Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    08. Lipanj 2020. 00:10

Princess Mimi

Nisam isla, lezim i nadam se da ce proci. Donji dio leđa cijeli i spusta se u nogu 🙈 klasika…
    Popit ću prije spavanja Lupocet jos, samo cu probati sto kasnije.

Ako te nastavi boliti odi na hitnu, pogotovo ako de bol krene pojacavat, ili ono boli, boli pa te na trenutke jace zaboli... Jer imaju i kao trudovi sto krecu od leda, cisto da se isključi ta mogućnost
    .
    Ja sam cijeli dan na nogama, doslovno mi je dan prosao u svecenju kuca, od kuce do kuce smo isli, svagdje nešto pojedi, popij, nakraju kad sam usla u kucu prvo moja hoklica i na wc😂
    Noge mi malo oteknu, nista strasno, ali osjetim da mi guzica trne od puno sjedenja... 

klupko_srece
    08. Lipanj 2020. 06:48

Dobro jutro curke. Danas popodne krećemo sa tečajem. Veselim se jako. Budni smo od 5. Bebač divlja očito bude mu opet takav dan danas. Nekad imam osjećaj da bude mi pupak iskočil kaj radi 😄😄 kod nas evo kiše znači laganini cijeli dan. 😄 Danas je ručak na listi kao i svaki dan, i peglanje polako i pripremanje za bolnicu nek bude 😊🌸🍀💪💙👶

Princess Mimi
    08. Lipanj 2020. 06:53

Napokon, nisu trudovi. Imam inace s donjim dijelom leđa problema, a sad je izgleda teže to držati po kontrolom. 
    Mislila sam da će proći do jutra ali i dalje boli, muz mi pomogne do wc-a i nazad u krevet 😓 nemam pojma sta da radim, a ako odem na hitnu ne znam što ce mi dati protiv bolova i sto uopce smiju dati....

Tejic
    08. Lipanj 2020. 06:54

Dobro jutrooo! 😊
    Princess Mimi kako si jel se smirila bol?
    Ja sam spavala nekako slabo do 3 uz puno okretanja, a od tad sam ko sova, a bebac mi evo cijelo vrijeme pravi drustvo. Bol u gornjem dijelu leda mi neda mira  da se normalno namjestim i zaspim. Ne pomaze ni trudnicki jastuk kak god da ga okrenem 😢😵😒 mislim da ću danas cijeli dan biti ko zombi, osim ak ne zaspim naknadno 😵

Princess Mimi
    08. Lipanj 2020. 06:54

slatke_brige

Dobro jutro curke. Danas popodne krećemo sa tečajem. Veselim se jako. Budni smo od 5. Bebač divlja očito bude mu opet takav dan danas. Nekad imam osjećaj da bude mi pupak iskočil kaj radi 😄😄 kod nas evo kiše znači laganini cijeli dan. 😄 Danas je ručak na listi kao i svaki dan, i peglanje polako i pripremanje za bolnicu nek bude 😊🌸🍀💪💙👶

Sretno na tečaju, javi nam kako je bilo 🤗

Tejic
    08. Lipanj 2020. 06:58

Princess Mimi

Napokon, nisu trudovi. Imam inace s donjim dijelom leđa problema, a sad je izgleda teže to držati po kontrolom.
    Mislila sam da će proći do jutra ali i dalje boli, muz mi pomogne do wc-a i nazad u krevet 😓 nemam pojma sta da radim, a ako odem na hitnu ne znam što ce mi dati protiv bolova i sto uopce smiju dati….

Aaa sad vidim da si stavila post. Hm mozda ce ti Normabel preporuciti da opusti misice. A osim Lupoceta ne znam dal smijemo ista drugo za bolove🤔 Ja sam Normabel dobila za bh kontrakcije al ga jos nisam pila, pijem samo magnezij. 

08. Lipanj 2020. 07:01

Dobro jutro cure vidim sve nas muče slični problemi.. ja nikako spavam već noćima , nemogu se namjestiti mučim se s lijeve na desnu stranu i neznam koja je gora. Bebica je dosta aktivna i stalno se javlja evo jutros čim sam oci otvorila k tome probudila sam se sa začepljenim uhom i nadam se da će se odčepiti čim prije jer me bas smeta.

Tejic
    08. Lipanj 2020. 07:02

slatke_brige

Slatke_brige sretnoo danas, javi nam dojmove 😊 ja krecem od srijede 😁 prvi sam propustila prošlu srijedu al ću to prvo predavanje nadoknaditi prvu srijedu u 7.mj 🙂

Napokon 2804
    08. Lipanj 2020. 07:28

Princess Mimi

Mislila sam da će proći do jutra ali i dalje boli, muz mi pomogne do wc-a i nazad u krevet 😓 nemam pojma sta da radim, a ako odem na hitnu ne znam što ce mi dati protiv bolova i sto uopce smiju dati….

Smiju ti sve na bazi paracetamola, meni su kad god bih otisla na hitnu davali 1000mg paracetamola da popijem, a ako je bas jaka bol dali bi mi kroz infuziju, mogu ti dat normabel da se opustis... Vidi, ako ti muž mora pomoci da ides na wc, nije za zezanciju, mozda ti se nešto i ukljestilo, najbolje ti je da odes...
    Nije bas za zezanciju ako bol ne prestaje... Bar bi ja tako...

. Slatke brige, javi nam kako je bilo, i sve sto novo naucis prenesi nam 

Marta14
    08. Lipanj 2020. 07:29

Bosco

A mene leđa bole, ispod loptice desno. Nije to neka jaka bol, ali vec tjedan dana. Mozda od novog madraca 🙄

A i mene leda bole stalno, probaj staviti nesto toplo
    Ti Mimi ako te tako boli bolje odi na hitnu, valjda znaju sta rade i sta mogu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.