Fenjer ma bas ti je bezveze torta😅🤤
Bosco 🧐Nadam se da je ok proslo danas!
Hej! Je super je proslo, al dok ja sve nazovem, javim, obidem, ode 3 sata.
Uglavnom nisam 7+6 nego 6+4, pa se zato nije prosli tjedan bebac vidio.
Vidi se bebac i srce kuca! 🎉💙
Dobila 3 uputnice, krvna grupa, urinokultura, i jos nes.. Nije me ni vagao ni tlak mjerio, sad neznam dal je to normalno🤔
Bravooooooo!!! ❤Mene jos nijednom nije vagao,ni tlak mjerio. Nisam jos ni trudnicku dobila, rekao je iduci put☺
Ja sam danas nekako jedva uspjela pojesti srdele i blitvu. Zbog mučnina skoro mjesec dana nisam pojela nešto zdravo, niti ribu ( meso ne jedem). Ipak su bebi sad potrebni proteini zar ne? Folat sam često preskakala ili povratila, tako da ništa korisno nisam unosila. Malo me to isto brine, da nije utjecalo na razvoj bebe…
Ne sekiraj se, ja se tjesim kak su npr zene koje nemaju pojma sta je folna, i ostale stvari rodile zdravu djecu... Meni su rekli da je najbitnije piti tekucinu, jer je u prvom tromjesečju najbitnije bit hidratiziran, jer je to bebi najpotrebnije....
Sto se shoppinga tice, to planiram pocet lagano kad obavim pregled 18.3... Morat cu sebi uzet trudnicke tajice, trenerke i hlace, a za ljeto sam vidjela preko asosa, hrpu prekrasnih haljinica za nikakve novce (10-15 eura)...
Isto tako dok ne saznam spol cu uzeti univerzalnig bodija, carapica, kapica i tako to.. (vidjela u c&a 8 bijelih bodija kratkih rukava sa slikom voća na sredini 10 eura) racunam na to da ce biti jos toplo tako da duge rukave neću kupovati odmah, jer ce beba do dugih rukava vjerojatno narasti, moza uzmem samo 3,4 bodija dugih, eto da imam... A kad saznam spol, e onda krece pravi posao kupovine 😍😍😍😍
Kindu ćemo kupiti nakon što okrecimo stan i dok smislimo gdje cemo i kako cemo razmjestaj napraviti i tad cemo isto uzeti nekakav ormarić za robicu (to sam gledala one koji na sebi imaju podlogu za presvlačenje, pa se ona kasnije skida... Iako to mislim uzeti isto neutralne boje... Kolica sam rekla da trebam izabrati koja mi se svidaju, ona idu na poklon.. Tako da jedva cekam 18. 😍😍😍😍😍
Dobila 3 uputnice, krvna grupa, urinokultura, i jos nes.. Nije me ni vagao ni tlak mjerio, sad neznam dal je to normalno🤔
Bravoo bas mi je drago 😍😍😍 jesi dobila slicicu? Ako jesi zamolit cu te da nam je objavis, jednostavno obozavam gledati ta mala stvorenja 😍 mene su vagali sad kad sam bila 2.3. Na pregledu i to je bilo prvo vaganje, inače se ja kuci vazem radi sebe... Tlak su mi mjerili, jedino nisu urin uzeli na analizu, sto inace kak sam cula uvijek rade
Napokon beba svakako ide prvo u dugi rukav, kad god da se rodi.. Nije im tempratura kao nama mora se to sve ustabiliti. Ako ti je termin u 9tom onda nemoj nis kratko..
Bosco super 😊😊 mene je vagala i sve ostalo u 10tom tjednu.. Sad se opusti i uzivaj 😊
Fenjeru Fenjeru... ma jesi baš morala tu krasnu torticu pokazat 🤤🤤🤤
Princess Mimi teško mi je nekad ali on bude na brodu samo 6 tjedana i isto toliko doma, to nije puno... ja sam već navikla na to i čak mi se sviđa imati to vrijeme za sebe... Stalno se dopisujemo, čujemo, tako da nije problem.. Manje imamo vremena za svađanje, više se volimo i falimo si, tako da su to neke prednosti kojima se tješim 😛 ali falit će mi jako kad dođe bebinjo.
Nada23 ne jedem samo meso zadnjih 6 godina, ali sve što postoji iz mora obožavam 🙂
Napokon beba svakako ide prvo u dugi rukav, kad god da se rodi.. Nije im tempratura kao nama mora se to sve ustabiliti. Ako ti je termin u 9tom onda nemoj nis kratko..
Bosco super 😊😊 mene je vagala i sve ostalo u 10tom tjednu.. Sad se opusti i uzivaj 😊
Je da al lani je bilo +35 sve do skoro kraja 10. Mjeseca, tako da ne zelim da se dijete skuha, al svakako cu uzet i dugi rukav od najmanje veličine da imam, ako me iznenadi vrijeme, a lako se dokupi jos ako bude trebalo.. Jer glupo mi je uzimat hrpu robice kad ne znam relano koliko ce dijete biti, jer sam i ja i brat bili velike bebe...
FenjeruFenjeru… ma jesi baš morala tu krasnu torticu pokazat 🤤🤤🤤
Princess Mimiteško mi je nekad ali on bude na brodu samo 6 tjedana i isto toliko doma, to nije puno… ja sam već navikla na to i čak mi se sviđa imati to vrijeme za sebe… Stalno se dopisujemo, čujemo, tako da nije problem.. Manje imamo vremena za svađanje, više se volimo i falimo si, tako da su to neke prednosti kojima se tješim 😛 ali falit će mi jako kad dođe bebinjo.
Nada23 ne jedem samo meso zadnjih 6 godina, ali sve što postoji iz mora obožavam 🙂
Uhhh svaka ti cast, ja obožavam svo moguće meso i pogotovo sve iz mora, i riječne ribe volim, ali da biram morsko bi prije.. A povrće me moras drzat na nišanu da bi ga pojela (ne racunam krumpir i špinat, to je jedino sto volim)
Bravoo bas mi je drago 😍😍😍 jesi dobila slicicu? Ako jesi zamolit cu te da nam je objavis, jednostavno obozavam gledati ta mala stvorenja 😍 mene su vagali sad kad sam bila 2.3. Na pregledu i to je bilo prvo vaganje, inače se ja kuci vazem radi sebe… Tlak su mi mjerili, jedino nisu urin uzeli na analizu, sto inace kak sam cula uvijek rade
Nisam dobila slikicu, ali sam slikala ultrazvuk, jer moj doktor ima staro sve..
https://ibb.co/fQKSJH4
Ajme i ja se suzdržavam od kupovine baby stvari.. Tko bi tome odolio 💞 Danas kad sam prvi puta vidjela da to malo čudo od 5 cm maše rukama, tek sam postala svjesna da STVARNO imam bebu u toj škembi... Bože moj 💞 i baš je lijepo što imamo ovu grupicu na forumu, svima nam je lakše 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji