Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MiMi
    24. Siječanj 2020. 20:08

Otišla sam ipak na hitnu jer kada sam došla s posla nije više bilo roskasto nego baš smeđe i jako puno, ali samo kada se obrišem. I naravno kad sam došla tamo i išla piškiti u čašiću više da nije bilo, ni sada kad sam došla doma, što je super. 

Ugl vidi se da je trudnoća, ali ne vidi se ni plod ni otkucaj, rekao je da je to jako malo i da je ok da se ne vidi, rekao je da dođem opet 3.2. kod njega na hitnu na kontrolu. Tamo me je jadnu prvo umirio pa opet preplašio.

Dobila sam duphaston ili kako se već zovu i mirovanje. Ali rekao je da mogu normalno u pon na posao ako nema dalje tog smeđeg. 

Mislim da više ni jedan odlazak na wc neće biti isti.

Sad si mislim da sam možda trebala sačekati još jedan odlazak na wc i da sam paniku digla bezveze. 

Marta14
    24. Siječanj 2020. 20:31

Dobila si duphaston, on ti moze samo pomoci, tako da nisi isla bezveze 😊Smede je stara krv tako da je uvijek bolje smede nego rozo..
    Proci ce nam ovi krizni dani pa cemo se valjda opustiti nekada 😄

Slee
    24. Siječanj 2020. 20:36

Stvarno nas je jako puno sa smedjarenjem danas, kakav dan, ne ponovio se. 
    Ja nisam isla na hitnu, ne boli me (malo samo grcici kao i svaki dan), kao da se smirio iscjedak, tablete imam i mislim da sam otisla mi ne bi imali sta jer ja tablete vec imam. Mirovat cu i nadat se da se nece ponoviti. Ako se ponovi, idem sigurno. 
    Cure, bit cemo sve dobro! I mi i nase mrvice! Jos mjesec i pol i pricat cemo o kupovini kolica! Neka nam to bude mantra

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Talija
    24. Siječanj 2020. 20:43

Držite se cure, mirujte, uzimajte terapiju i bit ce dobro! Samo nemojte sebi prebacivati neku krivicu jer niste krive nizasto.. jednostavno je tako i zapravo je jako tuzno koliko trudnoca uspije iz prve i bez ikakvih problemcica.. nase mrvice polako rastu i bit ce sve dobro❣️

• MiMi
    24. Siječanj 2020. 20:46

Zamimljivo je kad sad došla tamo prestalo je i sad više nema ništa. Što mi je lakše.
    A ne zelim ispadati paničarka ali baš sam se prepala, od stresa mi je i muka odmah postalo. Samo sada da se za tjedan dana pojavi plod i mirna sam.
    A kolica i ostale stvari ne želim još gledati, niti razmišljati o spolu i imenu. 
    Samo da sve bude ok. Mozda su se danas samo tako zvijezde posložile.

Slee
    24. Siječanj 2020. 20:53

super da je proslo. Meni na zadnjem brisanju isto nije bilo, samo par svjetlo smedjih tockica. Ja cuozbikjno shvatiti to mirovanje, bar do pregleda. Uzet cu bolovanje. Ovo mi je sada bitnije od svega. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🍬5.2025. (⏳)

24. Siječanj 2020. 21:06

Meni jos doktorica nista nije odgvorila, ja mislim da sam dosadna zeni vise, al boze moj.
    Kod mene vise nije roze nego smedje i to samo na papiru ostaje, ni B od bolova, nit grceve imam, a od terapije nista mi ne bi mogli dat, vec je koristim, a plus dobila sam i injekciju jucer. Od jutros nemam apetit nikako, bas sam slabo jela danas.

Slee
    24. Siječanj 2020. 21:10

Hope, ma to su onda mozda neki ostaci od jucer. Sve ce bit ok. I pa sta neka si dosadna, sta te briga, nije da je pitas zasto si dobila pristic na celu, nego je pitas ozbiljna pitanja. 
    Tako i ja razmisljam, na hitnoj mi ne bi imali sta kad vec uzimam terapiju. 
    Sutra je novi dan! Noc, zene! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🍬5.2025. (⏳)

Princess Mimi
    24. Siječanj 2020. 23:02

Marta, ja sve obavljam privatno, a za cuvanje trudnoce, uputnice itd idem kod običnog (kod njega me moj privatni poslao, pa mi ne rade probleme kad treba nesto napisati)

Princess Mimi
    24. Siječanj 2020. 23:03

Sto se simptoma tice danas sam imala mucnine, a sad navecer nadutost i to bas jako...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.