Kad se radi ogtt?
Poslije 20-og tjedna. I grozno je
url=https://lilypie.com]
Hvala cure na savjetima. Sada me najmanje zabrinjavaju novci od te jedne plaće. Samo se ne želim bespotrebno izlagati riziku. Budem nazvala doktoricu pa vidjela što će ona reći. Samo želim spriječiti ono što se može
Za ogtt kazu najčešće oko 24.-26.tjedna.. Citam o vasoj kilazi i mislin da san od svih na forumu, vjer zatrudnila najteza.. Znaci koma.. Doduse od prvog pregleda do ovog zadnjeg udebljala sam se 500 g. Otprilike plodna voda koja se povećava iz tjedna u tjedan😪😂 kaze ginek da si laksa zatrudnila, brinilo bi me kako vec ne dobiva na kilazi.. Ovako je uredu, imas zalihe. Nisan znala bili plakala ili se smijala🙆♀️🤧 mucnine su doduse pomogle da se jako slabo hranim. Posljednjih par dan maaaalo su manje, ali me zato bas smeta glavobolja i zgaravica nocu..
Doktorica opće prakse mi ne da bolovanje. Rekla je da se javim epidemiološkoj službi što neću jer nemam nikakve simptome. Baš banana
Morat ću do ginekologice otići ipak. A ako mi i ona ne želi otvoriti onda ne znam što ću. Baš me to sve sad muči
Leia vec si u 10tom tjednu, nije to malo.. Ako ti ni ova ne da reci da si trudna i gotovo, bolje tak nego riskirati.
I misli pozitivno, sve ce biti u redu i trudnoca ce ici kak treba 😊
Za ogtt kazu najčešće oko 24.-26.tjedna.. Citam o vasoj kilazi i mislin da san od svih na forumu, vjer zatrudnila najteza.. Znaci koma.. Doduse od prvog pregleda do ovog zadnjeg udebljala sam se 500 g. Otprilike plodna voda koja se povećava iz tjedna u tjedan😪😂 kaze ginek da si laksa zatrudnila, brinilo bi me kako vec ne dobiva na kilazi.. Ovako je uredu, imas zalihe. Nisan znala bili plakala ili se smijala🙆♀️🤧 mucnine su doduse pomogle da se jako slabo hranim. Posljednjih par dan maaaalo su manje, ali me zato bas smeta glavobolja i zgaravica nocu..
Ja sam isto ušla u trudnoću sa najvećom kilažom ikad. Normalna kilaža mi je 65 kg, a zatrudnila sam sa 74 kg! Ne mogu vjerovati kako sam se uspjela udebljati toliko u zadnjih god. dana. 🤷♀️ Stalno sam planirala kako ću smršaviti prije trudnoće, ali eto očito nisam uspjela. Mogu reci da me isto “spasavaju” mučnine i gubitak apetita, tako da se još uvijek ni grama nisam udebljala, ali nisam ni smršavila. 🙈
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ja sam isto ušla u trudnoću sa najvećom kilažom ikad. Normalna kilaža mi je 65 kg, a zatrudnila sam sa 74 kg! Ne mogu vjerovati kako sam se uspjela udebljati toliko u zadnjih god. dana. 🤷♀️ Stalno sam planirala kako ću smršaviti prije trudnoće, ali eto očito nisam uspjela. Mogu reci da me isto “spasavaju” mučnine i gubitak apetita, tako da se još uvijek ni grama nisam udebljala, ali nisam ni smršavila. 🙈
A da, ne mrsavim ni ja.. Ja necu kile ni navodit od divote 😂😪 izasla sam iz teretane dan dva prije začeća pa pojma neman kako san toliko kg nabila.. Pojila san vagon hrane nakon desetak dana, nikad toliko... I kad san dosla na pregled sokirala san se.. Pisen o tome a znan da je jedino zdravlje bebe bitno.. Ako Bog da samo da bude sve uredu, a ja cu se trudit da ne idem u rodilište ko kit hahhah
Ja sam cijeli zivot mrsava, i koliko god jela nikad se nisam mogla udebljat. 🤷♀️..sad cemo vidjet kolko ce se to promjenit 😂
Ostala sam trudna sa 50 kila i do sad sam dobila 1 kilu, s time da zbog mucnina nisam mogla previse jest.
Cure meni je ovo presmiješno, pa na visinu od 172 65 kg je savršena kilaza, kakav je to blesavi doktor koji oko toga radi probleme?🙈
Ja sam zatrudnila sa 15ak kg viska, prije sam uspjela skinuti osam. Naravno da pazim da ne trpam u sebe gluposti i slatkise ali to je to.
Zao mi je da neka zena cita ovo i misli si da je kit🙄
Ne zatrudne sve zene sa malom ili idealnom kilazom😂
Kad dode beba, pravac teretana, a do tada normalno jesti, setati i bit ce sve ok❤️
Ja sam u prosloj dobila 24 kile, isla roditi sa 84..Nije bas ugodno, treba se nositi sa time.. Pogotovo sada kada nas ljeto hvata i sve one vrucine..
Ali sta ces... 🍩🧁🍰Salata mi se gadi 🤢Sad nisam jos dobila ali budem..
Sortiraj odgovore
Najstariji