Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lion♡baby
    13. Siječanj 2020. 12:47

Hvala ti 🍀🍀🍀

Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.

MAmica21
    13. Siječanj 2020. 12:50

Brojka nije tolko bitna, nego duplanje kolko sam shvatila 😍😍 sretno i javi!!! 

MAmica21
    13. Siječanj 2020. 12:51

Hvala vam svima na lijepim željama 😊😊😊 samo sretne vijesti!

Čekam Martu i njene rezultate danas? 

Marta14
    13. Siječanj 2020. 12:55

Super Mamica ❤️ Bas mi je drago!
    Ja zovem nakon 1h kad budem imala hrabrosti...bas me panika hvata 😐
    Privatno sam vadila ali skoro je 12 h bilo pa ce predvecer rezultati..

Dobrodosle cure 🍀😊

Lion♡baby
    13. Siječanj 2020. 12:59

Marta znaci u isto vrijeme smo vadile. Meni su rekli nalaz na mail za 2h ali cu isto nazvati ranije. 🍀

Talija
    13. Siječanj 2020. 13:01

Nakon kaj vas citam dode i meni da vadim... ali necu. Izdržat cu do pregleda nekako ☺️

Lion♡baby
    13. Siječanj 2020. 13:05

Talija ja sam u prvoj T isla prvo na pregled, rano je bilo i nista nije vidio. I onda me slao na betu i to cekanje je vjeruj mi trauma. Zato sad vadim betu da si olaksam cekanje do 7 tj jer prije ne idem na pregled. Ne zelim prozivjet opet to iz prve, nista se nije vidjelo. Uh kad se sjetim. A druga T, ajme koja flegma sam bila. Napravila test, narucila se na pregled, nist nisam vadila 😂

13. Siječanj 2020. 13:07

Ja  bas razmisljam o vađenju bete,i zanima me ako se beta i dupla,da li je to garancija da ce vidjeti srce kako kuca ili barem plod,ili je beta samo potvrda da l8 je doslo do trudnoce?? Meni he pregled u petak i nemam pojma kako cu to docekati,u petak bi trebala biti 6 tj trudna i trebalo bi se dobro vidjeti,e sada ako vadim betu danas pa u srijedu i ako se dupla,da li je to za očekivati da ce se vidjeti plod i srce??ako nije,zašto da je vadim🤔

Lion♡baby
    13. Siječanj 2020. 13:09

Nemo ako sam ja dobro shvatila, pravilno duplanje bete pokazuje da je sa trudnocom sve u redu. Meni je do pregleda jos dugo, pa zato mi je malo tesko cekati. Ovako beta ce me umiriti. Barem malo. 

Lion♡baby
    13. Siječanj 2020. 13:19

11 dan DPO beta 187 ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.