Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    17. Listopad 2020. 02:08

Napokon 2804

… jutro nakon poroda su uz tlak mjerili i temperaturu, i zamislite imala sam temp 37.2 i nitko nije ni reagirao na to… i muz kad je dolazio u posjetu nama i po nas, morao je samo pokazati formular koji je potpisao kad me je doveo u bolnicu… nisu toliko postrozili, ali s obzirom na klasičnu situaciju prije korone postrozili su

Drago mi je da je muz mogao biti s tobom.
    Za temperaturu sam skužila da je to normalno imati ju, rekla je sestra da reagiraju ako je veća od 37.6. onda nije dobro

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

teica30
    17. Listopad 2020. 06:08

Curke moje hvala puno na lijepim riječima ... Mi čekamo vizitu, iako je dr rekla da ce me otpustiti ako ctg bude dobar, bas zbog stanja u bolnici. Radili sinoć ctg - bio super... Odnosno malo cura spavala i onda ji valjda taj zvuk probudi pa je poludila, kaže sestra skidamo mi nju dok ne postane opet prezivahna. Očito je takvo dijete - danji spava, noću luduje 😆... Već me sad priprema. 
    Situacija u Os je pa grozna po pitanju broja oboljelih sto se tiče bolnice i otpuštaju sve. 
    U sobama ne moramo imati maske, osim kad ide viuita, a na hodniku moramo. Nema puno šetanja. 
    Mi jedva cekamo kuci tati i ne vracamo se dok cura ne bude krenula van ... 🥰.

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

Demetria
    17. Listopad 2020. 06:54

teica30

Curke moje hvala puno na lijepim riječima … Mi čekamo vizitu, iako je dr rekla da ce me otpustiti ako ctg bude dobar, bas zbog stanja u bolnici. Radili sinoć ctg - bio super… Odnosno malo cura spavala i onda ji valjda taj zvuk probudi pa je poludila, kaže sestra skidamo mi nju dok ne postane opet prezivahna. Očito je takvo dijete - danji spava, noću luduje 😆… Već me sad priprema.
    Situacija u Os je pa grozna po pitanju broja oboljelih sto se tiče bolnice i otpuštaju sve.
    U sobama ne moramo imati maske, osim kad ide viuita, a na hodniku moramo. Nema puno šetanja.
    Mi jedva cekamo kuci tati i ne vracamo se dok cura ne bude krenula van … 🥰.

Sretno i pozdravi mi moj Grad na Dravi ❤️❤️❤️
    Prvom prilikom se nadam doći doma s malenom

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

ovčica
    17. Listopad 2020. 08:58

Cure, vjerujem da ste u panici pred porod, sto zbog samog poroda, sto zbog korone. Vi cete nekako i uspjeti to sve 'odraditi'. Zamislite kako je nama koje trebamo u 12. i 1. mj rodit. Pitanje je hoce li nas imati tko poroditi. I gdje. Vec sam pocela sanjati bolnicu. Nadajmo se da ce se smiriti situacija za sve nas 🙏

plavo_nebo
    17. Listopad 2020. 09:25

Mi cekamo otpusno pismo i idemo doma tati :)

• ZuMama
    17. Listopad 2020. 09:31

Ovcice do tad ce situacija biti ok. Ovi kaj su sad zarazeni ce raditi i imati imunitet. Sad je sr... jer se ne mogu poloviti ko je sve zarazen. Sad je bas kaos...
    Plavo nebo divno da idete doma. Bas sam sretna zbog vas da se maknete. Kakva je situacija gore? 
    Teica bjezte doma tati na mazenje i pazenje...🙂

vitica33
    17. Listopad 2020. 09:34

Rodila sam sina Tina u 37 tjednu trudnoce na carski rez.dug je 48cm i tezak 2330grama,sa obzirom na to da je po racunici doktora 36tjedana on je u inkubatoru.Sina sam vidjela drugi dan ,kad sam izasla iz intenzivne,i ako su mi rekli da nije pametno ,ipak sam operirana,ali mislim da mi nebi mogao zaostaviti nitko.Koliko god mi bolio rez,koliko god sam slaba,rekla sam cu puzati ako treba. Gledam svoje dijete u inkubatoru srce mi zeli izkociti od tuge jer mi receno bilo da ga necu smiti uzezi,medjutim doktorica je dopustila,da se pomazimo .uhvatila je meni panika,nisam znala kako da ga primim,bojala sam se da cu Tina ozljediti.Izvadili su njega iz inkubatora ,place on,no tog trenutka kad su ga stavili kozu na kozu Tin se smirio,otvorio je okice u namrgodjeno gledao u mene.Izpunio moje srce ljubavju. Svaku bol koju osjetim na svom tjelu dok hodam,dok kisem ili se na kasljem sve se to izplatilo za to malo cudo ❤👶👶 Sat vremena proslo je prebrzo ,a tako.nadam se da ce i ovde dane sto prije proci da budemo skupa ne samo nas dvoje,nego da idemo doma i budemo skupa sa Obitelj❤

vitica33
    17. Listopad 2020. 09:35

Plavo nebo ❤❤❤🤗

Mina 29
    17. Listopad 2020. 09:35

ZuMama

Ovcicedo tad ce situacija biti ok. Ovi kaj su sad zarazeni ce raditi i imati imunitet. Sad je sr… jer se ne mogu poloviti ko je sve zarazen. Sad je bas kaos…
    Plavo nebodivno da idete doma. Bas sam sretna zbog vas da se maknete. Kakva je situacija gore?
    Teica bjezte doma tati na mazenje i pazenje…🙂

I ja mislim da je sad najgore.. Sad je vrhunac ili bude za koji dan.. I sve bude u kaosu.. Užas.. Neznam čega se sad više bojim.. Jel. Korone i bolnice poroda..
    Jel budemo uspjeli se ne zaraziti i mala i ja. 

17. Listopad 2020. 09:40

vitica33

Rodila sam sina Tina u 37 tjednu trudnoce na carski rez.dug je 48cm i tezak 2330grama,sa obzirom na to da je po racunici doktora 36tjedana on je u inkubatoru.Sina sam vidjela drugi dan ,kad sam izasla iz intenzivne,i ako su mi rekli da nije pametno ,ipak sam operirana,ali mislim da mi nebi mogao zaostaviti nitko.Koliko god mi bolio rez,koliko god sam slaba,rekla sam cu puzati ako treba. Gledam svoje dijete u inkubatoru srce mi zeli izkociti od tuge jer mi receno bilo da ga necu smiti uzezi,medjutim doktorica je dopustila,da se pomazimo .uhvatila je meni panika,nisam znala kako da ga primim,bojala sam se da cu Tina ozljediti.Izvadili su njega iz inkubatora ,place on,no tog trenutka kad su ga stavili kozu na kozu Tin se smirio,otvorio je okice u namrgodjeno gledao u mene.Izpunio moje srce ljubavju. Svaku bol koju osjetim na svom tjelu dok hodam,dok kisem ili se na kasljem sve se to izplatilo za to malo cudo ❤👶👶 Sat vremena proslo je prebrzo ,a tako.nadam se da ce i ovde dane sto prije proci da budemo skupa ne samo nas dvoje,nego da idemo doma i budemo skupa sa Obitelj❤

💕💕💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.