Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina 29
    21. Veljača 2020. 14:27

NinaJ

Mina 29

danchy1990

Mina 29

Jutro curke…
    Imam jedno pitanje 🤗
    Sigurno je barem jedna od vas došla u napast raditi test nakon par dana..
    Evo ja imala jače simptome prije testa nego iza testa.. Ko da se sve smirilo..
    Baš razmišljam jel uopće sve u redu..
    Znam da možda pretjerujem.. Ali ne mogu si pomoći..
    Dođe mi da opet test ide raditi 🙈

Jutroo, ja sam 2 tjedna iza plusa ponovno radila test🙈 jer nikako mi nije ulazilo u glavu da sam trudna iako sam tajno prizeljkivala još jednu bebu 😄. I dan danas ne vjerujem 🤣

I ja ću vjerojatno na kraju tako 🙈
    Tolko smo čekali na tu drugu bebicu da se sada valjda više bojim nego sa prvim.. Ništa nisam znala i sve mi je bilo ok..
    Prošlo je puno i vremena.. Sjećam se da su mi isto počeli simptomi je do 4,5 dana prije m.. Ali mislim da su bili svakim danom sve jači..
    A sad ko da su nestali..
    Mislim možda i bolje.. Jer bi voljela još raditi neko vrijeme.. Pa mi mučnine i povraćanje nejde u prilog..

I ja sam radila test, nakon ocekivane M da potvrdimo gradivo i da vidim pravi plusic, a ne sve ono svijetlo sta je bilo ranije kad sam saznala da sam trudna vec sa 3+3. Tako da slobodno napravis i vidjet ces odmah iste sekunde plus 🙈🙈
    I htjela sam ti reci da je meni privatna ginekologica cula otkucaje vec na prvom ultrazvuku sa 5+4 zbog kratkih ciklusa od 25 - 26 dana, pa ako imas slicno mozda vidi i tebi, sa time da mi je odmah rekla da to vidi zbog opreme, jer da ssm isla kod obicne gin ne bi jos vidjela, kod obicne idem u pon sa 7+1 i nadam se da ce i ona sada vidjeti 😊😊
    Cure koje su na komplikacijama, sa cime se bavite doma, ja doma 5.dan i vec mi je dosadno i ne znam di cu sa sobom 😐😐😐

Ja sam imala plus. 3.dana prije m. 2 dana prije 2 sam napravila dan prije 3 velika plusa 🙈🙈🙈🙈 samo nisam mogla vjerovati.. 
    I evo danas sam ga ponovila.. Još je jači plus.. Sve je tu hehe.. Sad sam mirnija.. I baš se super osjećam.. Apsolutno mi ništa nije.. Valjda mi je i zato čudno.

Pa ja budem tada 5+4 po mojoj računici..
    Kaj sad ak vidi dobro ak ne.. Nek me naruči.. 

Ali mislim da sam dobila gljivice 🙈mislim. 
    Nisam ih imala od srednje škole.. Valjda 15 godina.. 
    Nisam ni sigurna da su one.. Ali uglavnom ko da me sve peče dole i da mi je otečeno 🙄.. Pa jel moguće da bi ih dobila sad odjednom 🤷‍♀️

Mina 29
    21. Veljača 2020. 14:28

Tejic

Cureeeee stigao nalaz Niftya. Svi rizici su niski, znaci imamo uredan nalaz iiii stizee nam deeckiiic 💙💙💙👶
    A ja stalno imala osjecaj da bude curica tak da sam ostala baaas bas iznenadena 😁😂

Gdje si radila Nifty i sa koliko tjedana? Kolika je cijena? Hvala

Marta14
    21. Veljača 2020. 14:37

Mina cini se po opisu kao kandida, bolje rijesi to. Ja sam imala skoro cijelu proslu trudnocu, bas je tlaka.. 

Mina 29
    21. Veljača 2020. 14:43

Marta14

Mina cini se po opisu kao kandida, bolje rijesi to. Ja sam imala skoro cijelu proslu trudnocu, bas je tlaka..

Jel mogu nešto na svoju ruku? ili moram čekati do pregleda a tome je još 10 dana.. 🙄
    Evo stvarno je nisam imala godinama.. I sad mi je ovo šok.. Vjerojatno se aktivirala sad sa trudnoćom

Princess Mimi
    21. Veljača 2020. 14:50

Tejic čestitke!!! 😊 Mara, i ja sam blizu, 6.9. termin. Otkud ste cure?

jasamja
    21. Veljača 2020. 14:54

Hannica0

jasamja

Fancy

Prva beta 109, druga 288 🥰🥰🥰🥰 upravo stigao nalaz🥰🥰

Wow super 😁😁😁
    Beta se moze vadit kad god tokom dana ili ujutro na taste?

Kad god. U bilo koje doba dana. Ne moras biti na taste.

Razmisljam da idem mozda drug tjedan to napravit. Koja je cijena cca? 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Marta14
    21. Veljača 2020. 15:23

Mina ne znam bas, mozda da nazoves i pitas..

Marta14
    21. Veljača 2020. 15:24

Svakako ako imas neku upalu mora te uzet prije termina

Princess Mimi
    21. Veljača 2020. 15:32

jasamja

Hannica0

jasamja

Fancy

Prva beta 109, druga 288 🥰🥰🥰🥰 upravo stigao nalaz🥰🥰

Wow super 😁😁😁
    Beta se moze vadit kad god tokom dana ili ujutro na taste?

Kad god. U bilo koje doba dana. Ne moras biti na taste.

Razmisljam da idem mozda drug tjedan to napravit. Koja je cijena cca?

Cijena privatno je oko 150 kn, preko uputnice je besplatno

Princess Mimi
    21. Veljača 2020. 15:34

Mina 29

Marta14

Jel mogu nešto na svoju ruku? ili moram čekati do pregleda a tome je još 10 dana.. 🙄
    Evo stvarno je nisam imala godinama.. I sad mi je ovo šok.. Vjerojatno se aktivirala sad sa trudnoćom

Meni je kad nisam smjela koristiti ništa od krema, pomogao octenisept. Dva, tri puta dnevno pospricas i pokušaj što češće mijenjati donje rublje. Canesten znam da se ne smije u prvom tromjesečju trudnoće sigurno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.