Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sunce1
    10. Ožujak 2020. 08:43

Ninche9

sunce1

Ninche9

Antibiotici jako rado uzrokuju gljivicne infekcije jer se promjeni flora i to gljivicama jako odgovara

Rekli su da nisu gljivice jer nema onog karakteristicnog iscjetka. Kazu da je vjeroj neka bakterijska upala.

U svakom slucaju nadam se da ce proci sto prije

I ja☺🙏

Dinosaurus
    10. Ožujak 2020. 09:08

Sretno svim curama koje imaju danas preglede!
    Javite nam kako je proslo!
    Nadamo se samo lipim vijestima 😊

Hannica0 👧
    10. Ožujak 2020. 09:30

S koliko tjedana je  vec moguce vidjeti spol? 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Leia91
    10. Ožujak 2020. 09:38

Cure jel vas ginekologice stave na bolovanje ako zatražite? Ja nemam smetnji osim nesanice, i tu i tamo mučnina, ali želim biti doma mjesec dana jer nas je puno u uredu i radi se dosta sa talijanima. Strah me da ne pokupim nešto.
    Jel bolje tražit doktoricu opće prakse bolovanje? Ne znam kaj da radim s obzirom da na poslu ne bih htjela reći ništa dok ne prođu prva tri mjeseca 

• Tea2807
    10. Ožujak 2020. 09:46

Leia91

Cure jel vas ginekologice stave na bolovanje ako zatražite? Ja nemam smetnji osim nesanice, i tu i tamo mučnina, ali želim biti doma mjesec dana jer nas je puno u uredu i radi se dosta sa talijanima. Strah me da ne pokupim nešto.
    Jel bolje tražit doktoricu opće prakse bolovanje? Ne znam kaj da radim s obzirom da na poslu ne bih htjela reći ništa dok ne prođu prva tri mjeseca

Ako ne zelis da znaju, onda bolje otici kod dr opce prakse jer se vidi na papiru od bolovanja koji doktor je napisao bolovanje i po sifri bolovanja

Bebi2020
    10. Ožujak 2020. 09:46

Jutro drage članice 

željela bi Vam se priključiti u tipkanju i skraćivanju vremena...

Nisam još bila na pregledu, tek sam u 6tjednu.. Nadam se svim srcem da će sve biti ok i da početkom 11 mj stiže moja bebica.... 

• sunce1
    10. Ožujak 2020. 09:50

Bebi2020

Jutro drage članice

željela bi Vam se priključiti u tipkanju i skraćivanju vremena…

Nisam još bila na pregledu, tek sam u 6tjednu.. Nadam se svim srcem da će sve biti ok i da početkom 11 mj stiže moja bebica….

Dobrodosla, cestitam!!!☺

Leia91
    10. Ožujak 2020. 09:52

Tea2807

Leia91

Ako ne zelis da znaju, onda bolje otici kod dr opce prakse jer se vidi na papiru od bolovanja koji doktor je napisao bolovanje i po sifri bolovanja

A misliš da će mi ona dat bolovanje a realno ništa mi nije?

Bebi2020
    10. Ožujak 2020. 09:52

hvala ;)

jako sam nestrpljiva do prvog pregleda koji će biti za 10ak dana tek. 

najradije bi išla već kupiti nešto robice i biti doma i sve bi sada odjednom, a možda me dočeka veliko razočarenje... već sam imala jednu neuspješnu trudnoću :(

Bosco
    10. Ožujak 2020. 09:59

Bebi2020

Jutro drage članice

željela bi Vam se priključiti u tipkanju i skraćivanju vremena…

Nisam još bila na pregledu, tek sam u 6tjednu.. Nadam se svim srcem da će sve biti ok i da početkom 11 mj stiže moja bebica….

Dobrodošla 🤗
    Ja danas imam pregled, zadnji put vidjeli gestrijatrijsku vrecicu i zumanjcanu vrecicu, ali se plod jos nije vidio. Danas bi se trebao vidjeti, cak i srce kucat. Stvarno se nadam da ce sve okej proc. 😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.