Cure, dajte prijedloge imena za dečke! :) Nikako da mi se neko ime svidi.
Dobro jutro curke , stvari su super bas vam zavidim sto su neke već sve kupile... nama je još dosta toga ostalo ali od sljedećeg tjedna ćemo polako rijesavati.
Mi smo se odlučili za ime zvat će se Mateo .
Sto se tiče nekih prijedloga za dečkića : Lukas , Jakov , Rafael , Noa , Mark...
Meni se sviđaju ova imena: Lovre, Roko, Maro, Noa, Frane, Šimun, David, Petar
Dobro jutro cure! Citam vas stalno ali nikako da pisem. Kako je jedna cura rekla, dok ja nesto mislim komentirati vi ste vec na sasvim drugoj temi 😂😂
Spavam kao beba, jos ni jednom od kad sam trudna se nisam dizala na wc..samo me ponekad svrbez budi. Cesto me svrbe ruke i noge i iskoce mi neki kao plikovi koji se povuku nakon par sati ali jako svrbe. Vadila sam jetrene enzime i s tim je sve u redu tako da doktori kazu da je vjerojatno do hormona i bezopasno.
Sto se tice robice, i ja sam jedna od onih koja nije jos nista kupila, a vrijeme polako ide. Al mislim da cu sljedeca 2 tjedna poharat trgovine.
U utorak imam pregled i ne mogu docekati. Sad me pocela narucivat svaka 3 tjedna pa mi barem malo brze dodje pregled.
Ogtt - odradila sam ga u petak i sve je bilo super.nikad mi ta tekucina nije bila strasna za popit a i nema je puno. Jedini problem mi je bio kad sam isla kuci pocelo mi se jako vrtit i ruke tresti, nakon sto sam pojela mi je bilo bolje. I kad je dosao nalaz, secer mi je na drugom mjerenju bio 2.7. Cini mi se da je to bas nisko. A i dosta cesto mi se dogodi takva situacija da mi se vrti i ruke drhte. Sad se brinem dal je to neki problem za bebicu?! Meni bude bolje cim nesto slatko pojedem. A inace jedem puno, udebljala sam se vec 9kg!
A jesam se raspisala!!
Ana vidjet ces sto kaze doktorica u utorak za nalaz, pazi da uvijek imas sa sobom nesto da se ne srusis..
.
Ja imam jos samo 3 pregleda kod moje😲
I muz mi moze na godisnji(a i mi svi onda u Hr) bas sljedeci tjedan kad imam pregled kod moje, ogtt i u bolnici kontrolu.. Jaoo 🤯
Dinosaurus ja ne planiram kupit ni baby nest,ni jastuk za nošenje a ni vreću za spavanje 😂 tu vreću sam možda i dobila samo još od te silne robice nisam ništa počela razvrstavat. Moram prvo svoju i muževu garderobu sredit 😉
Ivana ajmeee koja predivna robica. Bit će to pravi mali frajer 💙
Spavanje ja od početka nemam problema s tim i neka se tako nastavi. U wc idem prije spavanja i nema buđenja tokom noći.
Sad se bebač svako jutro digne gore kod pupka da ga mazim i onda se nakon par minuta spusti nazad. Predobar osjećaj 😍
Nabavka mi idemo drugi vikend u nabavku odnosno vidjet kolica i namještaj. Tko zna,možda se vratimo doma punih ruku 😉
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Ja se sinoć ustala za wc i vratila a bebita odlučila plesati heh :) ali sam jutros mutila mikserom i sad miruje, mislim da joj smeta zvuk.
Danas mi popodne na redu depilacija jer je dva tjedna od i do pregleda.
U utorak ulazimo u 23 tjedan tj 6 mjesec kuda prije :)
Danas smo prvi puta odlučili napraviti kolač s jajima pa se nadam da se neće aktivirati gastritis držite fige.
Želim vam ugodnu nedjelju 🥰😍
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Dobro jutro cure😊 zelim vam lijepu nedjelju 🥰
Mi idemo danas na vikendicu u Zagorje roštiljati 😄
Malo me bole leđa, ali rekla sam ovaj put (valjda prvi i jedini) necu prstom maknuti 😅 a ako me bude sto krenulo zatezati, lec cu gore i odmarati. Sto vi mislite? Jel koristite cari trudnoce ili ste i dalje ful u pokretu?🙈
Naš sin se zove Noa 💙 a lijepa su mi skoro sva koja su cure već napisale... Mateo, Lukas, Šimun, Ivan, Ivano...
Sortiraj odgovore
Najstariji