Marta jesi se odlučila za koju ljulju?
Dinosaurus slikica je divna 🥰
Shopping bio uspješan, baš sam sretnanisam dugo bila na nogama ali voznja i tih nekoliko sati po centru previse mi je, ne znam kako bi da sam još čekala. Odsad online i usput jos koju sitnicu i bit ću spremna za koji tjedan 😊
Kolica maxi cosi zelia, sutra ćemo ih raspakirati pa ću slikati. A evo robice…
https://imgur.com/a/3dlDmE4
Preslatkoo 😍 i ova mini polo majica 😍😍😍
Mi jos i sutra idemo po dio stvarcica jer si ja danas nisam sastavila konkretan popis 🙈 sljedecih tjedana nam se zaredale svadbe, pa zadnji vikend u lipnju malo putujemo do Splita, tak da ovo je sad prilika za iskoristiti jer ce kasnije biti sve teze gegati se 😀
Tejic, vidim da ulaziš u 28 tjedan, cestitam 🥰 treće tromjesečje 🥳
Tejic, vidim da ulaziš u 28 tjedan, cestitam 🥰 treće tromjesečje 🥳
Hvala ti Princess Mimi, i ti sutra 😍😍😍🥳🥳
Mouse nisam, ljulja i jos 2 stvari su mi pod upitnikom..
Dinosaurus😍
.
Svasta ste danas lijepo kupile ☺️😍
Ja sam narucila spavacicu jednu jer nije bilo vise trenutno (Extra intimno, zena je bas super). Izdajalicu , i boce..
Meni dobro dode ovaj online shopping jer ne kupim jos 10 stvari sa strane.. 😁
Ova spavacica koju sam u Magro trgovini uzela (bilo je i onih na tockice al su duze a ja sam dosta niska) je L velicina al mi se ne cini bas ko klasicni L nego vise ko M. To sam uzela jednu za probu pa cu kroz mjesec dva vidjeti koje velicine jos na kraju uzeti 😅
A sutra ne smijem otici u trgovinu bez popisa 🙈
Cure, sve sto ste kupile je prekrasno 🥰🥰🥰 ja lose spavam, preko dana sam krepana, noc par sati i gotovo
Jutro, prvorođeni me satrao ovu noć. Uspjela sam zaspati tek oko 5 pa do pola7, jeeeij.
Sto vise proučavam te njihaljke pojma nemam koju da uzmem.
Babybjorn (kod nje me jedino strah sto je niska pa da ga ovaj nebi satrao na podu). Nuna Leaf ili Mamaroo 🥴 pojma nemam.
Možda Leaf da se i Toni može uvaliti. 🤔
I da. Još se nismo 100% odlučili za ime. Sad ipak mislimo da bi se mogao zvati Roko.
Dobro jutro!
Ja sad spavam super. Ne idem u wc uopce, ne boli nista.. Valjda ce i ostati tako.
Meni se svida babybjörn nekako najvise.. Ali nema opciju za upalit ljuljanje, za svaki slucaj 😁
Ime isto pod upitnikom, to sam i zaboravila vec 😅Imat ce sve osim ime..
Evo od nas jedna morska od danas 🥰
https://ibb.co/R3YkHs7
Ljubomorna sam! 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji