Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    21. Veljača 2020. 20:07

Nove cure dobrodosle 🍀🍀🍀

21. Veljača 2020. 20:13

Marta14

Ja sam nekako previse realna pa kako da budem onda pozitivna kad vidim sta se sve lose desava?🙈
    I nervozna sam uzas, kao sto je Napokon rekla. Muza ne mogu vidjet pola dana.. Tako da sa njime ne mogu bas razgovarati trrnutno..
    Ali necu sada siriti negativu, ima grupa za ovakve na forumu 😅Nadam se da ce proci nakon pregleda ❤️

Pa dobro, jel to dolazi iz nekog opravdanog straha, npr. da si imala u prvoj trudnoći problema ili samo previše razmišljaš? To nije po meni realno razmišljanje nego preuveličavanje nečeg na što apsolutno ne možeš utjecat. Nemoj si to radit. Nadam se da će ti pregled proć u redu, svi imamo neke svoje strahove koji su normalni, al' "overthinking" ti neće ništa dobro donijeti. 

mara1992
    21. Veljača 2020. 20:14

Princess Mimi

Tejic čestitke!!! 😊 Mara, i ja sam blizu, 6.9. termin. Otkud ste cure?

Slavonka . Selo Babina Greda.

url=https://lilypie.com]

Rosha
    21. Veljača 2020. 20:30

justagirl2201

Hvala curke…nisam se jos narucila…cekam dan ocekivane pa sam onda mislila nazvat i narucit se….uopce ne znam sta sad? Trebala bi i kod endokrinologa jer sam na terapiji zbog stitnjace…zadnje mi tsh bio 4 pa mislim da mi treba povecat terapiju sad

Idi provjeri stitnjacu - sto prije!

Boba
    21. Veljača 2020. 21:21

https://ibb.co/KVTDHDp evo bila danas na pregledu i sve je ok, bebica nam šalje srćeko 💖

Da

• znatizeljna1
    21. Veljača 2020. 21:33

Pozdrav dame,  imam pitanje, zadnju menstruaciju sam imala 18.1, vec 19.2 sam napravila test popodne i bija je pozivtivan🤭 pa sam ga jutro iza ponovila pd uzbudnja, zanima me samo dali je normalno da me stomak boli kao da cu dobit mengu, jucer nije danas me jutros i sada na momente, nije to neka nepodnošljiva bol, nego bas kao kad te bole jajnici, inam normalan iscjedak, cula san da je to sasvin normalno ali svakako volim pitat i hvala unaprijed🤭🤭

Napokon 2804
    21. Veljača 2020. 21:35

znatizeljna1

Pozdrav dame, imam pitanje, zadnju menstruaciju sam imala 18.1, vec 19.2 sam napravila test popodne i bija je pozivtivan🤭 pa sam ga jutro iza ponovila pd uzbudnja, zanima me samo dali je normalno da me stomak boli kao da cu dobit mengu, jucer nije danas me jutros i sada na momente, nije to neka nepodnošljiva bol, nego bas kao kad te bole jajnici, inam normalan iscjedak, cula san da je to sasvin normalno ali svakako volim pitat i hvala unaprijed🤭🤭

Ja sam 8+3 i jos uvijek imam grceve i iscjedak... 

21. Veljača 2020. 21:50

znatizeljna1

Pozdrav dame, imam pitanje, zadnju menstruaciju sam imala 18.1, vec 19.2 sam napravila test popodne i bija je pozivtivan🤭 pa sam ga jutro iza ponovila pd uzbudnja, zanima me samo dali je normalno da me stomak boli kao da cu dobit mengu, jucer nije danas me jutros i sada na momente, nije to neka nepodnošljiva bol, nego bas kao kad te bole jajnici, inam normalan iscjedak, cula san da je to sasvin normalno ali svakako volim pitat i hvala unaprijed🤭🤭

Čestitam❣️ Ja sam tolike grčeve imala na dan kad san saznala, i mislila sam da dolazi menstruacija, tolko me bolilo da se nisam mogla ispravit. Iako menstrualne grčeve od srednje škole nisam imala.
    Mužu sam rođendansku tortu nosila i dala mu je tako da je izgledalo ko da mu se klanjam😂 kolika je bol bila. I legla sam u krevet očekujuć' menstruaciju, i budući da nije dosla, popodne sam kupila test, eto čisto da budem sigurna da nisan trudna i da ginekologici mogu reć šta se događa. I napravih ja test i eto. Muž dobija neočekivan rođendanski poklon 😂 iako se zeza da se ne bi on bunija da sam mu samo parfem kupila. I iscjedak je prisutan od istog dana. 

Napokon 2804
    21. Veljača 2020. 22:09

Sara2020

znatizeljna1

Čestitam❣️ Ja sam tolike grčeve imala na dan kad san saznala, i mislila sam da dolazi menstruacija, tolko me bolilo da se nisam mogla ispravit. Iako menstrualne grčeve od srednje škole nisam imala.
    Mužu sam rođendansku tortu nosila i dala mu je tako da je izgledalo ko da mu se klanjam😂 kolika je bol bila. I legla sam u krevet očekujuć' menstruaciju, i budući da nije dosla, popodne sam kupila test, eto čisto da budem sigurna da nisan trudna i da ginekologici mogu reć šta se događa. I napravih ja test i eto. Muž dobija neočekivan rođendanski poklon 😂 iako se zeza da se ne bi on bunija da sam mu samo parfem kupila. I iscjedak je prisutan od istog dana.

Moj je meni izjavio danas da jesam htjela bebu ja njemu jesam kaze on men onda sut i povraćaj. Reko bas ti hvala, pa mi je zato sad otisao do mc Donald's a po 2 big mac menia 😂😂😂

Napokon 2804
    21. Veljača 2020. 22:10

Boba

https://ibb.co/KVTDHDp evo bila danas na pregledu i sve je ok, bebica nam šalje srćeko 💖

Prekrasno 😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.