Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrvica2019
    26. Siječanj 2020. 12:11

Boba

Mrvica2019

Boba

Pozdrav, evo i ja se je prijavljujem na ovu temu🥰
    Zadnja menstruacija bila 22.12., nekoliko testova pozitivna. Po mom izračun sada bi mi bilo nekih 5tj.,kod ginekologa naručena tek 7.02.tko će to dočekati 😂

Dobrodosla :) mi smo tu negdje, meni zadnja m bila 25.12., jos se nisam narucila za pregled, ali sam racunala isto da bi mogla ic 7.2.

Mrvica2019 jel ima kakvih simptoma trudnoće? Meni danas jako mućno, ruke i noge slabe, napinje me a ne mogu povratit. Pred dva dana isto imala Al kao neki mamurluk, malo si pojela i dalje bilo ok! Nekako mi rano za mučnine ili nije? 🤷🏻‍♀️

Ma nemam simptoma, nesto sitno zna bit, ali ne svaki dan.. Zna me uhvatit popodnevni umor, ali ne svaki dan i cesce sam zivcana. Jel jos netko to primjetio? Znaci bas me brzo neke situacije tj ljudi nazivciraju, a prije nisu (bar ne tak jako).
    Mozda je jos rano za simptome, a mozda ih necu ni imat.. 

Mrvica2019
    26. Siječanj 2020. 12:13

Marta14

2020 ja sam mazala sa Biobaza Mama +bademovo ulje i nisam dobila niti jednu u prvoj trudnoci. A bas imam jako suhu kozu… Sad ne znam da li je to slucano tako ispalo ili je do kreme..

A kad si se pocela mazat? Ne znam jel prerano vec sad pocet, al s druge strane ne moze stetit

26. Siječanj 2020. 12:31

Ja sam se pocela mazat odmah tako sa 4 sedmice, od Alverde Mamaglück ulje, u DM kupila

• MessyBun
    26. Siječanj 2020. 12:53

Bok svima, evo jučer ugledala plusić :) Ovo mi je druga trudnoća pa sam odlučila pridružit se vama malo ranije nego prošli put :) Vidim komentare za strije pa da podijelim svoje iskustvo iz prve trudnoće. Dobila 20 kg u 42 tjedna (da, 42! puna), u zadnjih 3 tjedna 9 10 kg. Ogroman trbuh i niti jedna strija. A inače sam baš sklona strijama, imam ih po grudima, guzi i bedrima od puberteta. Moja tajna - ulje divlje ruže. Iscrpnim istraživanjem sam saznala da je to jedno od 3 ulja koje zapravo dopire do trećeg sloja kože gdje se i događa pucanje pa samim tim sprječava strije. Naravno, ne mogu se zakleti da je samo od njega, možda nisam niti trebala dobiti, ali djelim znanje ako netko želi pokušati :)

2020
    26. Siječanj 2020. 13:33

Super! Dobri savjeti  Mislim da nije loše početi odmah, da se koža pripremi na vrijeme i postane što elastičnija... a u mom slučaju su najvjerojatnije blizanci pa me trta da ću se raširit brzinom svjetlosti  Kupila sam Palmer's losion i bust cream, ali uzet ću i to ružno ulje, hvala na savjetima 

26. Siječanj 2020. 14:05

Ja vec 4-ti dan nemam dole nikakve bolove u stomaku, cure koje su vec u 9 ili 10 sedmici kakva je situacija kod vas?

Boba
    26. Siječanj 2020. 14:09

MessyBun

Bok svima, evo jučer ugledala plusić :) Ovo mi je druga trudnoća pa sam odlučila pridružit se vama malo ranije nego prošli put :) Vidim komentare za strije pa da podijelim svoje iskustvo iz prve trudnoće. Dobila 20 kg u 42 tjedna (da, 42! puna), u zadnjih 3 tjedna 9 10 kg. Ogroman trbuh i niti jedna strija. A inače sam baš sklona strijama, imam ih po grudima, guzi i bedrima od puberteta. Moja tajna - ulje divlje ruže. Iscrpnim istraživanjem sam saznala da je to jedno od 3 ulja koje zapravo dopire do trećeg sloja kože gdje se i događa pucanje pa samim tim sprječava strije. Naravno, ne mogu se zakleti da je samo od njega, možda nisam niti trebala dobiti, ali djelim znanje ako netko želi pokušati :)

Dobrodošla, čestitam na plusiću! 

Da

Slee
    26. Siječanj 2020. 14:12

Mog iscjetka vise nema i moj strah je manji. Ispunjavam si vrijeme goedanjem serija i sto manje visim na forumima i na internetu jer me to onda vuce da citam razne gluposti. 
    Sutra moram reci sefici pa sam uzbudjena.
    Grcice imam kroz dan, ceste, ali prodju i nisu toliko jaki.
    Grudi boluckaju, najvise odmah nakon budjenja, nisu narasle one koliko su mi narasle bradavice! Znacii preeeesmijesno, preko cijele cice su mi. Inace imam stvarno sitne.
    Nove zene, dobro nam dosle! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Marta14
    26. Siječanj 2020. 14:33

Cure, kad malo trbuh naraste, jastuk za dojenje je spas kod spavanja.. 

• LUX
    26. Siječanj 2020. 14:34

hope444

Ja vec 4-ti dan nemam dole nikakve bolove u stomaku, cure koje su vec u 9 ili 10 sedmici kakva je situacija kod vas?

Nikakvi bolovi.. Nula. Nikakvi simptomi bas nista. Isto vec 3-4 dana

[link=https://lilypie.com][/link]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.