Ja sam gotov slikala svoj obris na toalet papiru i po
poslala vam da vidite kakav je 🤣
Zelja meni je dr rekla da imam jako mali hematom, e sad ne znam koliki je al je spomenula da je bas mal.
Koliko sam ja bila istrazivala o tom smedem iscjetku u ranoj trudnoci prvi put kad mi se pojavio 🙈
Znam da je tu odma strah i meni je bio i bit ce opet ako se pojavi, ali u vecini slucajeva je to normalno, cak i onak blago rozi, kao moze neka zilica puknut, sve je to sad osjetljivo. Sve dok to ne postane puno obilnije ok je.
Pozdrav, evo i ja se je prijavljujem na ovu temu🥰
Zadnja menstruacija bila 22.12., nekoliko testova pozitivna. Po mom izračun sada bi mi bilo nekih 5tj.,kod ginekologa naručena tek 7.02.tko će to dočekati 😂
Da
Meni se još jed om jčer pojavio taj smeđi iscjedak i po poslje velike nužde, ide teže (oprostite na detaljima) i onda sam počela jesi ti suhe sljive i sad ide lakše i iscjedak se nije pojavio više. Tako da može biti da je pukla neka žilica od naprezanja.
Jučer sam odmarala ali ne nepomično, malo počistila, danas samo ručak i ležanje.. Ehehej
Strah se smanjio i ulovila sam se ujutro kad sam se probudila da si držim ruku na trbuhu.
E kad sam već spomenula spavanje a kako i spavate? Do sad sam jedino mogla na trbuhu, a sad nema šanse od uzasno bolnih grudi.
Meni se još jed om jčer pojavio taj smeđi iscjedak i po poslje velike nužde, ide teže (oprostite na detaljima) i onda sam počela jesi ti suhe sljive i sad ide lakše i iscjedak se nije pojavio više. Tako da može biti da je pukla neka žilica od naprezanja.
Jučer sam odmarala ali ne nepomično, malo počistila, danas samo ručak i ležanje.. Ehehej
Strah se smanjio i ulovila sam se ujutro kad sam se probudila da si držim ruku na trbuhu.
E kad sam već spomenula spavanje a kako i spavate? Do sad sam jedino mogla na trbuhu, a sad nema šanse od uzasno bolnih grudi.
Ja isto ne mogu na trbuhu zbog bolnih grudi,čak me grudi bole i kada lezim sa strane,a na leđima hrcem 😅
Ja isto ne mogu na trbuhu zbog bolnih grudi,čak me grudi bole i kada lezim sa strane,a na leđima hrcem 😅
Uzasan osječaj, grudnjak oblačim 5 minuta jer me boli.
Zadnja menstruacija bila 22.12., nekoliko testova pozitivna. Po mom izračun sada bi mi bilo nekih 5tj.,kod ginekologa naručena tek 7.02.tko će to dočekati 😂
Dobrodosla :) mi smo tu negdje, meni zadnja m bila 25.12., jos se nisam narucila za pregled, ali sam racunala isto da bi mogla ic 7.2.
Jeste se počele već mazati s kakvim kremama za strije i imate li što za preporučiti? Možda je prerano ali ja se već pomalo mažem jer me strah, suha mi je koža, sklona strijama, pa da ju malo pripremim
Mimi da nemas hemoroid?
Mene bas i ne bole grudi, malo sa strane i ako me netko zagrli npr osjetim al ovako kad sama diram ne.. Ali narasle suu..
Ja se iskreno ne mazem jos za strije jer mi nije do zivota trenutno, samo do kauca, ali da sam normalna mazala bih se 😊
Dobrodosla :) mi smo tu negdje, meni zadnja m bila 25.12., jos se nisam narucila za pregled, ali sam racunala isto da bi mogla ic 7.2.
Mrvica2019 jel ima kakvih simptoma trudnoće? Meni danas jako mućno, ruke i noge slabe, napinje me a ne mogu povratit. Pred dva dana isto imala Al kao neki mamurluk, malo si pojela i dalje bilo ok! Nekako mi rano za mučnine ili nije? 🤷🏻♀️
Da
2020 ja sam mazala sa Biobaza Mama +bademovo ulje i nisam dobila niti jednu u prvoj trudnoci. A bas imam jako suhu kozu... Sad ne znam da li je to slucano tako ispalo ili je do kreme..
Sortiraj odgovore
Najstariji