Jutro ženice…evo moj testić tamni, ovo je od jutros:
https://ibb.co/r3HznHW
2 dana prije neočekivane, tj.11 dpo…imam lagane grčiće i to je to…još nisam svjesna da se to meni dogodilo :)
Ceestitam, sjecam te se sa teme lh trakica. Bas mi je drago kad se mi cure sa one teme preselimo na ovu. 😍
Jutro cure, vi koje ste 12+, jel vas jos strah ili ste se opustile?
Ja sam se bas jako opustila od kad sam prosla 12 Tj. i bas mi je bed nekako.. Ne znam ni zasto
I jel svi znaju za trudnocu ili samo obitelj?
[link=https://lilypie.com][/link]
Jutro cure, vi koje ste 12+, jel vas jos strah ili ste se opustile?
Ja sam se bas jako opustila od kad sam prosla 12 Tj. i bas mi je bed nekako.. Ne znam ni zasto
I jel svi znaju za trudnocu ili samo obitelj?
Kod mene valjda već cijelo selo zna pošto radim u trgovini u svojemu selu a sad me nema pa je dovoljno da su samo jednoj babici kolegice rekle zašto me nema 😂
Da
Cure jedno pitanje. Procitala sam negdje da se trudnicama u ranim mjesecima ne preporuca jest suhomesnate proizvode. Jel se vi toga pridrzavate?
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Hvala cure drage 🤩😊😍
Cestitam!! Bas mi je drago
Cure jedno pitanje. Procitala sam negdje da se trudnicama u ranim mjesecima ne preporuca jest suhomesnate proizvode. Jel se vi toga pridrzavate?
Meni se inace ne jede bas slatko (sto je inace cudno jer volim slatko) i stalno me trazi nesto konkretno i slano tako da mi bas pasu sendvici pa ono pojedem snitu kulena ili zimske. Prsut npr nisam jela, spek jedem preprzen u nekim jelima i tak..
Cure koje ste u višim tjednima kad su vam počeli raditi uzv preko trbuha?
Da
Mi se drzimo onog da nikome necemo reci prije nego prode 12 tjedana (rekli smo samo roditeljima i nikome vise), a posto zivimo u De i zelimo trudnocu objaviti prijateljima i familiji uzivo a ne preko poruke, svi ce doznato tek kad budem vec u 17.tjednu jer tek tada opet dolazimo u Hrvatsku. Ludo zar ne
Inace cure kad bude problema i sumnjate na gljivice smije se izvana mazati kremom protiv gljivica, jedino ako je peckanje prema unutra onda obavezno ici ginekologu, tako je tad meni doktorica rekla. Mene je isto malo peckalo, mazala sam Plimicolom i problemi su nestali al meni nije bilo velikih tegoba samo malo peckanje i neugoda
Curke jedno pitanje za one koje se bore sa mucninama...meni je vec dva tjedna skoro cijeli dan zlo iako ne povracam cesto, i mirisi mi dosta smetaju...medutim jucer i evo danas se uopce ne osjecam lose...jel to uredu, kakva su vasa iskustva?
Hvala vam na odgovorima 😃
Cure koje ste u višim tjednima kad su vam počeli raditi uzv preko trbuha?
To i mene zanima, meni jos uvijek radi vaginalno. Navodno do 20.tj znaju raditi vaginalno, a kasnije kombinirano.
Sortiraj odgovore
Najstariji