Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Siječanj 2020. 09:33

Marta14

Hope meni su rekli da smede moze danima ici dok se ne ocisti. Ne znam..
    Mrvica dobrodosla, bude sve ok ovaj put 🙏

To ti na hitnoj rekli? A sta da se ocisti? Brinem se...

Valevale1410
    25. Siječanj 2020. 09:33

Pašticada

Hvala vam cure na lijepim riječima i na podršci 😘
    Nadamo se najboljem i da nema zapreke za drugi put. Sad to treba tek sve fizički proći i očistiti se, nadam se bez puno muke, pa da se zakrpamo i s vremenom probamo ponovo.Bit ćemo nas dvoje u redu.
    Sretno svima dalje!

Drzi se i sve ce biti dobro, poslije kise uvijek dolazi sunce :) puno nas je to proslo, nazalost na neke stvari ne mozemo utjecati. Samo ti zelim da ne moras ici na nikakve zahvate i da sve bude prirodno :*

• MiMi
    25. Siječanj 2020. 09:38

Pašticada baš mi je žao. Znam da je teško i da ne postoje riječi utjehe. Daj si vremena koliko treba, a sljedeći puta će biti sve uredu jer mora. 

Marta14
    25. Siječanj 2020. 09:41

Da bila sam u bolnici, tamo mi je rekla da je normalno i onda mi je(oprostite na opisu) stavila gazu unutra i pokupila tu smedu staru krv i toga je bilo krcato, puna gaza.. I tada je komentirala da bi to smede danima izlazilo polako da nije pokupila..
    Hope, ako se brines da odes po neko misljenje? Kad si bila zadnji put na kontroli? (Pitam posto ti je rekla ona da nije dobro cesto..) 

25. Siječanj 2020. 09:52

Marta14

Da bila sam u bolnici, tamo mi je rekla da je normalno i onda mi je(oprostite na opisu) stavila gazu unutra i pokupila tu smedu staru krv i toga je bilo krcato, puna gaza.. I tada je komentirala da bi to smede danima izlazilo polako da nije pokupila..
    Hope, ako se brines da odes po neko misljenje? Kad si bila zadnji put na kontroli? (Pitam posto ti je rekla ona da nije dobro cesto..)

U ponedjeljak sam zadnji put bila na kontroli, sve bilo ok, bebica se fino razvija, otkucaje cula. E sad moze bit ta stara krv kao i kod tebe a moze bit i u kombinaciji sa hematomom. 

• LUX
    25. Siječanj 2020. 09:58

Ajme pasticada 😞 bas tuzno, jako mi je zao

Ajde neka meni neko kaze jel se moze dogodit pobacaj bez ikakvih simptoma? Bez ikakve naznake da je nesto "lose"?
    Ja trenutno, tj vec par dana nemam nikakve simptome trudnoce.. Ali ono, nula 😐😐😐 ok nije nula, bole me sise ali s obzirom kak mi je dosad bilo ovo je nista 

[link=https://lilypie.com][/link]

25. Siječanj 2020. 10:14

LUX

Ajme pasticada 😞 bas tuzno, jako mi je zao

Ajde neka meni neko kaze jel se moze dogodit pobacaj bez ikakvih simptoma? Bez ikakve naznake da je nesto "lose"?
    Ja trenutno, tj vec par dana nemam nikakve simptome trudnoce.. Ali ono, nula 😐😐😐 ok nije nula, bole me sise ali s obzirom kak mi je dosad bilo 

Pa i moji su se simptomi nekako smirili, obzirom kako je bilo, grudi su mi samo nekako teske i kad bas ih diram bole, al nije kao prije. I ja se brinem, sad me malo ledja ko zabolise pa se uplasi i zbog toga, a onda skonta da cijelo vrijeme lezim.

Slee
    25. Siječanj 2020. 10:16

Tockice dobro nam dosla! Sjecam te se sa Zelim bebu podforuma! Drago mi je da si nam se pridruzila!

Pasticada, strasno mi je zao, sada je vrijeme da se posvetite sebi i jedan drugome da sto brze i bezbolnije to prebolite. Nemam rijeci utjehe jer vjerujem da je bolno i ne postoje rijeci koje bi te sada mogle utjesiti. Ali mislite na sebe i kada budete spremni pokusajte opet i onda sam uvjerena da ce sve biti savrseno! 

Jucer je stvarno bio koma dan na forumu. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Mrvica2019
    25. Siječanj 2020. 10:24

hope444

Pasticada zao mi je ☹ mozes li mi reci jesil imala kakve bolove, kad si bila zadnji put na pregledu, jel tad sve bilo ok?
    Kod mene i dalje smedje ne prestaje, ostaje sad i na donjem vesu, al bas smedje kao pred kraj menstruacije. Bolova nikakvih nemam.
    Mrvica dobro dosla! U kojem tjednu si imala mised ab?

U 9tt tj znaci vec sam bila usla u 10tt.
    Meni su bili krenuli puno jaci grcevi i smede se pretvorilo u krvarenje, kao da sam m dobila. Znala sam da nesto nije u redu i odmah sam isla na pregled. 
    Cijeli taj period tj skoro svih 5tjedana (kolko sam znala za trudnocu) sam ja bila u strahu i u stalnoj brizi jel sve ok, a nikako se ne moze utjecat na to. Ovaj put, upravo iz tog razloga ne zelim razmisljat previse o tome. Iako me isto strah svaki put da cu ulovit smedi iscjedak jer mi se prvi put pojavljivao u vise navrata, par dana pa prestane, pa se vrati.. No i ja sam bila citala da je to cesta i normalna pojava koja ne mora znaciti nista lose. 

25. Siječanj 2020. 10:45

Mrvica2019

hope444

Pasticada zao mi je ☹ mozes li mi reci jesil imala kakve bolove, kad si bila zadnji put na pregledu, jel tad sve bilo ok?
    Kod mene i dalje smedje ne prestaje, ostaje sad i na donjem vesu, al bas smedje kao pred kraj menstruacije. Bolova nikakvih nemam.
    Mrvica dobro dosla! U kojem tjednu si imala mised ab?

U 9tt tj znaci vec sam bila usla u 10tt.
    Meni su bili krenuli puno jaci grcevi i smede se pretvorilo u krvarenje, kao da sam m dobila. Znala sam da nesto nije u redu i odmah sam isla na pregled.
    Cijeli taj period tj skoro svih 5tjedana (kolko sam znala za trudnocu) sam ja bila u strahu i u stalnoj brizi jel sve ok, a nikako se ne moze utjecat na to. Ovaj put, upravo iz tog razloga ne zelim razmisljat previse o tome. Iako me isto strah svaki put da cu ulovit smedi iscjedak jer mi se prvi put pojavljivao u vise navrata, par dana pa prestane, pa se vrati.. No i ja sam bila citala da je to cesta i normalna pojava koja ne mora znaciti nista lose.

Znam taj osjecaj, i ja imam vec jedan missed ab iza sebe u 8tt, al sam cijelo vrijeme bila ubrinuta jel sve ok, i tacno kao da sam predosjetila da nije ok. A zanima me jesil isla na preglede kad su ti se pojavljivali ti smedji iscjedak?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.