Prva beta 109, druga 288 🥰🥰🥰🥰 upravo stigao nalaz🥰🥰
Čestitam i samo tako dalje, mirno i opusteno i sve ce biti super 🥰
Jutro curke…
Imam jedno pitanje 🤗
Sigurno je barem jedna od vas došla u napast raditi test nakon par dana..
Evo ja imala jače simptome prije testa nego iza testa.. Ko da se sve smirilo..
Baš razmišljam jel uopće sve u redu..
Znam da možda pretjerujem.. Ali ne mogu si pomoći..
Dođe mi da opet test ide raditi 🙈
✌️ Ta sam 😂😂 imam jos jednog doma za drugi tjedan da mogu i njega za uspomenu(ako bude sve uredu,naravno) i da ga mozda mami montiram na buket 😂 nakon 4 ➕ radila sam jos jedan test nakon 2 dana,i lh trakicu neki dan. Totalno sam luda ali mi je to sve nekako nestvarno pa sam skeptik 😉
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Wow super 😁😁😁
Beta se moze vadit kad god tokom dana ili ujutro na taste?
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Wow super 😁😁😁
Beta se moze vadit kad god tokom dana ili ujutro na taste?
Kad god. U bilo koje doba dana. Ne moras biti na taste.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Ja sam u prošloj trudnoći, 15 dana za redom ujutro piskila Kineza da budem sigurna da je sve jos tu ludjakinja... Ja na prvi uzv idem tek 13.3 al i bolje. Za prvu trudnoću nije apsolutno nis vidjela sa 6tj pa me slala za betu a ja se sva isprepadala... Čak ni gestacijsku nije vidjela... Beta je lijepo rasla i vidio sr plod nakon 10dana i otkucaji... Tak da nekad nije lose i malo kasnije doć
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Evo čitam vas, sad si me malo utješila. Još nismo sigurni jel mi ovulacija dosta kasnila, jer kad sam dosla prvi put u doktorice prije 10 dana, nije vidjela apsolutno nista osim gestacijske, iako sam po kalendaru trebala biti u 8 tt. Prije dva dana sam opet bila, rekla je da vidi žumanjčanu vrećicu i embrij. Srce još ne kuca, i moram ić za tjedan dana opet na pregled da vidimo jel se vidi srce. U životu ovoliko stresa ne doživih. Sve vodi tome da je ovulacija dosta kasnila, al.opet,nije mi svejedno.
Hvala curkee 😍💙💙💙 Još uvijek ne mogu vjerovati kako me osjećaj prevaril 😂
Mara daa mi smo iste, 5.9. je termin 😁😁🙈
Pratimo se
url=https://lilypie.com]
Ja sam imala vaginalni ultrazvuk do 20 tjedna. Ali ja sam imala placentu previa koja se kasnije povukla gore na mjesto.
url=https://lilypie.com]
Evo čitam vas, sad si me malo utješila. Još nismo sigurni jel mi ovulacija dosta kasnila, jer kad sam dosla prvi put u doktorice prije 10 dana, nije vidjela apsolutno nista osim gestacijske, iako sam po kalendaru trebala biti u 8 tt. Prije dva dana sam opet bila, rekla je da vidi žumanjčanu vrećicu i embrij. Srce još ne kuca, i moram ić za tjedan dana opet na pregled da vidimo jel se vidi srce. U životu ovoliko stresa ne doživih. Sve vodi tome da je ovulacija dosta kasnila, al.opet,nije mi svejedno.
Nemoj se samo sekirat i stresirat... Npr mebi je ovaj mj ovulacija bila na 27.dc a inace je na 19dc...da npr zo ne pratim nebi ni znala da sam zapravo skoro 2tj manje trudna nego sto pokazuju aplikacije... Tako da samo polako, sve će se vidjet... Ali razumijem te jer sam sve to prosla
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Nemoj se samo sekirat i stresirat… Npr mebi je ovaj mj ovulacija bila na 27.dc a inace je na 19dc…da npr zo ne pratim nebi ni znala da sam zapravo skoro 2tj manje trudna nego sto pokazuju aplikacije… Tako da samo polako, sve će se vidjet… Ali razumijem te jer sam sve to prosla
Nadam se. Čekam do srijede strpljivo pa vidim. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji