Evo me cure… 600, u petak je bilo 253…mislim sa je to jako uredno😊?
Srce mi je na mjestu😌
👏Super! Ima na netu hcg kalkulator koji pokazuje koliko se prosjecno sati dupla,kad ukucas vrijednosti prvi i drugi put nakon vadenja krvi.
Bok RedRobin! Daaa ovdje smo si puno sličnije iako su termini kasno ljeto...
Cure, Mare posebno, i mene zadnja dva dana strašno muče mučnine i slabo jedem. Jutros mi je baš tražilo da povraćam no umjesto da išta povratim osjetila sam jaku bol u trbuhu kad sam se naprezala... Je li to normalno? Sad sam nešto konkretnije pojela, čekam da me opet uhvati... Ne znam jao, strah me.
Srce mi je na mjestu😌
👏Super! Ima na netu hcg kalkulator koji pokazuje koliko se prosjecno sati dupla,kad ukucas vrijednosti prvi i drugi put nakon vadenja krvi.
2.4 dana iliti 59sati 😌 ❤️❤️❤️
Srce mi je na mjestu😌
2.4 dana iliti 59sati 😌 ❤️
To je super. 😍👏 Wuhuuuu... Sad jos docekat pregled. 🤭
Evo prebacujem se i ja sa ljetnih beba, i ja sam kao i RedRobin 7+5 🤗
https://ibb.co/nMwr875
Ja sam jos jedan test napravila dok cekam betu. I bas jedva cekam da prodje to vrijeme dok mogu na uzv. 🍀😊
Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.
Mamica super 🍀🍀🍀❤️
Nove cure dobrodosle 😊
Mamica pliz napises mi koji ti je dan poslije O ili koji ti je dan ciklusa bio kad si vadila prvu betu? Hvala 🤗
Mamica pliz napises mi koji ti je dan poslije O ili koji ti je dan ciklusa bio kad si vadila prvu betu? Hvala 🤗
Pošto meni ciklusi nakon spontanog jako varirali 32-37 dana. Mislim da mi je O bila 25/26.... Znači prva beta 15dpo, druga 18dpo ca😌
Sortiraj odgovore
Najstariji