Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    klupko_srece
    07. Lipanj 2020. 12:19

Pozdrav, evo nas s ručka 🤤🤤 najeli se do grla. 👌👌😍😋Zanima me kako stojim sa težinom sad nakon, mj dana. Do sad se pravilno dobivala bar je tako rečeno. Dan je prekrasan. Odma sam puna snage. 💪 Za sad ne koristim trudnoću, ali polako muža uvodim u sve to. Ja npr.kuham pa ga zamolim jednom da stavi veš sušiti, pobere ga, a jednom prat. I eto veš smo diplomirali ako slučajno nedaj bože se nešto iskomplicira veš znamo🙈🙈 pa npr da pomete, dok ja nešto drugo radim i tako malo po malo ali sam još ful u pogonu. Naš će biti Leon. Sviđa mi se još Petar, Tadej, Noa.... Ide vrijeme mi ovaj tjedan idemo kupiti do kraja neke sitnice tako da smo za prvu skroz spremni. Polako me lovi i neki strah, ali bez mene ne može proći 🤣🤣😎  počela sam prozore prati, na veće spremati svaki dan nešto kad još mogu. I tako 😌 veselim se svaki dan sve više bebaču, već se i svađamo polako jer je mali divljak😂 ali neka samo divlja, nadam se da bude i na porodu tako aktivan da se riješimo svega čim prije i on i ja a i tatek koji bude uz nas 💞

Tejic
    07. Lipanj 2020. 14:35

Princess Mimi e sad sluzbeno i tebi cestitam ulazak u zadnje tromjesečje 😁🥳🥳🥰
    Sto se imena tice mi smo se odlucili za Leon 😁  Njihaljku smo na kraju Joie uzeli, i super mi je. Moze njihati lijevo desno il napred nazad imas 4 il 5 zvuka prirode, nocno svjetlo i moze se maknuti sa postolja pa bebici mogu nositi sa sobom po cijelom stanu, a i sama ta lezaljak ima nozice koje mogu biti fiksne ili se moze njihati i jos ima funkciju za vibriranje ☺️
    Mi rijesili rucak i sada odmoor. Ubilo me ovo stajanje i kuhanje, kicma me rastura a i dosla mi slabost zbog vrucine u kuhinji 😵🥵🥵

Vita26
    07. Lipanj 2020. 16:49

Cestitam curama koje ulaze u zadnje tromjesece❤️❤️ajme kako vrjeme leti.
    Danas je uzasno vruce pa sam stalno u zatvorenom,jedino sto sam isla u crkvu jer moj sin imao je danas prvu pricest🌞🌞
    Pokrete bebe svi pričate o pokretima,ja ocito sve to vec zaboravila,pa se brinem,iduci tj ulazim u 19tj pa recimo jucer opce nisam osjetila bebicu jel se moram sikirati ili je to normalno ,pa ako Moze umiriti mame koje su vise trudne od mene😘🌸

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Happymom
    07. Lipanj 2020. 16:56

Vita26

Cestitam curama koje ulaze u zadnje tromjesece❤️❤️ajme kako vrjeme leti.
    Danas je uzasno vruce pa sam stalno u zatvorenom,jedino sto sam isla u crkvu jer moj sin imao je danas prvu pricest🌞🌞
    Pokrete bebesvi pričate o pokretima,ja ocito sve to vec zaboravila,pa se brinem,iduci tj ulazim u 19tj pa recimo jucer opce nisam osjetila bebicu jel se moram sikirati ili je to normalno ,pa ako Moze umiriti mame koje su vise trudne od mene😘🌸

Prvo čestitke sinu na prvoj pričesti 
    A sta se tice pokreta tek od 22.tjedna bi se bebicu tribalo osjetit baš svaki dan tako da nemaš straha 

mara1992
    07. Lipanj 2020. 17:09

Dobar dan curke. Ja sam u klubu onih koji nisu ništa kupili za bebu. Ja imam dvije jumbo vreće stvari za dečka tako da samo ću sljedeći tjedan oprat i sortirati u ormar. Moj sin se zove Leon 🥰🥰 , za drugo još nismo sigurni a lijepi su mi Petar, Šimun Jakov Matej

url=https://lilypie.com]

Vita26
    07. Lipanj 2020. 17:30

Happymom hvala ti 😘❤️🌸

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Halila
    07. Lipanj 2020. 17:31

Muška imena, meni su najljepša Viktor i Petar. Mi ih nećemo moći iskoristiti jer imam u familiji ta imena. Također mi se sviđa Ivan, Matija, Šimun, Vilim, Fran, Vid... Mi imamo dogovorena imena već iako ne znamo još spol. Nadam se da ću saznat u utorak. 

Princess Mimi
    07. Lipanj 2020. 17:38

Tejic, hvala ti 🤗🥳
    Evo mi se vratili, nevjerojatno koliko me brzo umore neke stvari. Leđa bole pa sam popila Lupocet i sad sam legla. Sutra je definitivno dan odmora 😅

Dinosaurus
    07. Lipanj 2020. 18:01

Hvala cure na komentarima za jucerasnju slikicu 🥰
    Kod nas isto neki usporeni dan, krenio s lipim vrimenom pa se evo naoblacilo. 
    Moj sin je sve pokretniji i sve ludji a ja sve trudnija.. Za sad mi je dobro islo pratit njegov tempo ali sve me strah 🥴😵

plavo_nebo
    07. Lipanj 2020. 19:11

Cure cime cete se mazati protiv komaraca??

Udarci evo ja ih osjetim tek od neki dan... Do sad je bilo rijetko kad ono kao ribica da prode a sad bas lupka..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.