Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Skakavac
    10. Ožujak 2020. 17:06

Princess Mimi

Cure meni je ovo presmiješno, pa na visinu od 172 65 kg je savršena kilaza, kakav je to blesavi doktor koji oko toga radi probleme?🙈
    Ja sam zatrudnila sa 15ak kg viska, prije sam uspjela skinuti osam. Naravno da pazim da ne trpam u sebe gluposti i slatkise ali to je to.
    Zao mi je da neka zena cita ovo i misli si da je kit🙄
    Ne zatrudne sve zene sa malom ili idealnom kilazom😂
    Kad dode beba, pravac teretana, a do tada normalno jesti, setati i bit ce sve ok❤️

Slazen se ja s tobon, nije to nista strasno.. Ali kilograme koje imam, nikad dosada nisan imala. Svjesna sam potpuno da je sve nebitno u trudnoći osim zdravlja diteta i nas samih. Ali eto, lakse bi da san zatrudnila s manjom kilazom.. Ali sta je tu je.. Mogu rec da sam i ja bila ta s oko 70 kg.. Bome sam ih presisala.. Imam jedan primjer kolegice, ona je zatrudnila sa 60 a u rodilište usla sa 100.. Mislila san uvik da je nemoguce da sitne zene toliko kg dobiju.. U konačnici, sve je nebitno Al eto.. Volija bi covik da je laksi 🤧🤧🙆‍♀️

Marta14
    10. Ožujak 2020. 17:07

Ja sam se udebljala 4kg dok sam pokusavala bebu napraviti, svaki negativni test =prejedanje, a misli su mi bile "Moram smrsaviti prije bebe"...
    Tak da sam krenula sa 64 ali na samo 164cm 😂

• Tea2807
    10. Ožujak 2020. 17:09

Cjeli zivot muke mucim sa manjkom kilaze, a jedem ko da sam trudna cjeli zivot. Ljudi su mi govorili blago tebi nemozes se udebljat, ali ljudi dragi nije ni to dobro. Padala sam u nesvjest u prosjeku 2puta na mjesec, nikako nisam mogla preko 50kg, visoka 167. Zadnjih par god mi se unormalilo. Otkad sam saznala da sam trudna imala sam 56, sad sam na 58, ja se nekako i veselim da cu dobit kg...

• Bebanomoje
    10. Ožujak 2020. 17:10

Princess Mimi

Cure meni je ovo presmiješno, pa na visinu od 172 65 kg je savršena kilaza, kakav je to blesavi doktor koji oko toga radi probleme?🙈
    Ja sam zatrudnila sa 15ak kg viska, prije sam uspjela skinuti osam. Naravno da pazim da ne trpam u sebe gluposti i slatkise ali to je to.
    Zao mi je da neka zena cita ovo i misli si da je kit🙄
    Ne zatrudne sve zene sa malom ili idealnom kilazom😂
    Kad dode beba, pravac teretana, a do tada normalno jesti, setati i bit ce sve ok❤️

E ovoga me isto strah kod prvog pregleda. Ja isto imam 15 kila viska sad na pocetku tako da ocekujem packe od ginekologa 😥 strah me koliko cu jos dobiti u trudnoci 😏
    Ali da, meni 65 kg na 172 cm zvuci super, ne znam kaj taj gin prica 😁

Napokon 2804
    10. Ožujak 2020. 17:11

Ja sam ljetos imala 64 udebljala se na 74 za vrijeme blagdana, imala gadne mucnine, sad su blaze i i dalje sam na 74

Skakavac
    10. Ožujak 2020. 17:16

Uh uh zene moje sve je to super.. Kad citam o vasim kg, svjesnija san da san stvarno teška. Ginekologica mi je super i kaze da nije kritično ali zaliha iman skoro za cilu trudnocu 🙆‍♀️ 

Princess Mimi
    10. Ožujak 2020. 17:17

Naravno, bilo bi divno da smo sve idealne težine i proporcija. Ne izgleda na svakome isto tih xy kila 😄
    Ja se stvarno nadam i trudim da ne dobijem puno jer bi lako mogla sa stotkom u rodilište. Zato se tjeram na kretanje, zdravu prehranu.😊 

Nego, jeste pocele sto kupovati za bebice? Ja cekam da nam potvrde spol😅

Marta14
    10. Ožujak 2020. 17:18

Pa ako ti je rekla da nije kriticno onda nije, bome oni daju do znanja kad im ne pase nesto 😊 ili ako vide da su kile naglo krenule gore.. Zaustavit ce te ona ne brini se 😊

Marta14
    10. Ožujak 2020. 17:22

Ja imam sutra ujutro pregled a to je rano za spol. 
    Pa onda 20.04. Do tada cu izluditi 😊 Kupit cu nesto neutralno sigurno u meduvremenu..
    Ja sam bas danas skoro pocela plakat od muke, ovdje pocinju zatvarati skole i sve to zbog korone.. Nemojte ic vamo nemojte tamo..
    A ja bi samo isla po ducanima i gledala djecje stvari 😁 zastooo bas sad... 

Skakavac
    10. Ožujak 2020. 17:26

Marta14

Pa ako ti je rekla da nije kriticno onda nije, bome oni daju do znanja kad im ne pase nesto 😊 ili ako vide da su kile naglo krenule gore.. Zaustavit ce te ona ne brini se 😊

Zena je, zna kako su zene osjetljive na kg, a i koma smo s hormonima i emocijama 😂 racuna bolje da joj blaze pristupim hahah.
    A da, ja san blize stotki sigurno 🐖 nadan se da necu puno kg dobit, potrudit cu se.. Samo nek tegobe popuste ali i da apetit ne poludi🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.