Mene ne probada ali mislim da je to normalno.
Inace sam i ja jako slaba, bas nemam snage, sta god da uradim moram kasnije sjest i odmorit..
Mamica daj mi rec za koliko dode nalaz bete? Moram ic po to ili mailom salju?
36€,jer je bez uputnice:) ja sam pitala kad je gotov i pitala dal mogu nazvat jer sam bila na poslu i dali su mi jedan "kod" na papiru koji im onda na telefon kažem i ona mi pročita rezultat. Mislim da možeš i odmah isti dan osobno doc, salju i poštom ali to je bezveze jer pošta dođe za xy dana😏Tebi sutra javlja ginekologica rezultat?
E da i simptome koje ja imam:
1. taj sjaj u ocima precudan, tu sam skuzila
2. Bolne grudi
3. Imam sline za 5 ljudi
4. Podrigivanje non stop
5. Grcevi
Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.
6. Umor
7. Gubitak daha
2. Bolne grudi
3. Imam sline za 5 ljudi
4. Podrigivanje non stop
5. Grcevi
Mokraća mi je intenzivnije boje, iako puno vode pijem. Ostalo sve ali u blažim verzijama... Sise me ne bole konstantno, ali me zaboli nekad i prestane 👍 ždere mi se non stop nekaj pa sam si lizalice kupila da se zabavljam s nečim ako me uhvati napad😂😂😂
2. Bolne grudi
3. Imam sline za 5 ljudi
4. Podrigivanje non stop
5. Grcevi
Pojačana proizvodnja sline i podrigivanje su meni bili pristuni negdje 3.,4.tjedan,kad jos nisam ni znala da sam trudna,a pripisivala sam to blagdanskom prejedanju. 🤣
Meni je mokraca tamna, narancasta. U 1 mi je tako bilo i bila je curica. U 2 florecentno zuta i bio sin. 😂
Meni je mokraca tamna, narancasta. U 1 mi je tako bilo i bila je curica. U 2 florecentno zuta i bio sin. 😂
Znači bit će sin😍😂 nakon sto jednog dana budem saznala, vratit cu se na tvoju temu ako bude točno 😌😌😌
Kod mene danas novi simptomi 🙈
Svakih 15ak min (nekad dulje) me probode u desnoj strani (doslovno kao kroz rodnicu) jel imao netko nešto slično??
I slabost, bila sam u shoppingu I skoro u nesvjest pala. Mislim da ću odmarati doma idućih par dana🙄
I ja se slabo osjećam, tlak mi je dosta nizak,pa kao da lebdim
2. Bolne grudi
3. Imam sline za 5 ljudi
4. Podrigivanje non stop
5. Grcevi
I ja imam taj sjaj,moj mi muz kaže vidi moje sjajne ovce 😅🐑
Sortiraj odgovore
Najstariji