Ja sam se udebljala 3 kg u 2 mjeseca trudnoće 😭😭 užas... Prije trudnoće sam u zadnjih 1 i po godinu dobila 10 kg (s 55 do 65). Sad sam na nekih 67-68 i ne mogu vjerovat svojim očima. Nije od zraka i vode naravno 😛 volim jesti a i nisam imala ni jednu mučninu ni povraćanje do sad a moram mirovat... Ja ne znam kako ću do kraja, morat ću malo stat na kraj slatkišima i kruhu 😋
Ja kad sam ostala trudna imala sam 75 kg, na zadnjem vaganju 74. Mucnine konstantno ali mozea jednom dnevno povratim... Paše mi juha i špagete.. Obična voda mi dize zeludac oa onda kombiniram mineralnu i obicnu..
Ja sam Endometriozu operirala prosle godine. Kakvi su moji nalazi ja pojma nemam jer oni samo kazu da li je ok ili nije... (njemacka)
Imala sam jedino dole nekakvu bakterijicu koju sam vjerujem rijesila vaginaletama...
Nonstop sam u krevetu, setam samo do wc-a, tusa i kuhinje jesti. Muz mi je zabranio da bilo sta radim po kuci pa se osjecam kao carica iako bi mi dobro doslo malo prosetati, ali kisa pada zadnjih tjedan dana, pa je muz osuden na masaze...
I naravno zeljno iscekujemo sljedeći pregled ❤️😍
zene, ja vas citam i pratim, ali mene ova stranica na mobu zeza pa ne uspijem ostaviti komentar :D
kod nas je s bebolincem sve ok, cekamo rezultate Panorame.
Ja se od pocetka trudnoce borim s raznim upalama, prosla sam tri antibiotika i evo sad imam bronhitis, a nista ne smijem.
Takodjer preporucam caj od brusnice od Enciana za urinarne infekcije.
Ja sam se ovaj tjedan prebacila u trudnicke tajice i bas mi pasu, toplo preporucam :D
Kad sam bila prvi put trudna bila sam ful opustena i nisam se brinula jer nisam imala dijete i nisam znala kako je to. Sad se uzasno brinem i jako mi je stalo da mali dobije brata/sestricu, a i da imam jos jedno dijete ja kao majka. Cak bi i jos dvoje iako sumnjam obzirom na godine. Imam ptsp od spontanog i na svaki dan gledam kao na posljednji dan trudnoce. Uzas…
Koliko godina imaš?
Imala sam spontani u trećoj trudnoći u 14 tjednu i znam taj strah i zbog njega se ni sad još ne usudim radovati trudnoći onak zastvarno jer stalno strepim da ju neću uspjeti održati s obzirom na taj spontani i još dva prijevremena poroda.
zene, ja vas citam i pratim, ali mene ova stranica na mobu zeza pa ne uspijem ostaviti komentar :D
kod nas je s bebolincem sve ok, cekamo rezultate Panorame.
Ja se od pocetka trudnoce borim s raznim upalama, prosla sam tri antibiotika i evo sad imam bronhitis, a nista ne smijem.
Takodjer preporucam caj od brusnice od Enciana za urinarne infekcije.
Ja sam se ovaj tjedan prebacila u trudnicke tajice i bas mi pasu, toplo preporucam :D
Ma daj, zar vec trudnicke tajice? Jel ti to prva trudnica?? Hahahahah ja svaki dan gledam hoce li se ista pomaknuti taj trbuh, ali nista, uopce mi se ne kuzi ama bas nimalo Dragi me svaki tjedan slika, ono kao da pratimo trbuh i to dosad uopce nema smisla jer izgledam isto kao i na Bozic hahahahahha
fenjer
ma trbuscic nemam ni ja jos, mozda nesto sitnooo, al ono bas sitno. Ali imam tajice iz lidla koje su mi evo supeeer, znaci samo ce se rastezati taj gornji dio kako trbuh krene rasti, nista mi ne plese :)
druga mi je trudnoca, startala sam s 10 kg manje nego u prvoj i sad mi je sve moje trudnicko staro ogromno :D cekam Lidlov trudnicki tjedan :)
normalne hlace mi ne pasu vise u struku, taj “pritisak” mi smeta iako nije da me nesto stisnu jel.
do sad sam u plusu 1kg, ti?
fenjer
ma trbuscic nemam ni ja jos, mozda nesto sitnooo, al ono bas sitno. Ali imam tajice iz lidla koje su mi evo supeeer, znaci samo ce se rastezati taj gornji dio kako trbuh krene rasti, nista mi ne plese :)
druga mi je trudnoca, startala sam s 10 kg manje nego u prvoj i sad mi je sve moje trudnicko staro ogromno :D cekam Lidlov trudnicki tjedan :)
normalne hlace mi ne pasu vise u struku, taj “pritisak” mi smeta iako nije da me nesto stisnu jel.
do sad sam u plusu 1kg, ti?
A dobro ajde meni je prva trudnoca, sad mi je malo lakse 😂 Ja sam izgubila 2kg od pocetka trudnoce, nisam imala tipicne mucnine nego mi se sve gadilo tako da sam u manjku sad jos 1kg.. ali dobro, ja imam 65kg trenutno, nadam se da ni necu necu bas puno dobiti u trudnoci. Ali se nadam trbuscicu 🥰
🙂🙂
Žene, koliko imate godina ako smijem pitat i koja vam je trudnoća po redu?
Ja ću sljedeći mjesec napunit 31, prva trudnoća..
Kad sam bila prvi put trudna bila sam ful opustena i nisam se brinula jer nisam imala dijete i nisam znala kako je to. Sad se uzasno brinem i jako mi je stalo da mali dobije brata/sestricu, a i da imam jos jedno dijete ja kao majka. Cak bi i jos dvoje iako sumnjam obzirom na godine. Imam ptsp od spontanog i na svaki dan gledam kao na posljednji dan trudnoce. Uzas…
Lalla
Koliko godina imaš?
Imala sam spontani u trećoj trudnoći u 14 tjednu i znam taj strah i zbog njega se ni sad još ne usudim radovati trudnoći onak zastvarno jer stalno strepim da ju neću uspjeti održati s obzirom na taj spontani i još dva prijevremena poroda.
Imam 37, a ti?
Jedan dan budem pozitivna pa onda drugi dan citam iskustva drugih pa klonem. Naravno da se nadam da ce sve biti ok, al puno je veci strah. Nesto me zaboli dole i vec pomislim da je gotovo...
Bok, nisam vec neko vrijeme pisala.. Nema bas nekih novosti kod mene, mucnine nemam, osjecam se ok, za vikend me obicno uhvati jaki umor, a prek tjedna ok. Uopce nemam osjecaj da sam trudna, osim sto sam cesto gladna
2020 ja cu sad 32.god, druga trudnoca, prva je zavrsila spontanim u 9.tjednu
Sortiraj odgovore
Najstariji