Curke jedno pitanje za one koje se bore sa mucninama…meni je vec dva tjedna skoro cijeli dan zlo iako ne povracam cesto, i mirisi mi dosta smetaju…medutim jucer i evo danas se uopce ne osjecam lose…jel to uredu, kakva su vasa iskustva?
Hvala vam na odgovorima 😃
Evo npr jucer sam mislila da cu umrijet koliko mi je lose bilo, i mucnine i povracala, ma odvratno. A danas muka mi je ali nije toliko da ne mogu vode popit. A prekjučer cijeli dan nista...
Cure mene zanima jesu li vam se promjenile bradavice izgledom? Meni je aureola zeru tamnija od ostatka i to je to.
Cure mene zanima jesu li vam se promjenile bradavice izgledom? Meni je aureola zeru tamnija od ostatka i to je to.
Hvala ti na odgovoru ☺️ meni su isto mozda nijansu tamnije nego prije inace se nista nije promjenilo
Pozdrav curke 😍 imam jedno pitanje...sto ste pocele pit kad ste saznale da ste trudne a prije pregleda? Ja pijem folnu vec 3 mjeseca...dakle s tim nastavljam? Jedna od 400 dnevno? Ili bi trebala dvije? A sto se tice progesterona - znam da je on čuvar trudnoće i da ga mnoge žene piju na početku - ja nisam do sada vadila spolne hormone pa ni ne znam kakva je situacija. Jel se moze jos nesto na svoju ruku pocet pit? Neki prenatalni vitamini il nest? Imam osjecaj da bih nesto trebala, al ne znam sta 😏
Pa mozes neke vitamine, meni moja nije ni spominjala vitamine.. Ja to pijem na svoju ruku.
A progesteron ne trebas, to ako se ne daj boze nesto desi onda ti ona prepise.. Meni je bio smedi iscjedak pa sam dobila.
Hvala Marta na odgovoru :) imas neku preporuku za vitamine koje bi mogla uzet? Jer ja pojma nemam 🤣 a folnu nastavljam piti normalno 1 tblt dnevno?
Možeš piti vitamine za trudnice. Ja pijem Elevit 1 od pozitivnog testa.
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Ja pijem neke Femibion sa folnom ali nisam u Hr, a u prosloj trudnoci sam pila Elevit, meni su bile ok.. Ne znam, bolje da ti cure kazu sta je sada dobro..
A 400 folne je dovoljno.
Vjerojatno svi vitamini imaju i folnu unutra pa ne trebas ovo ekstra..
Justagirl, ja sam donedavno pila prenatalne vitamine “New Life” sa dodatkom folne kiseline ( 400 mcg).
Po preporuci cura s foruma sam prešla na Solgarov folat 400 mcg, sto je daleko bolje iskoristivo nego folna kiselina. Ginekolog je također odobrio i rekao da je dovoljno piti 1 tabletu dnevno.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji