Napokon, nisu trudovi. Imam inace s donjim dijelom leđa problema, a sad je izgleda teže to držati po kontrolom.
Mislila sam da će proći do jutra ali i dalje boli, muz mi pomogne do wc-a i nazad u krevet 😓 nemam pojma sta da radim, a ako odem na hitnu ne znam što ce mi dati protiv bolova i sto uopce smiju dati….
Draga idi na hitnu. Nemaš kaj razmišljati
Paracetamol smijemo. Odi na hitnu kad ti muz mora pomagati.
Di nam je LUX? Kakvi su nalazi? Jesu te pustili doma ili si jos u bolnici?
Upravo idem s treninga za trudnice, bilo je bas lagano za prvi puta, mozda dvije teze vježbe i jedna koju nemam pojma izvesti a vrlo je bitna. Stiskanje rodnice 🙈
Sve se ulijenilo dolje 🙈🙈🙈🙈
Kakav šugav dan, a kiši ni traga 😰
Dosta sam loše i ja spavala, stalno se okretala, doslo vrijeme ako se pokriješ budiš se mokar, a ako se otkriješ možeš se i prehladiti. 😩😫😵
Meni se bebita očito jučer uplašila miksera jer se ne javlja baš ili je promijenila položaj 🙄🙄
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Hej cure, jos sam u bolnici napravili su sve pretrage sad cekamo nalaze,(mene je zeznuo vikend, inace bi vec odavno bila doma), nadam se da sam sutra doma..
[link=https://lilypie.com][/link]
Hej cure, sve sam iščitala i sve ste lijepe i kupile ste divne stvari.
Naime ja sam 26 tjedan tek a masa nekih problemčića me snašla. Recimo svaka dva tjedna mi rade urinokulturu i svaki svakih mj i pol briseve i sve je čisto Ko suza. Neki dan osjetim neke bolove dolje nisko , samo 15 dana nakon ciste urinokulture i splasim se jer imam skraćen i mekan cerviks zbog kojeg isključivo ležim. Odlučim privatno napraviti urinokulturu i imam sto vidjeti , pozitivna sam na bhsb, prvo sam bila u soku sad sam ok s tim, pijem antibiotik i još se čudim kako je to moguće. Nikad u životu nisam imala u urinu bas ništa, brisevi sterilno uvijek. Kad pročitam sto sve bakterije mogu učiniti muka mi je jer mislim da je urinokulutura i bris banalna pretraga koje nam ne rade dovoljno očito. Nadam se da ste sve dobro.
Princess čitam tvoje postove i također smatram ako osjećaš takve bolove da obavezno moraš otići doktoru da to provjere. Možda neces dobiti terapiju ali ces znati sto je i ok čega je. Mislim da se same moramo paziti i informirati jer dr danas nekako mnoge stvari ne shvate ozbiljno. Ja jesam malo paranoična , ali evo danas mi je drago da jesam. Znam sto imam i znam kako dalje s tim. Po doktorima ne znam koliko bi se bakterija razmnožilo.
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Jutro cure!
Lux nadam se da idete sutra doma. Javi nam rezultate pretraga. Inace se osijecas dobro?
Bulba dobro da si ipak isla provjerit privatno. Ne kuzim kako se nije vidilo kod prijasnjih provjera urina? Jel mozda do razlike u provjeri urina i pravljenju urinokulture?
Spavanje zadnji put sam odspavala bez budjenja ili relativno normalno noc ima 2ipo god. Znaci prije prve trudnoce. Sve otad je kaos. Ali evo navikne se covik. Uopce vise ne analiziram kako sam spavala i funkcioniram kako god se noc odvije 😂 to vam je sve priprema na nespavanje kad bebica dode, bit ce vam lakse 😁
Napokon, nisu trudovi. Imam inace s donjim dijelom leđa problema, a sad je izgleda teže to držati po kontrolom.
Mislila sam da će proći do jutra ali i dalje boli, muz mi pomogne do wc-a i nazad u krevet 😓 nemam pojma sta da radim, a ako odem na hitnu ne znam što ce mi dati protiv bolova i sto uopce smiju dati….
Meni su dali voltaren cepice (koje imas kupiti u ljekarnama) kad su me bila leda uvatila,nisam se mogla ispraviti...bila sam na odjelu ginekologije ,i rekli su da ih mogu kupiti u ljekranoj i kad me uvati da ih stavim
Bulba skroz te razumijem i slazem se s tobom...i ja svaka tri tjedna odem privatno radit i uk i kks i crp i sediment...sad pusem i na hladno i jedino mi zao sto i u proslosti nisam bila tak upucena, mozda bi neke stvari bile drugacije, al tu smo di smo i nitko po meni nije paranoican, vec samo poucen iskustvom....
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Bulba skroz te razumijem i slazem se s tobom…i ja svaka tri tjedna odem privatno radit i uk i kks i crp i sediment…sad pusem i na hladno i jedino mi zao sto i u proslosti nisam bila tak upucena, mozda bi neke stvari bile drugacije, al tu smo di smo i nitko po meni nije paranoican, vec samo poucen iskustvom….
Koliko vas to izađe?
Meni na zadnjem nalazu urinapurina dosta bakterija i onda sam radila briseve i rekla je da je uredno.
A stalno nesto dolje kuha pa bi provjerila možda i privatno
*
29 Curica 💜 34 Dečko 💙 13 🌞 = 76 bebice naše lijepe jesenske
*
Mana_Mare 20.08. Curica 💜 Split
Slatke_brige 22.8. Dečko 💙 Čakovec
Skakavac 27.08.🌞 Split
Mabel 28.8. Curica 💜
Celaena 28.8. Dečko 💙 Merkur (Zg)
LUX 30.08. Curica 💜
Hannica0 04.09. Curica 💜
Tejić 05.09 Dečko 💙 Varaždin
Mara1992 05.09 Dečko 💙 Slavonski Brod
Princess Mimi 06.09. Dečko 💙 Sveti Duh(ZG)
tashee 08.09. Dečko💙 Vinogradska (ZG)
ela32 08.09. Curica💜
_ana_ 11.09. Dečko 💙
LoMa 15.09. Dečko 💙 Petrova
Malisa 15.09.🌞
Talija 17.09. Dečko 💙 Zabok
StizeBeba2020 17.09. Curica 💜
Ivana_Du 17.09. Dečko 💙 Dubrovnik
Ninche9 18.09. Curica 💜
Mona1309 18.09. Curica 💜 Osijek
mc_mouse 19.09. Dečko💙 Virovitica
Sanja* 19.09. Dečko💙 Koprivnica
Marta 20.09.Curica 💜
Onka 21.09. Dečko 💙 Merkur (Zg)
Ana1305 21.09.Curica 💜 Virovitica
Bulba 23.09. Dečko 💙 Petrova (ZG)
Starfish 23.09. Curica 💜 Merkur (Zg)
Judita 24.9. Curica 💜 Zadar
2020 25.09. Curica 💜Dubrovnik
Dinosaurus 26.09. Curica 💜 Zadar
Kokica37 26.9 🌞
Rosha 27.09. Dečko 💙 Petrova
Lepepa 28.9. Curica 💜 Sveti Duh(ZG)
Napokon2804 30.09. Dečko 💙
Ivy88 01.10. Dečko 💙 OB Zabok
Happymom 01.10. Dečko 💙 Split
Marija1207 01.10. Curica 💜 Split
Sif 03.10. 🌞 Varaždin
Bebacica 04.10.🌞 Zabok
Demetria 06.10.🌞 Split
Zel 06.10. Dečko 💙 Petrova
nada23 07.10. Dečko 💙 Dubrovnik
happy_m 08.10. Curica 💜 (ZG)
Crwena 08.10. Dečko 💙 Sveti Duh(ZG)
Makarska 10.10. Curica 💜 Šibenik
DoraGucci 10.10. Curica 💜 Split
Leia91 11.10. Dečko 💙 Petrova
Sretnapetra 15.10. 🌞
Enana 17.10.Curica 💜 i Dečko 💙
Martina1988 20.10. Curica 💜 Pula
Orangina 21.10.🌞
Plavo_nebo 21.10.🌞 Vinogradska (ZG)
Ketty1309 22.10. Curica 💜 Koprivnica
Ledolina 22.10. Dečko 💙 Osijek
Vitae 26.10. Dečko 💙
jasamja 26.10. 🌞 Rijeka
Gonal 26.10. Curica 💜 Gospić
Kikic 27.10. Dečko 💙 Split
Bosco 30.10. Dečko 💙 Vinogradska (ZG)
Teica30 30.10. Curica 💜 Osijek
Mina 29 31.10. Dečko 💙 Zabok
Zojo 02.11. Dečko 💙 Pula
Matea2111 02.11 Curica 💜 Nova Gradiška
Justagirl2201 03.11. Dečko 💙
Isabelagregorijan 05.11. Curica 💜 Zabok
SmileA 05.11. Dečko 💙 Vinogradska (ZG)
Malamala 06.11. Curica 💜 Koprivnica
Jesenica 06.11. Dečko 💙
Vita26 07.11. Dečko 💙 Osijek
Halila 07.11 🌞 Koprivnica
Unakit 09.11 Curica 💜
Minie 09.11. Curica 💜
Hip_hopsica 13.11 Dečko 💙 Petrova
Larisa04 18.11 🌞
Shine 19.11. 🌞
*
Vjerujte mi da ni sama ne razumijem kako. Odnose s mužem nemam od prvog dana začeća, bila sam par dana u bolnici i očistila svaki put wc prije nego sam samo čucnula a ne sjela. Jedino sto mi pada na pamet da nije možda od vaginalnog pregleda kojeg ja imam često radi cerviksa. Obje zadnje uredne urinokulture su rađene u bolnici a ova zadnja u Suncu privatno. saznanje da bakterije mogu ako se ne kontroliraju dovesti do upale plodovi ovoja meni je dovoljno da odem privatno. Zaista mislim da dr shvaćaju olako to i da jednostavno često bude kasno za stvar koja se mogla rjesit.
Uz sve to ja imam i gestacijski dijabetes pa sam na inzulinu, dobra stvar da nisam dobila niti jednu kg, fakat pazim sto jedem a inače imam bar 10 kg vise, na fragminu sam također. Sama sam googlal da saznam prirodne i zdrave stvari protiv bakterija jer niti jedan dr ništa osim antibiotika nije dao.
No za sada je s bebom sve ok. Lupa na veliko pa sam opuštena, samo sam žalosna jer sve moram sama.
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Sortiraj odgovore
Najstariji