Mene samo grudi na dodir bole i to varira po danu. Ujutro jace, preko dana skoro nista, sad konkretno jako malo. I jutros eto mali grcici dolje svega 2min. Napuhnuta jos nisam. I piskim malooooo cesce nego inace. Sve ostalo normalno.
Ovo ti je prva trudnoca? :)
Imala sam spontani prosle god u 3mj u 7tt ili 8tt. Vise ne znam kako sto racunaju. Morala bi u papir pogledati.
Zaista od srca ti zelim da sve bude u redu i da imas neprospavane noci od hranjenja i mazenja u 2020.godini…
Tamo negdje u 9 mj oko 2-3 ujutro cemo se cut…hajahha… 😋🥳🤦♀️🥰
❤❤❤
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Kolko smo nekad smiješne, da smo rođene u neko drugo vrijeme, nebi ni skuzili da nam jos kasni. Možda tek za par tjedana, možda tek kad bi prvi put povracala😅meni je moja mama jednom ispričala da je s mnom isla na maximalno 3 uzv, misli da su bila 2 i svejedno svi došli zdravi an svijet❤️a ja jos radim testove prije izostanka M-preludo! Samo mi je misao pala na pamet, da prestanem sekirat👌
Kolko smo nekad smiješne, da smo rođene u neko drugo vrijeme, nebi ni skuzili da nam jos kasni. Možda tek za par tjedana, možda tek kad bi prvi put povracala😅meni je moja mama jednom ispričala da je s mnom isla na maximalno 3 uzv, misli da su bila 2 i svejedno svi došli zdravi an svijet❤️a ja jos radim testove prije izostanka M-preludo! Samo mi je misao pala na pamet, da prestanem sekirat👌
To je tocno...tako sam i ja 4 dana prije izostanja clear blue i pokazao mi je + 1-2 t ....onda nakon izostanka opet + pa 2-3 t i jos mi nije dosta...
Jedva cekam 17.01 tih 11 h za vidim jel po uzv-u sve u redu....majko bozija.... 🤦♀️
url=https://lilypie.com]
Tako i ja. Prvo testovi od 9dpo pa do 14dpo. Pa beta jedan dan pa za dva dana. Haha ;) uzas uzas uzas. Koji stres mi srbi stvaramo. Nepotrebno
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Tako i ja. Prvo testovi od 9dpo pa do 14dpo. Pa beta jedan dan pa za dva dana. Haha ;) uzas uzas uzas. Koji stres mi srbi stvaramo. Nepotrebno
Mi sebi*
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Kod mene danas novi simptomi 🙈
Svakih 15ak min (nekad dulje) me probode u desnoj strani (doslovno kao kroz rodnicu) jel imao netko nešto slično??
I slabost, bila sam u shoppingu I skoro u nesvjest pala. Mislim da ću odmarati doma idućih par dana🙄
Mene ne probada ali mislim da je to normalno.
Inace sam i ja jako slaba, bas nemam snage, sta god da uradim moram kasnije sjest i odmorit..
Mamica daj mi rec za koliko dode nalaz bete? Moram ic po to ili mailom salju?
Ja sutra betu radim, inace mi je precudno da mi je 7 dana od O navecer prije spavanja najeftiniji test bio pozitivan. Sutradan radila 2, jedan oko 13h, jedan u 18h isto pozitivni. Ovulacija nije bila ranije, pratim sve. Obzirom na grceve 5 dan od O sam osjetila da se nesto dogadja, mozda se tad ugnijezdilo. Na 2 trudnoci smo radili 11 mj i znam sta sam sve prosla, valjda sam svaki mj radila 15 testova. I druzila sam se tu s curama pa znam kako testovi pokazuju. Mene ovo bas sokiralo da se vidi pozitivan rezultat toliko rano navecer sa testom koji treba raditi nakon kasnjenja s prvom jutarnjom. 😂
Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.
Marta test se ceka 2 h privatno. Ne znam za ovo preko hzzoa. 😊 Vjerujem da i tu ne treba dugo cekat.
Mimi ne brini, maternica se siri, puno se toga dogadja u tijelu i normalno da nas to sve boli. Sve je to normalno. 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji