Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    17. Listopad 2020. 09:49

Mamice kako li dajete Babytol D3+K1, 30 Kapsula, Nadoknada Vitamina Za Novorođenčad svojoj 
     djeci?

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• SmileA
    17. Listopad 2020. 09:51

Vitica33 ajme tesko je i za procitati a kamoli kako je tebi!😭 Budi jaka za Tina i nadam se da ce brzo to proci😃🍀🤞 💙💙💙😘😘
    Plavo_nebo wohoo odlicno!😁😃 Sad si mirna i na sigurnom! uzivajte🥰😘😘🍀🍀
    Teica30 super da vas napokon pustaju!🤗

🌈💙👣🙏

• ZuMama
    17. Listopad 2020. 10:29

Vitica suza mi krenula kad sam citala. Zelim vam da sto prije sve prode i da idete doma svojoj obitelji🙏❤
    Mina29 sve me strah citati vijesti... u kojoj si ti bolnici?

plavo_nebo
    17. Listopad 2020. 11:19

Vitica sretno i da se sto prije mazite. Veliki je to decko brzo ce k mami ;) 

Vinogradska situacija je tak. Napeta ko babin treger hahaha.. maske obavezne cim ulaze u sobu. Kazu da bi trebali imat i cijelo vrijeme. Na hodniku isto. Po hodniku nema nasetavanja.. osoblja je manje cini mi se..

• vitae
    17. Listopad 2020. 11:31

Vitica, bome si me rasplakala! Drži se, brzo će maleni dobiti na kilaži pa idete kućici svojoj..

plavo_nebo
    17. Listopad 2020. 11:41

Steznik nakon poroda gdje kupiti? Fizijatrica mi je rekla da moram nositi jer su mi se razdvojili misici. Ljekarna nema, baby centar nema..

• ZuMama
    17. Listopad 2020. 12:01

plavo_nebo

Steznik nakon poroda gdje kupiti? Fizijatrica mi je rekla da moram nositi jer su mi se razdvojili misici. Ljekarna nema, baby centar nema..

Mislim da sam vidjela u bubamari. Ili nazovi spec.trgovinu za med.pomagala. tipa bauerfind... 
    Ja u pon idem u vinogradsku, mantrat cu da je sve ovo neki ruzan san i da ce u pon sve biti super🤣🤣🙈🙈 
    Neka vi idete doma na uzivanje, mazenje i pazenje🥰🥰

Napokon 2804
    17. Listopad 2020. 12:05

Vita 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙
    .
    Plavo nebo uzivajte kod kuce, mazite se ❤

Mina 29
    17. Listopad 2020. 12:41

ZuMama

Vitica suza mi krenula kad sam citala. Zelim vam da sto prije sve prode i da idete doma svojoj obitelji🙏❤
    Mina29 sve me strah citati vijesti… u kojoj si ti bolnici?

U Zaboku ću roditi 

Unakit
    17. Listopad 2020. 12:53

vitica33

Rodila sam sina Tina u 37 tjednu trudnoce na carski rez.dug je 48cm i tezak 2330grama,sa obzirom na to da je po racunici doktora 36tjedana on je u inkubatoru.Sina sam vidjela drugi dan ,kad sam izasla iz intenzivne,i ako su mi rekli da nije pametno ,ipak sam operirana,ali mislim da mi nebi mogao zaostaviti nitko.Koliko god mi bolio rez,koliko god sam slaba,rekla sam cu puzati ako treba. Gledam svoje dijete u inkubatoru srce mi zeli izkociti od tuge jer mi receno bilo da ga necu smiti uzezi,medjutim doktorica je dopustila,da se pomazimo .uhvatila je meni panika,nisam znala kako da ga primim,bojala sam se da cu Tina ozljediti.Izvadili su njega iz inkubatora ,place on,no tog trenutka kad su ga stavili kozu na kozu Tin se smirio,otvorio je okice u namrgodjeno gledao u mene.Izpunio moje srce ljubavju. Svaku bol koju osjetim na svom tjelu dok hodam,dok kisem ili se na kasljem sve se to izplatilo za to malo cudo ❤👶👶 Sat vremena proslo je prebrzo ,a tako.nadam se da ce i ovde dane sto prije proci da budemo skupa ne samo nas dvoje,nego da idemo doma i budemo skupa sa Obitelj❤

Vitica draga, tako si lijepo I emotivno sve opisala. Pazi se I brzo cete vanka doma da se volite I mazite 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.