Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valevale1410
    25. Siječanj 2020. 12:22

Meni su, kad sam imala spontani, prestali simptomi, i osjecala sam se super. Posto sam imala simptome i prestali su, mislila sam kao to je sve u redu, nemaju svi istu trudnocu. Dan prije pregleda kada sam saznala da srce ne kuca, samo me nesto presjeklo dolje, ostra jaka bol, ali sam se tjesila da je to samo normalan rast maternice. Nisam imala nikakav iscjedak. Ja sam isto stalno bila u strahu od tog spontanog, nitko me nije mogao utjesiti da se to nece dogodit, sanjala sam cak da imam spontani, predosjecala sam.
    I dosla na pregled, srce stalo kucati. Sok, i ono - znala sam. Taj dan mi je ispao sluzni cep, tak je bar izgledalo i navecer krenulo krvarenje. 
    Sva sreca pa sam bila na pregledu i znala sam sto se dogadja, inace ne znam sto bih.
    Meni je, na srecu, sve prirodno otislo.
    A curke, ako nema simptoma, ne mora biti da je nesto lose, meni se tako potrefilo. Puno cura koje znam nisu imale nikakve simptome, i sve je proslo savrseno.
    Treba ici samo pozitivno, evo moja bebica je prezivjela jedan od vecih stresova u zadnje vrijeme, tako da ce sve :D 

klupko_srece
    25. Siječanj 2020. 12:28

Drage moje čitam vas samo nikako da napišem nešto. Mi smo danas ušli u 10 tjedan. Moji simptomi su se smirili. Tu i tamo malo bole leđa, i cice su veče, teže, i na dodir još malo bole. Piškimo po noći.... Ostalo nema.  Molim vas.... Što se tiče iscjetka nemojte ga zanemariti.  Svaka od nas je različita istina. Ali ja sa iscjetkom prvo smeđim, pa roskastim nemam dobro iskustvo.  U 6 tjednu.. . ☹️☹️Bolje otići na hitnu, čuti mišljenje i biti miran, nego sam sebi stvarati dodatni strah i stres. Molim van nemojte ignorirati to i suditi prema pročitanom. Evo kod mene nije bilo dobro prvi put. Šaljem vam pozitivne misli i da bude na kraju sve ok😘😘😘

Princess Mimi
    25. Siječanj 2020. 12:32

Pasticada, jako mi je zao sto moras kroz to prolaziti. Nadam se da ces se sto prije oporaviti u svakom smislu ❤️

Slazem se sa vzmala, bolje biti panicar u nekim slučajevima nego zanemariti. Iako evo, desava se svasta i bez simptoma, ponekad stvarno ne mozes znati....

25. Siječanj 2020. 12:42

Pa ja panicarim a dr govori da je sve ok, i kad je pitam za pregled kaze miruj, uzimaj terpiju i nisu dobri cesti pregledi 🤔

Mrvica2019
    25. Siječanj 2020. 13:51

Ja sam isto bila panicar prvi put, sad nisam (sto ne znaci da necu bit) 😄
    Znaci na pregledu sam tad bila cula da je sve ok i taj dan sam bila mirna i opustena i vec drugi dan sam se pocela brinut jel sve ok, tako da nije bas ni to dobro. S druge strane kad je meni krenuo bas jako smedi iscjedak (mali ulozak vise nije bio dovoljan) zvala sam hitnu jer je bila ned navecer i rekli su mi da ako ne pocnem jace krvarit da ne moram doc jer mi ne mogu bas nikako pomoc te da slobodno pricekam pon i odem kod svog gin na pregled. Tu noc su mi krenuli i bolovi.. Obzirom da se u tako ranoj trudnoci nista ne moze napraviti bolje je ne panicariti.
    Svatko ima svoja iskustva, ali mene je moje naucilo da nemam nista od panike.. Biti oprezan da naravno, pratit simptome i tijelo.
    Ja bas vjerujem da ce sad biti sve ok :) 

25. Siječanj 2020. 14:04

E kod mene ostaje samo na papiru kad se obrisem, rijetko na vesu a dnevni ulozak uopste i ne nosim.

25. Siječanj 2020. 14:06

hope444

Da i ja koristim vaginalno doktorica mi je rekla da je bolje nego da se pije.

Vjerujem da te dr umiruje jer ti je dala sve sto ti treba. Krvarenje ti je vjerojatno od hematoma. Ti odmaraj i pokusaj se usmjeriti na nesto drugo. Radi nesto kaj te umiruje, citaj nesto pozitivno, neku dobru knjigu. 
    Kad ti je rekla da dodjes na kontrolu? 

Hannica0 👧
    25. Siječanj 2020. 14:42

Ja nemam bas simptoma . Grudi tak slabo bolne na dodir. I dolje me bolucka jajnik. :/

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Marta14
    25. Siječanj 2020. 15:36

Ajmo cure pozitivno, sve ce biti ok🍀

25. Siječanj 2020. 16:11

Marta14

Ajmo cure pozitivno, sve ce biti ok🍀

Marta imal kod tebe dole sta 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.