Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MAmica21
    13. Siječanj 2020. 13:22

Lion super😌  duplat ce nam se😍😍
    Ja isto vjerujem da pravilno duplanje znači urednu trudnocu...?

13. Siječanj 2020. 13:24

Ma mene je zbunio jedan odgovor,jer od sestre prijateljica radi u privatnoj poliklinici i sada sestra nju zove da vidi kolika je cijena vađenja bete,i pita ona sestru zar nisam test napravila,govori sestra je 4 kom i sva su debelo pozitivna,govori ta gospođa,pa zasto onda hoće vaditi betu.

Talija
    13. Siječanj 2020. 13:29

Lion♡baby

Talijaja sam u prvoj T isla prvo na pregled, rano je bilo i nista nije vidio. I onda me slao na betu i to cekanje je vjeruj mi trauma. Zato sad vadim betu da si olaksam cekanje do 7 tj jer prije ne idem na pregled. Ne zelim prozivjet opet to iz prve, nista se nije vidjelo. Uh kad se sjetim. A druga T, ajme koja flegma sam bila. Napravila test, narucila se na pregled, nist nisam vadila 😂

Ja sam prvu trudnoću išla samoinicijativno vadit betu prije prvog pregleda da se kao umirim i vidim kako je... nisam ni stigla napravit drugu da za tri dana (da vidim duplanje), počelo se nešto čudno događati i krenuo spontani...
    Tako da ovaj put želim biti kao i ti flegma u drugoj trudnoći :) Za sad mi jako dobro ide, ali daleko je još pregled.
    Mislim da ću izdržat i bit će kako treba biti. Vjerujem da se sve događa s razlogom :)
    Sretno svima koje čekate nalaze bete.

Marta14
    13. Siječanj 2020. 13:40

Ja u prvoj uopce nisam vadila betu.. 
    Vjerojatno ne bi ni sada da nije pocelo ono smede.. 

Marta14
    13. Siječanj 2020. 13:59

Sad citam da se ultrazvucno vidi trudnoca kad je beta 1000+...

13. Siječanj 2020. 14:02

Marta14

Sad citam da se ultrazvucno vidi trudnoca kad je beta 1000+…

Aha,eto vidis,svasta ćemo naučit..ma bit ce sve dobro,vjerujem,druzit cemo se mi slj 9 mj sa slatkim problemima 😀

MAmica21
    13. Siječanj 2020. 14:11

Ma znam, ja od silne panike i straha zbog prethodnog spontanog nisam mogla čekati, već sam ipak otišla izvaditi da mi srce i misli budu na mejstu. Već sam i muža i sebe nervirala, mirnija sam. 
    Koliko vidim po temi, dosta nas je u prvoj trudnoći imalo spontani..... 
    Zato ce nam druga biti uredna❤️ znam to duboko u sebi! 

Marta14
    13. Siječanj 2020. 14:33

Ja bolje da nisam isla citat na net..., 🤣 Sad sam svasta procitala i nista ne kuzim sa tim brojevima.. 
    Jos mi se gin ne javlja na tel... 😠

Lion♡baby
    13. Siječanj 2020. 15:00

Pa kolika ti je beta jesi saznala? Ne citaj, tj sve sto procitas a kosi se s onim sto zelis, ignoriraj 😂🍀

Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.

Marta14
    13. Siječanj 2020. 15:28

Evo, 16 DPO 364 Jel to previse??? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.