Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Talija
    13. Siječanj 2020. 09:00

Hej cure... kak smo danas? 
    Mene cice rasturaju... ogromne su i bolne.
    Da li pijete kavu? Da li vam smeta? Ja sam smanjila crnu kavu.. danas sam popila ujutro nakon duzeg vremena i bas mi lose sjela....

Princess Mimi
    13. Siječanj 2020. 09:13

Dobro jutro 🤗
    Mene leđa bole, probat ću s nekim laganim vježbama.
    Kavu ne pijem uopće, izbacila sam skroz kofein, sokove itd

• pepi19
    13. Siječanj 2020. 09:23

Dobro jutro!🤗 Evo radno od jutra. 😁 Ja sam smanjila kavu drasticno. Prije sam pila i 3,4 puta na dan,ali tursku vecinom. Sad malo instantice popijem,ali mi ne pase bas kava kao prije. Kroz dan ne popijem ni pola salice. I mene leđa pocela jucer boliti. 🤔

MAmica21
    13. Siječanj 2020. 09:24

Jutro! Krv izvadila, čekam nalaze do popodne :) iščekivanje duple Bete❤️😊
    Meni su manji simptomi, grčenje dolje rijede, ali bijelkasti iscjedak bez mirisa i dalje prisutan!
    Bradavice bole, cice ne😊 za tjedan dana je prvi pregled!
    Kavu pijem, al max 2 na dan i to sam mlijekom, da nije intenzivan okus- prije uvijek crnu. 

MAmica21
    13. Siječanj 2020. 09:25

I po noći obavezno 2x na wc😅😅 

Talija
    13. Siječanj 2020. 09:28

Čekamo s tobom nalaz bete ☺️🤞🏻
    Bijeli iscjedak imam i ja.. pišanje često kroz dan, al noću se ne budim. Eventualno nešto ranije ujutro pa idem...
    Ja sam daleko još od prvog pregleda, ali polako.. doći će ☺️
    Da, što se tiče kave, ne pijem čistu crnu više.. dodam više mlijeka.

• pepi19
    13. Siječanj 2020. 09:37

Kod mene se bijeli iscjedak malo pojačao zadnjih dana,tj.osjecam se vise vlazno. 🤭 Ne znam kako drugacije objasniti. Ne curi,nema na gacicama,ali kad se brisem vidim na papiru i kod pranja. Razmisljam danas popodne izvaditi betu. 🤔

MAmica21
    13. Siječanj 2020. 09:43

Hvala Talija 😊
    Tak i meni Pepi, kod brisanja i slično.

MAmica21
    13. Siječanj 2020. 11:03

Evo me cure... 600, u petak je bilo 253...mislim sa je to jako uredno😊?

Srce mi je na mjestu😌

13. Siječanj 2020. 11:05

Pozdrav curke, jučer sam pričala malo na ljetnim bebama i danas sam skužila da ću taman pred porod ostati tamo usamljena pa sam se odlučila preseliti na jesenske bebe. Moja beba treba stići krajem 8. mjeseca. Dns sam 7+5 trudna. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.