Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • justagirl2201
    21. Veljača 2020. 19:06

Hvala Nada! 😍😍😍

• NinaJ
    21. Veljača 2020. 19:16

Marta14

Cure, da li je koja od vas depresivna ili ste sretne, zadovoljne? Meni je u prvoj trudnoci bilo uzas, plakala od pocetka trudnoce pa valjda do bebinih 6mj…
    Mislila sam da ce me zaobici ovaj put, krenula pozitivno.. Ali svaki dan je nekako gore..
    Trenutno me jako strah pregleda u ponedjeljak, da nece srce kucati.. Toliko da mi se uopce ne ide na pregled.. Joj nadam se da je ovo nesto trenutno a ne nesto sto ce potrajati

Ja se uzasno svega bojim, uopce ne mogu uzivati u trudnoci, prva mi je trudnoca i jos niceg nisam svjesna i svaki put kad odem na wc se bojim da ne vidim nesto, nadam se da ce uskoro to proc i da cu pocet uzivat kako sam zapravo mislila da ce biti kad saznam da sam trudna. Uglavnom pomjesane emocije i strah najvise. 🙈

jasamja
    21. Veljača 2020. 19:17

justagirl2201

Večer drage žene ❤ Ne mogu vjerovat da sam došla na ovu temu 😊 Uglavnom, evo mog testa od danas popodne:
    https://ibb.co/G7tYkh8
    Uspjeli smo nakon 8 mj pokusavanja i 1 biokemijske trudnoće. Nije jos dosao dan neočekivane….po kalendaru je u ponedjeljak…ali evo pozitivna sam iako i malo rezervirana, čekam da službeno ne dođe vještica i nadam se da će se ovaj + zadržati 😊
    Imam milijun pitanja i briga u glavi…nadam se da ćemo se lijepo družit ovdje 😍

Wuhu 😊 dobrodosla 😁 jesi se vec narucila na pregled? 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Tonia♥️
    21. Veljača 2020. 19:22

justagirl2201

Večer drage žene ❤ Ne mogu vjerovat da sam došla na ovu temu 😊 Uglavnom, evo mog testa od danas popodne:
    Uspjeli smo nakon 8 mj pokusavanja i 1 biokemijske trudnoće. Nije jos dosao dan neočekivane….po kalendaru je u ponedjeljak…ali evo pozitivna sam iako i malo rezervirana, čekam da službeno ne dođe vještica i nadam se da će se ovaj + zadržati 😊

Dobro nam došla :))) sad cemo lijepo skupa zajedno pratiti se u stopu :D

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Rosha
    21. Veljača 2020. 19:23

Sara2020 i Nada24, totalno se slažem.
    Treba svaki dan osvjestiti tu srecu zbog malog bića u nama ali isto tako biti svjesna cinjenice da sto je priroda dala - moze i uzeti. Surovo, ali tako je.
    S druge strane treba uživati u svakom danu i biti pozitivan, zahvalan. ❤️ 
    Ja sam u nekom ok stanju trenutno, i moram rec da su mi se mucnine smanjile zadna dva dana pa se lakse živi. 😅 Dodu i meni u danu crnjaci tipa da nesto nije u redu ali sam im odlucila rec da: ODJ**U ! 😎
    I prijavljujem da mi se evidentno vidi mali trbuscic 🙂

Ketty1309
    21. Veljača 2020. 19:23

justagirl2201

Čestitam! Samo pozitivne misli! 

21. Veljača 2020. 19:30

justagirl2201

Čestitam od srca❤️

• justagirl2201
    21. Veljača 2020. 19:32

Hvala curke...nisam se jos narucila...cekam dan ocekivane pa sam onda mislila nazvat i narucit se....uopce ne znam sta sad? Trebala bi i kod endokrinologa jer sam na terapiji zbog stitnjace...zadnje mi tsh bio 4 pa mislim da mi treba povecat terapiju sad

21. Veljača 2020. 19:34

Rosha

Sara2020 i Nada24, totalno se slažem.
    Treba svaki dan osvjestiti tu srecu zbog malog bića u nama ali isto tako biti svjesna cinjenice da sto je priroda dala - moze i uzeti. Surovo, ali tako je.
    S druge strane treba uživati u svakom danu i biti pozitivan, zahvalan. ❤️
    Ja sam u nekom ok stanju trenutno, i moram rec da su mi se mucnine smanjile zadna dva dana pa se lakse živi. 😅 Dodu i meni u danu crnjaci tipa da nesto nije u redu ali sam im odlucila rec da: ODJ**U ! 😎
    I prijavljujem da mi se evidentno vidi mali trbuscic 🙂

Jesam i ja, iako jedno 10 puta dnevno pitam muža da oće li sve bit u redu, onda on kaže da hoće, pa san mirna neko vrime, iako, budimo realni, nitko ne zna da će bit a niti da neće🤪. 

Marta14
    21. Veljača 2020. 20:07

Ja sam nekako previse realna pa kako da budem onda pozitivna kad vidim sta se sve lose desava?🙈
    I nervozna sam uzas, kao sto je Napokon rekla. Muza ne mogu vidjet pola dana.. Tako da sa njime ne mogu bas razgovarati trrnutno..
    Ali necu sada siriti negativu, ima grupa za ovakve na forumu 😅Nadam se da ce proci nakon pregleda ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.