S koliko tjedana je vec moguce vidjeti spol?
Pa meni su sve frendice rekle da su njima u 13,14 tjednu vec rekli.. i onda na iducem potvrdili spol.
Meni je rekao da izgleda da je musko u 12+0. Kaj ce reci iduci put, tko zna ☺️
Navodno kad vele da je deckic, da cesto i bude deckic.. al kad tak rano veli da je curica... onda se to jos opovrgne/potvrdi za mjesec dana.
Tebi nije nista komentirao?
Jutro drage članice
željela bi Vam se priključiti u tipkanju i skraćivanju vremena…
Nisam još bila na pregledu, tek sam u 6tjednu.. Nadam se svim srcem da će sve biti ok i da početkom 11 mj stiže moja bebica….
Dobrodošla 🤗
Ja danas imam pregled, zadnji put vidjeli gestrijatrijsku vrecicu i zumanjcanu vrecicu, ali se plod jos nije vidio. Danas bi se trebao vidjeti, cak i srce kucat. Stvarno se nadam da ce sve okej proc. 😔
držim fige da sve bude super i ok... ;)
pratimo se malo si više trudna nego ja
jeli ti prvo dijete?
Jutro drage članice
željela bi Vam se priključiti u tipkanju i skraćivanju vremena…
Nisam još bila na pregledu, tek sam u 6tjednu.. Nadam se svim srcem da će sve biti ok i da početkom 11 mj stiže moja bebica….
Dobrodošla 🤗
Ja danas imam pregled, zadnji put vidjeli gestrijatrijsku vrecicu i zumanjcanu vrecicu, ali se plod jos nije vidio. Danas bi se trebao vidjeti, cak i srce kucat. Stvarno se nadam da ce sve okej proc. 😔
Sigurna sam da ce danas biti sve uredu i da ces vidjeti svoje malo srceko🍀😍
Javi nam kak je proslo 😃
hvala ;)
jako sam nestrpljiva do prvog pregleda koji će biti za 10ak dana tek.
najradije bi išla već kupiti nešto robice i biti doma i sve bi sada odjednom, a možda me dočeka veliko razočarenje… već sam imala jednu neuspješnu trudnoću :(
Brzo ce to. ☺Tako nam je svima, cekamo prvi pregled pa drugi pa treci i stalno strepimo. Nikako se opustiti. Sto je bilo s prvom trudnocom?
Hvala cure 💙 javit cu sve :)
Prva trudnoca, nismo imali ciljane odnoae, ali nismo se pazili dugih 14 cikusa, pa smo posebno u strahu jer nam je dugo trebalo 😏
Cure jel vas ginekologice stave na bolovanje ako zatražite? Ja nemam smetnji osim nesanice, i tu i tamo mučnina, ali želim biti doma mjesec dana jer nas je puno u uredu i radi se dosta sa talijanima. Strah me da ne pokupim nešto.
Jel bolje tražit doktoricu opće prakse bolovanje? Ne znam kaj da radim s obzirom da na poslu ne bih htjela reći ništa dok ne prođu prva tri mjeseca
Ako ne zelis da znaju, onda bolje otici kod dr opce prakse jer se vidi na papiru od bolovanja koji doktor je napisao bolovanje i po sifri bolovanja
A misliš da će mi ona dat bolovanje a realno ništa mi nije?
Probaj, reci da te strah zaraze. Moze ti dat i s obzirom na naporan fizicki rad ako je ok dr, neznam koji posao radis..meni je gin rekla da se ne otvara nuzno bolovanje samo zbog komplikacija...
Ja sam vam htjela pisat jucer i prekjucer ali forum nije dao.😖
Sretno na pregledu. ❤🙏
Nemojte koristiti crtice u pisanju. Onda ne zeli objaviti poruku.
Ja sam vam htjela pisat jucer i prekjucer ali forum nije dao.😖
Nekome steka nekome ne, bas cudno. Ja cijelo vrijeme normalno pisem..
.
Msni je sa 16 rekla da je musko.
Pa je na velikom anomaly scanu potvrdeno.
.
Dobrodosle nove cure 🍀🍀🍀
Nezna se razlog, spontani počeo 7t trudnoće, u 8mom se onda sve završilo.... :( Jedan je za sada pa nitko ne diže frku a mene frka... :(
Sortiraj odgovore
Najstariji