Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MiMi
    25. Siječanj 2020. 07:56

Evo cure od sinoć je sve stalo hvala vam što se bile uz mene to mi je stvarno puno pomoglo psihički. 
    Danas samo lagano sve teže poslove prebacila sam na muža. Baš mi ga žao, ali isplatiti će nam se. 
    Danas ću samo ručak skuhati i lagano odmara nje. 
    Mislim da je ovo bila samo lažna panika ili upozorenje da se osvjestim da sam ipak trudna i da treba malo tempo smanjiti. 

Vidim da se spominju simptomi osim bolnih grudi i pojačano osjetna mirisa (sve mi smrdi, zadnje sam rekla da mi smrde deke s kojima se pokriva o, muž je jadn sve ih prošnjofao i ne smrde, ali ipak se luftaju, a kada prođe zima idu u kemijsku na pranje) nemam ništa značajnije. Ako sam gladna zna mi doći muka ili imam toliki napada gladi da umirem i kad otvorim frizider sve mi bljak.
    Prave mučnine još nemama. 

Mrvica2019
    25. Siječanj 2020. 08:34

Pozdrav svima, evo i ja bi se prikljucila temi :) Prvi test sam napravila prije tocno tjedan dana, 3dana prije ocekivane m i vidjela se lijepo crtica.
    31g mm 29g, druga trudnoca, prva je nazalost zavrsila spontanim u 9tt. Vidim da vas ima dosta sa istim iskustvom. 
    Sto se tice simptoma, nemam ih! Tu i tamo se pojavi neki, ali ne svaki dan, npr popodnevni umor,cesce  piskenje, grcevi.
    Tako mi je bilo i prvi put i zbog toga sam se stalno brinula. Ovaj put sam smirenija jer nekako ne ocekujem simptome. 
    Na prvi pregled se jos nisam narucila, budem iduci tjedan. 

• Pašticada
    25. Siječanj 2020. 08:41

Ja imam na žalost loše vijesti 😟.
    Jučer iscjedak sa sukrvicom, zabrinula se, otišla na pregled i... missed ab... 😭. Uzrok se ne zna.
    Ne znam može li se kakvim pretragama saznati. 
    Nije bilo sexa, nije bilo bolova, presijecqnja u stomaku, nisam dizala preteske stvari...
    Ali obzirom na broj tjedana, razvoj nije išao kako treba, i plod je zaosto u razvoju u srce više ne kuca.

To je to, još se moramo sa time pomiriti, prvi nam je put. Nadam se da će biti drugog puta i da neće bit ovako, i da nam ovo neće stvarati paniku i brigu.

Sretno svima dalje u trudnoći i da sve bude u redu. 😘
    Napuštam ovaj forum, prebolno je...

Talija
    25. Siječanj 2020. 08:49

Pašticada, žao mi je! Dosta nas je to proslo! Drzi se, budi s najmilijima i proci ce! Najbitnije je da psihicki ne potones. Jake smo mi zene 💪🏻
    Nakon svakog teskog perioda mora doci ljepse! Vjeruj u to da bude to vas iduci pokusaj trudnoce ❣️

Mrvica2019
    25. Siječanj 2020. 08:50

Pašticada jako mi je zao :( znam kako ti je i biti ce sad tesko ovih dana, ali s vremenom ce biti lakse i krenut cete u nove pobjede. Uzmi si vremena koliko ti treba. Drzi se!! 

25. Siječanj 2020. 08:54

Pasticada zao mi je ☹ mozes li mi reci jesil imala kakve bolove, kad si bila zadnji put na pregledu, jel tad sve bilo ok?
    Kod mene i dalje smedje ne prestaje, ostaje sad i na donjem vesu, al bas smedje kao pred kraj menstruacije. Bolova nikakvih nemam.
    Mrvica dobro dosla! U kojem tjednu si imala mised ab?

Lion♡baby
    25. Siječanj 2020. 09:08

Pasticada jako mi je zao da ti se to dogodilo. 😔
    Cure nadam se da ce smedjarenja prestati. 

Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.

Marta14
    25. Siječanj 2020. 09:11

Pasticada, zao mi je!
    Vjerujem da je pretesko ali i da vrijeme cini svoje..
    Uzmi si vremena, sljedeci put ce biti dobro ❤️🙏

Marta14
    25. Siječanj 2020. 09:24

Hope meni su rekli da smede moze danima ici dok se ne ocisti. Ne znam..
    Mrvica dobrodosla, bude sve ok ovaj put 🙏

• Pašticada
    25. Siječanj 2020. 09:30

Hvala vam cure na lijepim riječima i na podršci 😘
    Nadamo se najboljem i da nema zapreke za drugi put. Sad to treba tek sve fizički proći i očistiti se, nadam se bez puno muke, pa da se zakrpamo i s vremenom probamo ponovo.Bit ćemo nas dvoje u redu.
    Sretno svima dalje!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.