Drage zene i ja da vam se pridruzim ovdje..Konacno sam bila na uz ali kaze doktorica da trudnoca kasni u odmosu na zadnji ciklus al stim da mi je beta tek 35 dc bila 70 kaze da je to ok.Po kalendaru kad sam radila uz bila sam 5+6 i vidjeo se mesak ali ne i plod pa nisma sigurna koliko je to oke i sta je taj mesak ustvari?
Pisala sam i postavljala test tamo na temi pa eto da predjem ovdje iako nisam bas sigurna da je sve oke.
[/url
Pašticada, jako mi je zao zbog ovog sto prolazis. Zelim ti da ti sto prije dodje sreca koja ce nadvladat sve ovo sto sad osjecas. Drzi se!
Pasticada zao mi je ☹ mozes li mi reci jesil imala kakve bolove, kad si bila zadnji put na pregledu, jel tad sve bilo ok?
Kod mene i dalje smedje ne prestaje, ostaje sad i na donjem vesu, al bas smedje kao pred kraj menstruacije. Bolova nikakvih nemam.
Mrvica dobro dosla! U kojem tjednu si imala mised ab?
U 9tt tj znaci vec sam bila usla u 10tt.
Meni su bili krenuli puno jaci grcevi i smede se pretvorilo u krvarenje, kao da sam m dobila. Znala sam da nesto nije u redu i odmah sam isla na pregled.
Cijeli taj period tj skoro svih 5tjedana (kolko sam znala za trudnocu) sam ja bila u strahu i u stalnoj brizi jel sve ok, a nikako se ne moze utjecat na to. Ovaj put, upravo iz tog razloga ne zelim razmisljat previse o tome. Iako me isto strah svaki put da cu ulovit smedi iscjedak jer mi se prvi put pojavljivao u vise navrata, par dana pa prestane, pa se vrati.. No i ja sam bila citala da je to cesta i normalna pojava koja ne mora znaciti nista lose.
Znam taj osjecaj, i ja imam vec jedan missed ab iza sebe u 8tt, al sam cijelo vrijeme bila ubrinuta jel sve ok, i tacno kao da sam predosjetila da nije ok. A zanima me jesil isla na preglede kad su ti se pojavljivali ti smedji iscjedak?
Jesam da, prvi put mi se pojavio par dana prije prvog pregleda pa sam bila pitala jel mogu doc ranije i bilo je sve ok, srce je kucalo, dao mi utrogestan i rekao da je to skroz normalna pojava u tak ranoj trudnoci. Nakon dva dana je nestao iscjedak pa sam prestala uzimat utrogestan (rekao je da ako nestane u roku dva dana da je sve ok i da mogu prestat s uzimanjem) nakon cca tjedan dana ponovno se vratio pa sam ga zvala i rekao je da ponovno krenem s utrogestanima 2*3 onda se opet smanjio i ponovno vratio, ali kao sto sam vec rekla nakon toga puno obilnije i uz bolove. Sve skupa sam bila na pregledu 3 puta, dva puta je bilo sve u redu, treci put je nazalost utvrden missed ab.
Sad planiram cijelo vrijeme pit utrogestan bez obzira jel imam iscjedak ili ne.
Kad sam vec kod toga, cure koje uzimate utrogestan jel vam gin rekao da bas mora ici vaginalno ili ga mozete i pit?
Mrvica ja uvijek pijem i u postupku vto sam ivijek pila 3x2 jedno vrijeme cak i 3x3 jest da me mlatio ali meni uvijek sve vaginalno iscuri tako da su mi rekli da pijem.
Ja sam od pozitivnog testa bila i na estrofenu 3x2 da podrzi rast maternici.
[/url
Ja uzimam vaginalno 3x2 i rekla mi je da trudnice iskljucivo vaginalno, tako pise i na uputstvima p se ja pridrzavan toga iako imam osjecaj da i meni iscuri.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Meni je gin rekao da sama izaberem hocu ili pit ili cu stavljat vaginalno, da je ucinak isti, jedino ako se pije moze izazvati kod nekih neke nuspojave tipa pospanost i jak umor pa kao ak mi bude tesko funkcionirat na poslu zbog tog da onda rade ne pijem, samo navacer fino prije spavanja. Uglavnom ja sam pila jer nije imao utjecaja i bilo mi je ok, poslije sam vaginalno, ali kada sam imala vise smedeg iscjetka onda mi je rekao da je bolje pit.. Tako da cu onda i sada pit ak me budem osjecala neke posljedice.
Liliana zasto mislis da nije sve ok? To je jos rana trudnoca, bude sve ok, vidjet ce se plod na iducem pregledu. Kad si narucena opet?
Da i ja koristim vaginalno doktorica mi je rekla da je bolje nego da se pije.
Drage zene i ja da vam se pridruzim ovdje..Konacno sam bila na uz ali kaze doktorica da trudnoca kasni u odmosu na zadnji ciklus al stim da mi je beta tek 35 dc bila 70 kaze da je to ok.Po kalendaru kad sam radila uz bila sam 5+6 i vidjeo se mesak ali ne i plod pa nisma sigurna koliko je to oke i sta je taj mesak ustvari?
Pisala sam i postavljala test tamo na temi pa eto da predjem ovdje iako nisam bas sigurna da je sve oke.
Jesil ti to radila vto? Ako si isla na pregled sa 5+6 to je sasvim ok.
Pasticada jako mi je žao sto ti se to desilo,ne znam uopce sto bi ti napisala, neka ti dragi Bog da snage za sve ♥️...
Ma ne znam strah me da nije nesto oke imala sam i ja spontani u avgustu 2018 u sestoj sedmici.
Ni prosli put nisam docekala da se vidi plod a ni srce pa mi je sve u strahu.A radila sam vto u avgustu to mi je bila prva i trebala sad drugu u februaru ali eto ostala trudna prirodno.
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji