Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bebi2020
    10. Ožujak 2020. 11:07

Bebi2020

Nezna se razlog, spontani počeo 7t trudnoće, u 8mom se onda sve završilo…. :( Jedan je za sada pa nitko ne diže frku a mene frka… :(

Sunce tebi odgovaram moram se malo naučiti kako da odg :)

Princess Mimi
    10. Ožujak 2020. 11:21

Dobrodošla Bebi🤗

Kako ste cure? Nama je danas stigla CoZee kolijevka.
    Ja bi ju najradije odmah slozila ali muz kaze da cemo to za vikend🙈
    Kad bude gotova poslikam vam kako izgleda 😄

Marta14
    10. Ožujak 2020. 11:39

Meni je isto super CoZee, pogotovo jer mi idemo stalno negdje a vidim da se moze nositi..
    Jel ovako sklopljena ogromna?
    Mislim da prvo moramo prikolicu za auto kupiti pa onda ostalo 😅

Princess Mimi
    10. Ožujak 2020. 11:49

Marta14

Meni je isto super CoZee, pogotovo jer mi idemo stalno negdje a vidim da se moze nositi..
    Jel ovako sklopljena ogromna?
    Mislim da prvo moramo prikolicu za auto kupiti pa onda ostalo 😅

Cak nije,moze se na put ponijeti samo gornji dio, pa ne zauzima puno prostora 😄
    Nama pase jer su nam i jedna i druga baka u drugom gradu (i drzavi🙈) pa kad budemo putovali autom cemo nositi i krevetić 😅

2020
    10. Ožujak 2020. 12:24

Dobrodošle nove mama, sretno!! 🍀💞
    Evo mene s pregleda....beba super, 5cm, maše rukicama 🤩 Zbog TSH (3.47) mi je rekao da ne brinem puno i prepisao mi Eutyrox 25 ali mi ga zenska u apoteci (koju poznam) nije htjela dat jer joj se javilo 10ak ljudi s ozbiljnim nuspojavama jer je promijenjena formula lijeka 😨 Tako da ću se prvo posavjetovat s endokrinologom.. Sve se poremetilo u trudnoći 🙈 Rekao je da se više pobrinem za kilažu i posljedice trudničkog dijabetesa. I na pitanje jel smijem pomalo vježbat rekao je da vježbam kontrolirat žlicu 🙈 Super je on inače, ali ovo me namjerno isprepadao da se ne bi još više utovila. Pa ako sad neću bit debela, kad ću 😅 Što je najgore prije sam imala oko 55kg na visinu 172. Svi su me stalno napadali da sam mršava i da tako neću zatrudnit. Onda sam se udebljala 10kg (zadnjih godinu i po) i ostala trudna sa 65kg. U ovih 3 mj dobila još 3kg, ja se ne prepoznajem u ogledalu 😭😂

Leia91
    10. Ožujak 2020. 12:31

2020 Kakvim nuspojavama? Ja pijem mjesec dana euthyrox od 50 i nemam baš nikakve nuspojave :/

Talija
    10. Ožujak 2020. 12:32

O Boze 2020... kaj bi ja trebala reci... nikad deblja nisam bila neg sad kad sam zatrudnila.. poslije blagdana zavrsila sam na 73kg.. tak sam ostala trudna... danas sam imala 74.4 😑
    Mrsavit cu nakon poroda ☺️ Ali zabrinjava me moja kilaža, a sad mi se tek otvorio apetit... 
    ja bi sad potpisala za tvoje kile ☺️

10. Ožujak 2020. 12:34

Tea2807

Leia91

Tea2807

Leia91

Cure jel vas ginekologice stave na bolovanje ako zatražite? Ja nemam smetnji osim nesanice, i tu i tamo mučnina, ali želim biti doma mjesec dana jer nas je puno u uredu i radi se dosta sa talijanima. Strah me da ne pokupim nešto.
    Jel bolje tražit doktoricu opće prakse bolovanje? Ne znam kaj da radim s obzirom da na poslu ne bih htjela reći ništa dok ne prođu prva tri mjeseca

Ako ne zelis da znaju, onda bolje otici kod dr opce prakse jer se vidi na papiru od bolovanja koji doktor je napisao bolovanje i po sifri bolovanja

A misliš da će mi ona dat bolovanje a realno ništa mi nije?

Probaj, reci da te strah zaraze. Moze ti dat i s obzirom na naporan fizicki rad ako je ok dr, neznam koji posao radis..meni je gin rekla da se ne otvara nuzno bolovanje samo zbog komplikacija…

S mojom trudnocom je sve uredu, ali s obzirom na vrstu posla koji radim doktorica mi je odmah otvorila komplikacije na prvom pregledu bez da me ista i pitala, tako da vjerujem da ce i tebi, samo joj napomeni cime ce bavis

2020
    10. Ožujak 2020. 12:44

Leia91 spomenula je svašta, zapamtila sam jako ispadanje kose i nešto s kožom.. . A bilo je po novinama i TVu o tom novom Eutyroxu... Rekla je apotekarka da sam od prije pila dala bi mi, ali da sad ne počinjem da ne šokiram sebe i bebu, dok ne vidim sa pravim stručnjakom. 
    Talija a ne znam šta da ti kažem ali meni je drago da me malo uplaši jer nemam granice u slatkome, što se mene tiče može 1 slani obrok, sve drugo slatko 😂 šećer mi je 5.2, a vidim da su pomakli za trudnice granicu na 5.1, ma da gin kaže da je ok

Talija
    10. Ožujak 2020. 13:06

I ja se bojim slatkog i secera.. takoder obozavam slatko i mogu zivjet na slatkome... meni je zadnja kontrola secera bila 4.7... pribojavala sam se da ce bit visi.. vidjet cu sad iducu kontrolu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.