Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess Mimi
    10. Ožujak 2020. 19:31

2020

Uhh žene drage, kad već cijelo popodne pričamo o kilama, došla mi volja za kuhat.. Pa da ubacim sliku svoje taman pojedene večere 🍔 Bitno da izgleda nezdravo, odmah je finije 😜 hahah
    Vege burger + "pomfri" od celera + bukovače + salata krastavac
    https://ibb.co/CKNRPFK

MM sutra dolazi s broda pa ćemo oboje s guštom kuhat.. 💞a ja kad sam sama malo se ulijenim.. Najgore mi kuhat samo sebi

Fino izgleda, jos da nije celer🙈 njega ne mogu nacrtanog vidjeti, iako znam da je jako zdrav😅
    Jel ti bude tesko sama biti dok je muz na brodu? 

10. Ožujak 2020. 19:34

Kad smo vec kod kila, ja sam sa 66kg krenula na 173cm i nek mi samo netko nesta kaze- pojest cu cu ga!! 
    Dokaz https://ibb.co/vVL2c3L hahahahahaha 🧐🎂🤯

Skakavac
    10. Ožujak 2020. 19:44

2020 😍😍😍 izgleda predobroo

Skakavac
    10. Ožujak 2020. 19:46

Ja danas puru(žgance) i šalšu.. Zato me glad uvatila prije po ure pa san pojila kukuruzne pogace, abc sira i posli salame. Zivile moje žalopojke o kilima 🐖🤧 kad rucam nesto zasitnije, veceru nesto usitno.. Danas to nije bija slucaj. Plus zgaravica me ubila pa popijen mlika, vode, vise ni sama ne znam

Ketty1309
    10. Ožujak 2020. 19:49

Joj, ja se do sada u niti jednoj trudnoći nisam brinula oko kila ali sad sam se prije trudnoće udebljala 12 kg i sad sam već u ova 2 mjeseca natukla skoro 3 kg iako imam mučnine po cijeli dan i imam osjećaj da uopće ne jedem tako puno al mislim da je problem u tome što je zima i što se ne krećem previše. 😥
    Moj muž je inače "starog kova"pa sam sva 4 poroda obavila sama i inače s klincima se najviše bavim sama pa mi to više nije neki bed. Samo da moja mrvica izdrži do poroda i da to ne bude prije 37. tjedna i dalje me ništa ne brine... 

Marta14
    10. Ožujak 2020. 19:50

Fenjer ma bas ti je bezveze torta😅🤤
    Bosco 🧐Nadam se da je ok proslo danas! 

nada23
    10. Ožujak 2020. 19:54

2020

Uhh žene drage, kad već cijelo popodne pričamo o kilama, došla mi volja za kuhat.. Pa da ubacim sliku svoje taman pojedene večere 🍔 Bitno da izgleda nezdravo, odmah je finije 😜 hahah
    Vege burger + "pomfri" od celera + bukovače + salata krastavac
    https://ibb.co/CKNRPFK

MM sutra dolazi s broda pa ćemo oboje s guštom kuhat.. 💞a ja kad sam sama malo se ulijenim.. Najgore mi kuhat samo sebi

Dobro izgleda vege burger! 😊 Ti inače ne jedeš meso ili?

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Napokon 2804
    10. Ožujak 2020. 20:01

Ja sam danas naisla u turkoj trgovini na domaćicu, napolitanke, jafa kekse, coctu, i tako nesto nasih proizvoda tako da mi je od svega pomalo bila vecera i sad mogu rec da umirem koliko mi je muka... Ali ne dam se, ne dam tome svemu van da izade 😂😂
    Ja sam muža pitala zeli li ici na porod, rekao je da nema sanse, pa je onda izjavio da bi mogao, i eto od kad sam ostala trudna on se premislja... A ako se ipak odluci da nece, onda bi mamu povela sa sobom ako budem rodila oko termina jer bi tad trebala doći... I to samo jer znam da bi svi crkli od brige ako bi bila sama u radaoni, a nitko ih ne bi obavještavao... Iako po meni je za sve bolje da me puste samu da to odradim. Onda se ne mogu maziti... 

nada23
    10. Ožujak 2020. 20:03

Ja sam danas nekako jedva uspjela pojesti srdele i blitvu. Zbog mučnina skoro mjesec dana nisam pojela nešto zdravo, niti ribu ( meso ne jedem). Ipak su bebi sad potrebni proteini zar ne? Folat sam često preskakala ili povratila, tako da ništa korisno nisam unosila. Malo me to isto brine, da nije utjecalo na razvoj bebe... 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Bosco
    10. Ožujak 2020. 20:03

Marta14

Fenjer ma bas ti je bezveze torta😅🤤
    Bosco 🧐Nadam se da je ok proslo danas!

Hej! Je super je proslo, al dok ja sve nazovem, javim, obidem, ode 3 sata.
    Uglavnom nisam 7+6 nego 6+4, pa se zato nije prosli tjedan bebac vidio.
    Vidi se bebac i srce kuca! 🎉💙
    Dobila 3 uputnice, krvna grupa, urinokultura, i jos nes.. Nije me ni vagao ni tlak mjerio, sad neznam dal je to normalno🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.