Bilo je taman prva 3 - 4 mjeseca i imala sam krvarenja, pila duphaston, mogla sam samo noge mociti.. A ja sa otoka, bilo je pakleno ljeto 😁
I meni je prva trudnoća i on inače nije gadljiv niti malo, ali rekao je da bi mu bilo strašno gledati mene da toliko patim a da mi ne može nikako pomoći. A to mi je najveća pomoć samo da stoji tamo! Ali preobratit ću ja njega, ne brinem se 😅😅
Ajme da mi zabrani more pala bi u depresiju 🤯 toga me bilo strah kad sam na početku morala strogo mirovat.... Ali sad je situacija super i smijem sve laganini. Kad mi je rekao danas da smijem opet vozit auto, nitko sretniji od mene, odmah sam se provozala 😜
A imam pola minute od kuće do mora i ne mogu dočekati kupanje i ljetooooo 🌞☀️🌊🌊🌊🌊🌊🍅🍉🥘
S koliko tjedana je vec moguce vidjeti spol?
Pa meni su sve frendice rekle da su njima u 13,14 tjednu vec rekli.. i onda na iducem potvrdili spol.
Meni je rekao da izgleda da je musko u 12+0. Kaj ce reci iduci put, tko zna ☺️
Navodno kad vele da je deckic, da cesto i bude deckic.. al kad tak rano veli da je curica… onda se to jos opovrgne/potvrdi za mjesec dana.
Tebi nije nista komentirao?
A rekao da je curica. Ali mi to nekako rano bilo jer inace svi saznaju sa 18 cca
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Ja se nadam da hoce u radaonu, iako ne znam gdje cu sa djetetom.. Moram to organizirati.
U prvoj je bio.. 😅😅 Stalno sam mu govorila da ne gleda dole haha
I ja sam stalno govorila da ne gleda doli ali na kraju je sve vidio i nije mu bilo gadljivo.. Ili Barem nije priznao 😁 ici ce opet samnom. Doduse nije bio samnom u boksu dok sam primala drip i to mi je cak drago (nisam uopce znala da je moga bit tu stalno, on jadan sidio ispred radaone ceka kad ce ga zvat unutra). Ja sam toliko bila koncentrirana na trudove i dobila sam nesto protiv bolova od cega mi se mantalo tako da sam drzala oci zatvorene. Da sam morala njega uvjeravat stalno da sam ok i da mi nis ne triba poludila bi. Dosa je taman na ona 3 truda kad sam "izbacila" buhtlicu nasu 😍
Muz i ja smo prosli porod zajedno, to nas je jako zblizilo, iako je trajalo cijelu vjecnost (13h)
Najljepsi moment kad bebu onako jos plavkastu i mokru zamotaju i stave na prsa, onaj osjecaj je neopisiv kad pogledi govore vise od rijeci
A sto se tice kila, u prvoj sam s 63 dosla na 82, mozda ne zvuci strasno, ali ne bih ponovo voljela biti kit. ali za to sam sama bila kriva, mislila sam da je u trudnoci ok dopustati si da jedes sto zelis i kad zelis, na kraju je na porodu otislo tek 6kg, s ostalim sam se mucila do sad i jos nisam skroz dosla na staro.. Da sam barem vise pazila
Moj dragi pak zeli biti na porodu, a ja nekako ne bi bas htjela, ali ajde kad bas toliko zeli onda cu mu dopustit da bude haha
Uhh žene drage, kad već cijelo popodne pričamo o kilama, došla mi volja za kuhat.. Pa da ubacim sliku svoje taman pojedene večere 🍔 Bitno da izgleda nezdravo, odmah je finije 😜 hahah
Vege burger + "pomfri" od celera + bukovače + salata krastavac
https://ibb.co/CKNRPFK
MM sutra dolazi s broda pa ćemo oboje s guštom kuhat.. 💞a ja kad sam sama malo se ulijenim.. Najgore mi kuhat samo sebi
Sortiraj odgovore
Najstariji