Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • pepi19
    13. Siječanj 2020. 11:09

MAmica21

Evo me cure… 600, u petak je bilo 253…mislim sa je to jako uredno😊?

Srce mi je na mjestu😌

👏Super! Ima na netu hcg kalkulator koji pokazuje koliko se prosjecno sati dupla,kad ukucas vrijednosti prvi i drugi put nakon vadenja krvi. 

Tonks
    13. Siječanj 2020. 11:11

Bok RedRobin! Daaa ovdje smo si puno sličnije iako su termini kasno ljeto...

Cure, Mare posebno, i mene zadnja dva dana strašno muče mučnine i slabo jedem. Jutros mi je baš tražilo da povraćam no umjesto da išta povratim osjetila sam jaku bol u trbuhu kad sam se naprezala... Je li to normalno? Sad sam nešto konkretnije pojela, čekam da me opet uhvati... Ne znam jao, strah me. 

MAmica21
    13. Siječanj 2020. 11:21

pepi19

MAmica21

Srce mi je na mjestu😌

👏Super! Ima na netu hcg kalkulator koji pokazuje koliko se prosjecno sati dupla,kad ukucas vrijednosti prvi i drugi put nakon vadenja krvi.

2.4 dana iliti 59sati 😌 ❤️❤️❤️

• pepi19
    13. Siječanj 2020. 11:25

MAmica21

pepi19

MAmica21

Srce mi je na mjestu😌

2.4 dana iliti 59sati 😌 ❤️

To je super. 😍👏 Wuhuuuu... Sad jos docekat pregled. 🤭

Talija
    13. Siječanj 2020. 12:05

Odlično MAmica21! Super! 

13. Siječanj 2020. 12:18

Evo prebacujem se i ja sa ljetnih beba, i ja sam kao i RedRobin 7+5 🤗

Lion♡baby
    13. Siječanj 2020. 12:29

https://ibb.co/nMwr875

Ja sam jos jedan test napravila dok cekam betu. I bas jedva cekam da prodje to vrijeme dok mogu na uzv. 🍀😊

Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.

Lion♡baby
    13. Siječanj 2020. 12:30

Mamica super 🍀🍀🍀❤️
    Nove cure dobrodosle 😊

Lion♡baby
    13. Siječanj 2020. 12:32

Mamica pliz napises mi koji ti je dan poslije O ili koji ti je dan ciklusa bio kad si vadila prvu betu? Hvala 🤗

MAmica21
    13. Siječanj 2020. 12:43

Lion♡baby

Mamica pliz napises mi koji ti je dan poslije O ili koji ti je dan ciklusa bio kad si vadila prvu betu? Hvala 🤗

Pošto meni ciklusi nakon spontanog jako varirali 32-37 dana. Mislim da mi je O bila 25/26.... Znači prva beta 15dpo, druga 18dpo ca😌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.