Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina 29
    21. Veljača 2020. 15:40

Princess Mimi

Mina 29

Marta14

Mina cini se po opisu kao kandida, bolje rijesi to. Ja sam imala skoro cijelu proslu trudnocu, bas je tlaka..

Jel mogu nešto na svoju ruku? ili moram čekati do pregleda a tome je još 10 dana.. 🙄
    Evo stvarno je nisam imala godinama.. I sad mi je ovo šok.. Vjerojatno se aktivirala sad sa trudnoćom

Meni je kad nisam smjela koristiti ništa od krema, pomogao octenisept. Dva, tri puta dnevno pospricas i pokušaj što češće mijenjati donje rublje. Canesten znam da se ne smije u prvom tromjesečju trudnoće sigurno.

Mijenjam ih 6 puta na dan.. Jer imam iscjedak što je naravno normalno.. Ne volim dnevne uloške..
    Ima. Octanisept pa ću baš probati sa njim. Hvala ti puno 🤗

jasamja
    21. Veljača 2020. 17:11

Princess Mimi

jasamja

Hannica0

jasamja

Fancy

Prva beta 109, druga 288 🥰🥰🥰🥰 upravo stigao nalaz🥰🥰

Wow super 😁😁😁
    Beta se moze vadit kad god tokom dana ili ujutro na taste?

Kad god. U bilo koje doba dana. Ne moras biti na taste.

Razmisljam da idem mozda drug tjedan to napravit. Koja je cijena cca?

Cijena privatno je oko 150 kn, preko uputnice je besplatno

Hvala 😊😊

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Marta14
    21. Veljača 2020. 18:10

Cure, da li je koja od vas depresivna ili ste sretne, zadovoljne? Meni je u prvoj trudnoci bilo uzas, plakala od pocetka trudnoce pa valjda do bebinih 6mj...
    Mislila sam da ce me zaobici ovaj put, krenula pozitivno.. Ali svaki dan je nekako gore..
    Trenutno me jako strah pregleda u ponedjeljak, da nece srce kucati.. Toliko da mi se uopce ne ide na pregled.. Joj nadam se da je ovo nesto trenutno a ne nesto sto ce potrajati

Marta14
    21. Veljača 2020. 18:12

Nekako me najvise strah jer sam u onim tjednima kada su neke cure sa foruma saznale lose vijesti..

Napokon 2804
    21. Veljača 2020. 18:21

Marta14

Cure, da li je koja od vas depresivna ili ste sretne, zadovoljne? Meni je u prvoj trudnoci bilo uzas, plakala od pocetka trudnoce pa valjda do bebinih 6mj…
    Mislila sam da ce me zaobici ovaj put, krenula pozitivno.. Ali svaki dan je nekako gore..
    Trenutno me jako strah pregleda u ponedjeljak, da nece srce kucati.. Toliko da mi se uopce ne ide na pregled.. Joj nadam se da je ovo nesto trenutno a ne nesto sto ce potrajati

Ja te razumijem u potpunosti toliko se bojim, tako se jadno i tuzno osjecam, najradije ne bi izlazila iz kreveta. Milijun puta sam dolazila u napast da izmislim nesto i odem na hitnu samo da vidim to malo zlato... Muz mi se na trenutke gadi da ga ocima ne mogu vidjeti, a na trenutke uzivam u njemu. Lose spavam, lose jedem, uzasno 

21. Veljača 2020. 18:33

Marta14

Nekako me najvise strah jer sam u onim tjednima kada su neke cure sa foruma saznale lose vijesti..

Meni je ovo prva trudnoća i iskreno, nismo je ni najmanje očekivali, tim više što iako smo htjeli dijete, odlučili smo pričekat još par mjeseci. I sad odjednom ono je tu, i nakon prvotnog šoka si cijeli sretan i sad jedva čekaš, kad ono, hladan tuš, em se ne vidi nista, pa se vidi embrij al ne kuca srce, pa sad  opet čekanje.
     Ja se nadam u mom slučaju  da sam jednostavno došla prerano, al' milijun stvari nažalost može po poć' po krivu ali velike su šanse isto da i neće. Trudnoće su zapravo rijetke, kolko god mi mislili da su svi stalno okolo trudni. 🙈 Gle, ako se tako postaviš, čak i kad čuješ srce, bit ćeš sretna svega 3 i po minute i onda će ti u glavu doć sljedeći problem koji može naići. Jednostavno, tako funkcionirat cijelu trudnoću nije zdravo ni za tebe, ni za dijete koje već imaš a ni za to u tvojoj utrobi. Priroda je izuzetno zeznuta, i koliko nam u jednom trenu toliko toga da', u drugom trenu može uzeti. Surova istina, ali ti samo trebaš uvijek imati na umu da nisi kriva ni za šta, da to dijete već ima hrpu ljubavi i da činiš sve šta je u tvojoj moći da ono dođe na ovaj svijet. Ako te toliko to mori, razgovaraj sa bližnjima, suprugom, mislim, moj je meni najveća potpora. Ako ni to ne pomaže, potraži pomoć stručne osobe, nekad je čak lakše da te sasluša osoba koju ne poznaješ uopće. 

• LUX
    21. Veljača 2020. 18:47

Marta14

Cure, da li je koja od vas depresivna ili ste sretne, zadovoljne? Meni je u prvoj trudnoci bilo uzas, plakala od pocetka trudnoce pa valjda do bebinih 6mj…

Ja sam zločesta.. Al bas ono bitchy i to dosta, prema svima, nije mi bitno ko je u pitanju. Nekad neke stvari izgovaram svjesno a ne mogu se zaustavit 🙊🙊🙊

Morat cu pazit da mi kcer to ne pokupi iznutra 🤣

[link=https://lilypie.com][/link]

• justagirl2201
    21. Veljača 2020. 18:52

Večer drage žene ❤ Ne mogu vjerovat da sam došla na ovu temu 😊 Uglavnom, evo mog testa od danas popodne:
    https://ibb.co/G7tYkh8
    Uspjeli smo nakon 8 mj pokusavanja i 1 biokemijske trudnoće. Nije jos dosao dan neočekivane....po kalendaru je u ponedjeljak...ali evo pozitivna sam iako i malo rezervirana, čekam da službeno ne dođe vještica i nadam se da će se ovaj + zadržati 😊
    Imam milijun pitanja i briga u glavi...nadam se da ćemo se lijepo družit ovdje 😍

nada23
    21. Veljača 2020. 18:58

Ja sam u nekom bas čudnom stanju, flegma sam totalno i mislim da me ništa ne bi moglo iživcirati. 😆
    Satrale me mučnine, vrtoglavica... Osjećam se bespomoćno i beskorisno... imam posla kojeg već danima odgađam i tako. Dani prolaze kao u snu. Prvi pregled jučer me bas oraspoložio, ali svjesna sam da se još ne mogu skroz opustiti do sljedećeg pregleda za 4 tj. Isto imam povremene strahove da će srce prestati kucati kao zadnji put... Ali opet, znam da je sve to viša sila i da ne mogu utjecati na to i da strahovi samo odmažu. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    21. Veljača 2020. 19:03

justagirl2201

Večer drage žene ❤ Ne mogu vjerovat da sam došla na ovu temu 😊 Uglavnom, evo mog testa od danas popodne:
    https://ibb.co/G7tYkh8
    Uspjeli smo nakon 8 mj pokusavanja i 1 biokemijske trudnoće. Nije jos dosao dan neočekivane….po kalendaru je u ponedjeljak…ali evo pozitivna sam iako i malo rezervirana, čekam da službeno ne dođe vještica i nadam se da će se ovaj + zadržati 😊
    Imam milijun pitanja i briga u glavi…nadam se da ćemo se lijepo družit ovdje 😍

Hej justagirl, dobro nam došla ! 🥳🤗 čestitam na plusiću i držim fige da se održi ( a hoće sigurno 🍀). 😍

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.