Dinosaurus cesto citam ako je zenama taj ogtt ruzna pretraga.. Ja imam jos gore do toga, ali cu svakako ic privatno. Nece to nista umanjiti ali eto bar da je koliko toliko manje svita. E da, svakako cu ponit limun d ami je lakse za popit.
Princess Mimi naravno, zato smo tu, da podupiremo jedna drugu. Uhhhh jedva cekam dinju (lubenicu), prakticki svo voce obozavam. Tribat ce i na to pripazit radi fruktoze, ali o tom potom, samo da se od drugih stvari ne proširimo 🤭😌
Sve moje poznanice su relativno brzo smrsavile, kuma mi je cak nakon 8 mj od poroda, bila najmrsavija ikada.. Vjer ka i sve, od zene do zene je. Vidit cemo
A sto se tice korone, bas sam citala da su zabranjene posjete u bolnicama, a u nekima i pratnja na porodu 🙈🙄
Nadam se da ce proci sve to uskoro.
Hoćete li vi s pratnjom na porod? Muz i ja smo se dogovorili da definitivno ide samnom. On to zeli, a i mislim da ce mi biti velika podrška ako budem prirodno rađala.
Moja polovica ide s menon na porod 😍🤗 bit ce to zanimljivo, prva je trudnoća 🙆♀️
A sto se tice korone, bas sam citala da su zabranjene posjete u bolnicama, a u nekima i pratnja na porodu 🙈🙄
Hoćete li vi s pratnjom na porod? Muz i ja smo se dogovorili da definitivno ide samnom. On to zeli, a i mislim da ce mi biti velika podrška ako budem prirodno rađala.
Proći će i korona uskoro, a do naših termina sigurno. Meni je još rano razmišljati o porodu, ali svakako bi voljela da mi muž bude pratnja.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Mozda necemo ni jesti preko ljeta od vrucine 😉
Hahaaa, da! 😂😂 Samo cemo vodu piti. 😂
Mos' mislit! 😂😂🙈
Tako je žene, ne brinimo za kile, moramo ih dobit htjele ne htjele 😊 bit ćemo slatke i bublaste 🤗
Princess blago tebi, ja mislim da moj muž neće tako lako sa mnom u rađaonu, ne želi me vidjet u tim mukama, uvijek mi je to govorio kad bih ga pitala, ali možda se predomisli do termina 😊 A i ja se nadam da će ta corona isčeznuti s toplijim danima kako predviđaju, više mi je na vrh glave loših vijesti, pokušavam ih niti ne gledat...
Ja sam bila ljetna trudnica prvi put. Rodila sam u 8.mj. Kupanje u moru me spaaasilo! Pise na trudnickoj knjizici citiram "Osim ostale hrane previse mlijeka i voca bit ce uzrok vaseg prekomjernig debljanja" 😁 totalno sam party brejker ali eto ja se isto veselim svooom litnjem vocu i povrcu a kile ko sljivi 😋
Ja se nadam da hoce u radaonu, iako ne znam gdje cu sa djetetom.. Moram to organizirati.
U prvoj je bio.. 😅😅 Stalno sam mu govorila da ne gleda dole haha
Moja polovica ide s menon na porod 😍🤗 bit ce to zanimljivo, prva je trudnoća 🙆♀️
I meni je prva, mozda je zato jos nadobudan😂
2020 a tebi? Jel bio na porodu prije pa ima traume ili ga je unaprijed strah?
Puno muskaraca koji su bili kazu da bi ponovo. Da vise cijene i zenu i nasu muku nakon tog iskustva 😅🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji