Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SmileA
    04. Lipanj 2020. 22:44

Demetria

Dinosaurus reci i nama di si našla popuste
    Hvala na potpori, ide sestricna sa mnom brzo ce to proci.
    Skakavac i još jedna cura koja je isto usla u zadnje tromjesečje cestitam 🥰😍

Demetria sretno!😃🍀🤞javi nam dojmove😘

🌈💙👣🙏

Napokon 2804
    04. Lipanj 2020. 23:29

Sve sam procitala i naravno zaboravila. Ogtt sretno sutra
    Zadnje tromjesečje cestitam. 
    Beba okrenuta glavicom dolje - mame, pa mi smo posebne bebe od pocetka i spremamo se jos od kad smo bile male točkice vas zajebavat. Nema sekiracije, vrte se milijun puta dnevno dok imaju mjesta. 
    Slatki sok prije pregleda. Ja sam se zeznula pa sam prije anomlay popila coca cole ludovao je strasno, i nisam dobila bi jednu lijepu slikicu, i doktorica je sve. Brzinski pogledala... Nije mogla od mog živahnog pisonje

klupko_srece
    05. Lipanj 2020. 06:13

dobro jutro svima. Nema spavanja kod nas, evo i kiše lagano. Opet jeda od onih dana kad prelazimo kaj nam još treba za bebu i mamu za bolnicu, evo nam tjedna 29.još malo i za svaki slučaj treba složiti torbu. U ponedjeljak startamo sa trudničkim tečajem,a u utorak kontrola. 

Demetria
    05. Lipanj 2020. 06:18

Dobro jutro cure
    Sretno svima koji danas imaju pregled.
    Upisala sam i ja tečaj vježbe za trudnice jer se nikako doma sama pokrenuti.
    Gladna sam :(

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

klupko_srece
    05. Lipanj 2020. 06:59

Demetria

Dobro jutro cure
    Sretno svima koji danas imaju pregled.
    Upisala sam i ja tečaj vježbe za trudnice jer se nikako doma sama pokrenuti.
    Gladna sam :(

I ja sam tak. Uvijek tražim nekaj fino kad me muž pita kaj bi 🙈

05. Lipanj 2020. 07:47

Jutro cure.. evo mene na vađenju ogtt-a popila tekućinu izvadila krv i sad čekam još dva vađenja. Za sad nije strašno 

Demetria
    05. Lipanj 2020. 08:16

Onka

Jutro cure.. evo mene na vađenju ogtt-apopila tekućinu izvadila krv i sad čekam još dva vađenja. Za sad nije strašno

I ja sam. Nisu mi dopustili 🍋 staviti u vodu ali bilo je ok za popiti .

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

05. Lipanj 2020. 08:21

Demetria ni kod mene limun nije prošao, evo bas idem na drugo vađenje jedva čekam zadnje da se najedem ko čovjek 😂

Napokon 2804
    05. Lipanj 2020. 08:27

Jutro zenice, ja sam isto spavala onako... Nista odlično i da sam naspavana. 
    Drago mi je da ste uspjele popiti tekućinu i nadam se dobrim rezultatima. Javite nalaze

klupko_srece
    05. Lipanj 2020. 08:37

Mislim da je ogtt jedan od pokazatelja koliko su neke žene cendrave i koliko preuveličavaju neke stvari. Treba iskusiti na svojoj koži. Mene su isprepadala:strašno je, nikad gore pila nije (treba probat kavu koju moj deda skuha 🤣🤣🤣), slabost, povračanje, zločesti su tam... Ajde molim te 🙈🙈🙈 I kod mene prošlo ok sve.   👌👌👌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.