplaši jer nemam granice u slatkome, što se mene tiče može 1 slani obrok, sve drugo slatko 😂 šećer mi je 5.2, a vidim da su pomakli za trudnice granicu na 5.1, ma da gin kaže da je ok
Da ali pazi sa slatkim da ne bi pala na OGTT :). Ja sam bila takva u prvoj trudnoći slatko je prevladavalo
url=https://lilypie.com]
Bebanomoje to ti je normalno, ja sam jos dva tjedna nakon plusa imala osjecaj da cu dobit, stalno isla na wc provjeravat 😅
Leia91 obicno bolovanje ti moze dati i doktorica opce prakse i ginekolog, ne moraju to biti komplikacije. Prijateljici je ginekolog na 2 tj otvorio bolovanje. Ako se planiras vratiti raditi, a vidim da planiras, racunaj da ce ti u izracun naknade za komplikacije i kasnije rodiljni/porodiljni uci i ta smanjena placa, odnosno srusit ces si prosjek. Cisto da te ne iznenadi :)
ja sam jucer bila na pregledu, s malim je sve dobro, no meni je ustanovljena placenta previa tako da se sad nadam da ce se jos dici do 20tt, inace mi slijedi puno mirovanja i stresa.
Bebanomoje to ti je normalno, ja sam jos dva tjedna nakon plusa imala osjecaj da cu dobit, stalno isla na wc provjeravat 😅
Leia91 obicno bolovanje ti moze dati i doktorica opce prakse i ginekolog, ne moraju to biti komplikacije. Prijateljici je ginekolog na 2 tj otvorio bolovanje. Ako se planiras vratiti raditi, a vidim da planiras, racunaj da ce ti u izracun naknade za komplikacije i kasnije rodiljni/porodiljni uci i ta smanjena placa, odnosno srusit ces si prosjek. Cisto da te ne iznenadi :)
ja sam jucer bila na pregledu, s malim je sve dobro, no meni je ustanovljena placenta previa tako da se sad nadam da ce se jos dici do 20tt, inace mi slijedi puno mirovanja i stresa.
I meni je bila u prvoj trudnoći, počela se namještati oko 16 tjedna. A i sad isto imam ali se ne sekiram jer sam to već prošla, i mislim da će biti kao i prvi puta.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji