Psilijum je isto dobar za probavu, imam ga doma ali me ne privlaci nesto..
Isla sam sad nesto na pocetak teme.. Nadam se da su one cure koje se ne javljaju vise i njihove bebice dobro 🙏🙏
Dobro jutro cure. 🤗
Ja još ležim i teško mi se dignuti. Mučnine bez povraćanja i vrtoglavice su i dalje prisutne. Ne znam više kako ću dalje funkcionirati ovako. 😔 Također imam i zatvor zadnjih 7 dana iako pijem magnezijev klorid, kefir… ništa ne pomaže. Jedva čekam pregled da konačno znam na čemu sam. Vama želim sretan i lijep dan sa sto manje tegoba. 😊
A najgore od svega je što sam užasno razdražljiva i emocionalna. Svaki čas me nešto izbaci iz takta i skoro svaki dan se zbog nečega rasplačem. 😏
Ovo je i meni. A placem i kad me nesto gane, a ganu me najmanje sitnice.
U ovoj trudnoci mi odgovara bijela kava i cokolada za sad, a u prosloj nisam mogla ni pomirisati kavu i cokoladu. Ne sjecam se tocno od kad. Kad sam bila prvi put trudna bila sam ful opustena i nisam se brinula jer nisam imala dijete i nisam znala kako je to. Sad se uzasno brinem i jako mi je stalo da mali dobije brata/sestricu, a i da imam jos jedno dijete ja kao majka. Cak bi i jos dvoje iako sumnjam obzirom na godine. Imam ptsp od spontanog i na svaki dan gledam kao na posljednji dan trudnoce. Uzas...
Jutro cure! U pon sam saznala da sam trudna, pa sam zvala odmah gin da se narucim misleci da ce me narucit za 2-3 tjedna a ona mene narucila za 2 dana 🙄
I kad sam dosla naravno doktor nije jos nije vidio osim zadebljanog endometrija sto je rekao da je dobro ali ne moze mi jos potvrditi. Vidio je jos 2 zuta tijela na lijevom jajniku (oduvijek se borim sa cistama) te me poslao da vadim nalaze krvi ukljucujuci hormone, betu i tumorske markere. Nalaze sam radila u cetvrtak i beta je bila 184 i jedan tumorski marker ca125 je 63 a trebao bi biti ispod 35. Cure su mi na drugoj temi napisala da je to normalno u trudnoci pa sad ne znam.. bas sam zabrinuta. Sutra idem na briseve pa cemo vidit sta doktor kaze ali bas sam uplasena 😔
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Jutro cure! U pon sam saznala da sam trudna, pa sam zvala odmah gin da se narucim misleci da ce me narucit za 2-3 tjedna a ona mene narucila za 2 dana 🙄
I kad sam dosla naravno doktor nije jos nije vidio osim zadebljanog endometrija sto je rekao da je dobro ali ne moze mi jos potvrditi. Vidio je jos 2 zuta tijela na lijevom jajniku (oduvijek se borim sa cistama) te me poslao da vadim nalaze krvi ukljucujuci hormone, betu i tumorske markere. Nalaze sam radila u cetvrtak i beta je bila 184 i jedan tumorski marker ca125 je 63 a trebao bi biti ispod 35. Cure su mi na drugoj temi napisala da je to normalno u trudnoci pa sad ne znam.. bas sam zabrinuta. Sutra idem na briseve pa cemo vidit sta doktor kaze ali bas sam uplasena 😔
Ja sam imala i imam jos endometriozu. Pa sam pratila ca 125. S obzirom da vidi dva zuta tijela. A beta mi je kao za jednu bebu,vjerujem da to jedno"zuto tijelo" je ta cista. Doktorima koje sam obilazila (a svi vrsni strucnjaci) trebalo je god dana da otkriju da je rijec o endometriozi. Ona bi u trudnoci prema svim teorijama trebala nestati jer nema menstruacije s kojom se hrani kad je to tkivo van maternice.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Ja sam imala i imam jos endometriozu. Pa sam pratila ca 125. S obzirom da vidi dva zuta tijela. A beta mi je kao za jednu bebu,vjerujem da to jedno"zuto tijelo" je ta cista. Doktorima koje sam obilazila (a svi vrsni strucnjaci) trebalo je god dana da otkriju da je rijec o endometriozi. Ona bi u trudnoci prema svim teorijama trebala nestati jer nema menstruacije s kojom se hrani kad je to tkivo van maternice.
Jel ti bilo poviseno isto?
AIH 05/21 ❌
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
FET 🐧🐧- 21.12.
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Kontam da je ne daj boze karcinom da bi to bilo puno vise poviseno
AIH 05/21 ❌
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
FET 🐧🐧- 21.12.
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Da bilo mi je visoko dosta. Ma kakav karcinom. Ni blizu tome. Ciste su same po sebi tumorske nakupine. Koje su dobrocudne. I pogotovo mi zene imamo na jajnicima. I ca125 ti uopce nije jako visok. Moj je bio i visi. Pa su dr rekli da je to ok s obzrom na endo
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Da bilo mi je visoko dosta. Ma kakav karcinom. Ni blizu tome. Ciste su same po sebi tumorske nakupine. Koje su dobrocudne. I pogotovo mi zene imamo na jajnicima. I ca125 ti uopce nije jako visok. Moj je bio i visi. Pa su dr rekli da je to ok s obzrom na endo
Hvala puno na odgovoru ❤
AIH 05/21 ❌
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
FET 🐧🐧- 21.12.
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Htjela sam dodati još nešto vezano za ove uroinfekte. Dobro je ispirati se (izvana ) hipermanganom i vodom, onako da bude svijetlo roza voda (znači par kapi hipermangana). I kod mene su bili malo povišeni leukociti i bakterije u urinu ali urinokultura mi je došla sterilna. Vjerojatno saprofitne bakterije malo podivljale ( one koje se inače nalaze u mokraćnom mjehuru ) . Ako vas ne pecka ,ne svrbi i ne boli pri mokrenju onda samo treba više vode ,čaja i ispiranja 😁.
Što se tiče kilaže ja sam omršavila 3kg. U prve dvije trudnoće bilo mi je samo muka.Sada u trećoj svako malo povraćam sve mi se osjeti pa čak i najfiniji ručak 😭. Tješim se samo drugo stanje proći će 😁.
A da li imate neke promjene u boji mokrace, neki iscjedak? Ja sam imala prije onako zuto na papiru, i rekla mi je da ispirem 2x dnevno sa Tantum Rosa, i prestalo.. I danas opet zuto i mokro stalno na vesu..
Cekam nalaze urina i brisa, ja mislila da ce me ona zvat al ocito ja nju moram..
Sortiraj odgovore
Najstariji