Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    13. Siječanj 2020. 15:29

https://ibb.co/85w15WM
    Ovdje je 16ti dan prosjek 95

MAmica21
    13. Siječanj 2020. 15:31

Marta14

Evo, 16 DPO 364 Jel to previse???

Nije ja i ti smo iste, meni je isto trebala menga doc 08.01/09.01,zadnja M 08.12. tak da sam ja vjerojatno isto jos 4tt i vrijednosti su nam tu negdje 😌 super su nam brojke!!! 

Tonks
    13. Siječanj 2020. 15:35

Mana_Mare

Tonksmene znaju par dana za redom drzat mucnine pa par dana nista i onda opet ispocetka, nisam povracala nijednom al me ta muka izmori, ne ide mi nista, bananu pojedem ali to traje i traje, evo danas mi je ok, iako mene mucnine najvise muce navecer. Ja evo jutros kad sam se naglo spustila da skupim nesto s poda onda me lagano bocnulo na desnu stranu, a sinoc kad sam legla u krevet, lezala na leda i doslo mi za zakasljati isto me probolo na desnoj strani. Znalo me par puta do sada tako nesto bocnuti ali mislim da je to sve normalno, ta neka bockanja i probadanja, u nama se ipak nesto dogada. Iako ja svaki put kad me probode sa strahom idem na wc da nebi nedaj boze bilo nesto, ali fala Bogu, dnevni ulozak je uvijek cist. Tako mislim da su sva ta povremena probadanja sasvim normalna. Barem su tako cure po forumu pisale, vrijeme za paniku je kad je neka jaka konstantna bol koja ne prestaje i jos ako se pokaze malo krvi, a ovo sve ostalo je normalno. Ja na svu srecu do sada prolazim relativno dobro, sve je cisto, eto osim te mucnine koja me doslovno izmuci

Hvala ti Mana Mare, bas si me sad smirila kad znam da nisam jedina ovako.
    Baš je koma ovaj osjećaj mučnine, osjećam se kao da me netko tukao. 

U srijedu sam napokon na prvom pregledu pa će mi valjda i sve panike i strahovi nestati. 😅

Marta14
    13. Siječanj 2020. 15:43

Ne Mamica, meni je to bilo u petak, znaci:
    Petak 16 DPD 364
    Pon 19 DPD 1563

Hannica0 👧
    13. Siječanj 2020. 15:46

Marta14

Nije previse. Moja je 15i dan bila 400 i rekli su super. Je kada je 15dpo beta preko 200 to im je veliki pokazatelj d ace teudnoca biti uredna. Tj mala mogucnost da ce doci do spontanog. Naravno ako se u roku 48h podupla.

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

MAmica21
    13. Siječanj 2020. 15:48

Ok... Meni se u 3 dana kakti "samo" malo više poduplala.... možda je tvoja blizanacka trudnoca😍

Hannica0 👧
    13. Siječanj 2020. 15:48

Mi sve ovdje imamo neke vece bete. Hahha

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

MAmica21
    13. Siječanj 2020. 15:50

Hannica0

Marta14

Nije previse. Moja je 15i dan bila 400 i rekli su super. Je kada je 15dpo beta preko 200 to im je veliki pokazatelj d ace teudnoca biti uredna. Tj mala mogucnost da ce doci do spontanog. Naravno ako se u roku 48h podupla.

Hvala na lijepom objašnju!
    Ima da i u tome istine... Meni je prije spontanog na 18dpo bila manja nego sad...
    Mislim da ima neke logije

MAmica21
    13. Siječanj 2020. 15:50

Logike

MAmica21
    13. Siječanj 2020. 15:51

Hannica0

Mi sve ovdje imamo neke vece bete. Hahha

Ja jedina sam manjom😏😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.