Curke, nas ovdje zatvaraju polako ali jos uvijek mozemo u paru u bolnicu. Danas preko 10,5 tisuca novooboljelih registrirano, ja sam od jutros na po suza, vec danima uplasena kako i sto. Nisu me cijepili protiv gripa jos uvijek, odlucili cekat. A ovdje veceras prikazali dijete od 4god u komi od korone, Boze pomozi...
Teica, odlicno da si mogla se vidjela sa svojim doktorom. Samo ne skidaj masku i dezinfikuj ruke i sutra doma ako sve bude oke, a bit ce 🤞
Vitica čestitam ❣️❣️ tebi i malenom Tinu želim što brži oporavak i da se što prije mazite doma 🥰 puno sreće, zdravlja i ljubavi ❣️❣️
SmileA cula sam da je kaos u vinogradskoj, ja idem iduci tj na carski i uzasavam se ove situacije. Sve me strah hoce li me imat ko porodit iduci tj… a i bas me muci to sto nismo ni mi ,ni bebice zasluzili to da nemremo normalno i sigurno rodit nego smo u strahu sto od poroda sad jos i od korone… uzas, a sve zato sto je ljudima tesko stavit masku… 😥
Cure zarazena je rodilja i jos je dio osoblja poslan u izolaciju
Strasno… nadam se da su svi ostali dobro i da su bebice dobro. A jel su vas testirali sve sad gore? Pa ko ce radit iduci tj??? Nimalo mi nije svejedno… kak se ti drzis?
Da rekla mi je dns ta neka sestra da je virus usao i u rodiliste, ali nekako nisam dozivjela tu vijest preozbiljno dok i ti sad nisi napisala...doslovno mi nije dobro😰ovo je prestrasno😖😖takav stres i panika sad prije poroda..samo da me ne salju u neku desetu bolnicu na porod, ajme meni😭
🌈💙👣🙏
SmileA cula sam da je kaos u vinogradskoj, ja idem iduci tj na carski i uzasavam se ove situacije. Sve me strah hoce li me imat ko porodit iduci tj… a i bas me muci to sto nismo ni mi ,ni bebice zasluzili to da nemremo normalno i sigurno rodit nego smo u strahu sto od poroda sad jos i od korone… uzas, a sve zato sto je ljudima tesko stavit masku… 😥
Cure zarazena je rodilja i jos je dio osoblja poslan u izolaciju
Strasno… nadam se da su svi ostali dobro i da su bebice dobro. A jel su vas testirali sve sad gore? Pa ko ce radit iduci tj??? Nimalo mi nije svejedno… kak se ti drzis?
Da rekla mi je dns ta neka sestra da je virus usao i u rodiliste, ali nekako nisam dozivjela tu vijest preozbiljno dok i ti sad nisi napisala…doslovno mi nije dobro😰ovo je prestrasno😖😖takav stres i panika sad prije poroda..samo da me ne salju u neku desetu bolnicu na porod, ajme meni😭
Mi idemo u nedjelju doma.. zbog mog streptokoka kao dan duze inace bi isli sutra.. za sad sve stoji tak jedino ak se stanje pogorsa.. rekla je da se nikad ne zna i da ak se stanje pogorsa slat ce i sutra sve koje mogu...
Sad vise ne uzimaju bebe u djecju sobu po noci ako netko zeli... Jedino idu bebe sa carskog tamo dok mama ne dode u sobu. Maske su obavezne u sobama kad dolaze po bebe i kad se izlazi na hodnik. S tim da nema setanja bzvz jedino ako ides na wc.
Stanje bas nije idealno ali jbg izdrzat cemo 💪
U petak smo izašli iz bolnice, a u subotu sam već bila u dežurnoj ambulanti jer je moj tlakomjer pokazao visoke vrijednosti obje. Taj doktor mi je prepisao lijek, koji je moj doktor rekao da prestanem piti kad sam ga kontaktirala neki dan. On želi prvo sve provjeriti pa onda prepisati terapiju.
Mene ti je to ulovilo na zadnjem pregledu kod ginekologa. U 39+3 tjednu, ali razumljivo s obzirom da mi je brat preminuo, ja nisam mogla na sprovod i visoki tjedni trudnoće.
Stavio me danas na ekg koji je uredan, zasićenost kisika dobra, puls visok ali opet razumljivo čekala sam red u doktora dva sata a mala sama doma s tatom i svekrvom.
U ponedjeljak moram doći po holtee koji cu nositi 24h pa onda tek ide terapija ako bude potrebno jer doktor mjerio tlak i bio je normalan.
Ja ispred njega izmjerila s mojim i od svekrve oba su pokazala i gornji i donji tlak visok.
A njemu 120/80
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Demetria moja iskrena sucut drzi se, nadam se da ce se tlak popraviti s vremenom i bez ili uz minimalno lijekova.
Cure koje morate roditi drzite se, teska vremena au pred svima nama, Unakit ova tvoja vijest o cetverogodisnjaku me bas uzrujala. Moj mis ima 3 godine i brinem se za njega.
Marta ja mislim da i moja miska ima skok u razvoju, stalno trazi cicu imam feeling ko da nemam vise mlijeka ni kapi..
Demetrija vjerujem da je to sve od soka. Samo ti to kontroliraj i odradi sve sto treba. Mozda ces neko vrijeme piti terapiju a s vremenom prestat... znam da zvuci glupo... ali vrijeme zaista lijeci... bitno je da sad budes zdrava za svoju bebu tako da napravi sto je najbolje za tebe.
Plavo nebo Unakit SmileA bas me strah sad. Ja moram na carski i ne znam kako ce to izgledati. Svako drukcije to dozivi, mogu se samo nadati da cu biti jedna od onih kaj ce se brzo oporaviti. Stvarno se molim samo da to sve prode dobro. Jos pomisao da on nece biti samnom... bas deprimirajuce. Ja to moram obavit iduci tj... a cini mi se da ce bit jako gadan po pitanju korone.
Teica30 nadam se da ides doma na sigurno...
Vitica, jesi imala opcu ili spinalnu anesteziju? Nakon koliko si mogla vidjeti Tina? Žao mi je zbog gipsa, koliko ce ga uopce morati dugo nositi? 😞
Korona-užasavam se svega, ne od straha da cu se razboliti nego zbog svih tih ogranicenja i procedura.. Vec mi se sad plače kad zamislim scenu kad me istovare s torbom u rodilištu. 😭
Heej, joj nikak pohvatat sve zaostatke, stalno sam 10 str u zaostatku jer i ja imam malog teroristu kako Dinosaurus kaze.
Draga moja Dinosaurus razumijem te skroz! Evo sad je muz s malcem i pokusava ga uspavati. Ne mogu reci da ga muce klasicni grcevi al to bude takvo cendranje da vise ne znamo kaj mu je i dal je samo cendrav il ga stvarno nest boli 🤯🤯
Svim curkama koje ste rodile cestitam od srca i zelim vam brzi oporavak a bebicama sretno djetinjstvo puno zdravlja srece i veselja!! ❤❤😊🥰
Bili smo prekjucer (14.10.) i kod privatnog pedijatra i on kaze sve super da ne cuje nikakav sum na srcu, dosegli tezinu od 4300g i 56cm a po izlasku iz bolnice bili 3330g i 51cm tak da lijepo napreduje. Jucer u bolnici obavili ekg u uzv srceka i hvala bogu sve je u redu😇🙏🙏 al jadan se naplakao za 3 zivota, neznam odakle mu jos snage za plakanje danas 😱 cak je doktor i na nalazu napisao "Iznimno glasan".🙉 dogovorila sam s muzem da kroz vikend on preuzme nocnu brigu tak da nadam se da cu ovu noc uspjeti odspavati kak spada, al samo treba ga sad prvo uspjeti uspavati pa da mozemo mi na odmor.
**
Curke u iscekivanju zelim vam puno srece i da sve prode kak spada 🥰
Zene moje ja kad citam ovo sto vi pisete ja se zgrazam na situaciju u bolnicama sa koronom i svime time...
Ovdje kod mene je isto sve vise i vise zaraženih, a moj porod odnosno boravak u bolnici je bio ovakav. Dolazimo muz i ja pred glavni ulaz bolnice tamo stoji zastitar i pita nas sta je bilo, govorim da imam trudove ja ulazim u bolnicu a muz ostaje vani i ispunjava korona formular (da li je bio u kontaktu, temperatura i da li je putovao) a ja idem do glavnog pulta u bolnici tamo dajem svoju iskaznicu i trudnicku, oni zovu rodiliste da me najave, i tamo ispunjavam isti formular koji je i muz ispunio. Dok smo obavili to sve muz je bio sa mnom. Dolazi zastitar i vodi me u rodiliste na ctg muz izlazi iz bolnice nije mogao sa mnom dok se ne vidi situacija... e onda dok sam obavljala ctg i uzv kod doktorice sam morala imat masku, iako mi je doktorica rekla da kad me trud uhvati ako mi je lakse da ju skinem, nisam, ajde izdrzat cu. U sobi se maske ne nose, bez obzira tko ulazio i izlazio iz sobe, pacijenti maske nose samo na hodniku i kroz bolnicu. U radaoni je muz morao imat masku iako ju je imao samo preko usta, dok su sve sestre, babice, doktori imali makse, a ja sam naravno bila bez maske, imala sam ju sa sobom al nije bila na glavi...
U ni jednom trenutku mi nisu dosli uzeti bris da me testiraju. Na odlasku iz radaone samo su me zamolili da potpisem da sam bila u kontaktu sa osobljem (imena svih koji su ulazili u radaonu) u slucaju da netko od njih, ja ili oni budu u kontaktu sa pozitivnim mi se moze javiti da se tesitram... jutro nakon poroda su uz tlak mjerili i temperaturu, i zamislite imala sam temp 37.2 i nitko nije ni reagirao na to... i muz kad je dolazio u posjetu nama i po nas, morao je samo pokazati formular koji je potpisao kad me je doveo u bolnicu... nisu toliko postrozili, ali s obzirom na klasičnu situaciju prije korone postrozili su
Sortiraj odgovore
Najstariji